Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ואתם עובדים בחנות כלשהי לחלקים. החלק, או יתר נכון , השמן שאתם משתמשים בו שנים נמצא בחנות מתחרה בזמן שבחנות שלך אין ולא היה מעולם שמנים כאלו.

ללכת לחנות מתחרה מאוד ולקנות מהם , זה לדעתכם נעים?

באמת שאני מתפלא מעצמי שאני בכלל שם *** אבל מצד שני משהו באופי שלי כנראה כזה.

פורסם

אני נכנסתי לאולם קיה ואז ראיתי ממול לכביש שהגיע c63 amg החדשה, אבל תכלס פאדיחה כי בקיה נתנו לי כבר קפה ומפתח לשירותים.

ככה בגלל שאני כזה יצאתי עם קיה שומה מהטרייד אין.

עריכה:עכשיו אחרי שראתי את ההודעה של רוכב לילה שלחתי מייל לקיה העולמית שאני מחזיר את השומה. נראה מה יגיבו. אעדכן בשרשור נפרד.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אפרופו מרצדס, או קיה.

לא ראיתי שכל העובדים שם הם בעלי מרצדס או קיה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

לא מבחינתי. מבחינת איך יסתכלו עליי ואחר כך יבלבלו את השכל. כדקניתי את השמן גיר נאלצתי להסתתר ולקחת את זה בתיק כמו סוכן מוסד. אבל אתם צודקים זה לא אמור להזיז. מקסימום גם נשלח מכונאי[emoji4]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
אני נכנסתי לאולם קיה ואז ראיתי ממול לכביש שהגיע c63 amg החדשה, אבל תכלס פאדיחה כי בקיה נתנו לי כבר קפה ומפתח לשירותים.

ככה בגלל שאני כזה יצאתי עם קיה שומה מהטרייד אין.

עריכה:עכשיו אחרי שראתי את ההודעה של רוכב לילה שלחתי מייל לקיה העולמית שאני מחזיר את השומה. נראה מה יגיבו. אעדכן בשרשור נפרד.

Bazinga

:lol::-P

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

יש מין קטע כזה בעסקים "רציניים" בישראל, שכל מי שמתחרה שלך הוא אויב מר. דווקא בעסקים יותר "צעירים" נתקלים בזה הרבה פחות, כשעבדתי בפאבים והייתי נתקע בלי חבית בירה/בקבוק אלכוהול/מנת אוכל כלשהי כי נגמר, הייתי קופץ לפאב השכן, לוקח מהם כמות שתספיק לי לסגור את הערב ומחזיר להם בהזמנה הבאה שעשיתי.

בקיצור, תכנס, תגיד שלום, תהיה נחמד ואדיב, תבקש לקנות מהשמן כמות שתספיק לך ולא תתקע אותם ואפילו תבקש את הטלפון של הסוכן של החברה, כדי שתוכל להזמין ישירות ממנו. ואל תשכח לסגור ב"ואם אתם צריכים משהו אתם תמיד מוזמנים". ככה, מעסקים מתחרים הפכתם לסוג של שותפים ומי יודע, אולי בעתיד אפילו תוכלו לשבת על כוס קפה ולעזור אחד לשני עם רעיונות או אפילו להזמין חלקים וחומרים ביחד כדי להוזיל עלויות לשניכם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אפרופו מרצדס, או קיה.

לא ראיתי שכל העובדים שם הם בעלי מרצדס או קיה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

כולם עם קקטוס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

למה שלא תקנה מחנות מתחרה מוצר שלא מחזיקים בחנות שלכם? אין שום סיבה, ואין גם מה להחביא. אני רוצה מוטול, אין לכם מוטול, תודה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי טוב, קנה כאלה משקפיים:

20-pcs-lot-Funny-party-glasses-with-big-nose-and-moustache-eyebrows-Halloween-glasses-Props.jpg

ולך לחנות של המתחרים בלי שיזהו אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תגיד להם שילכו לשגל אחד את השני ותנמק שזה גם בן אדם, בדיוק כמו האישה שלהם.

גם חצי סינתטי :roflmao:

• תוכן חדש...