Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו או מייקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני ואישתי מעוניינים לקנות רכב לשימוש פרטי ( נסיעות של אישתי לעבודה יומיות, בהמשך ישמש הרכב יחיד לשימושינו).

מתלבטים בין 2 רכבים חדשים:

1. קאיה פיקנטו 1.2 2016 אוט' lx.

2. ניסאן מיקרה אקו ויזיה 1.2 אוט' 2016.

הרכבים יד ראשונה 0 ק"מ מליסינג.

ההפרש מחירים הוא: המייקרה היא תוספת של 4000 שקלים.

לדעתכם מה מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק?

תודה.

פורסם

מבחינת דלק המיקרה תהיה חסכונית יותר מהקיה תודות לתיבה הרציפה.

מבחינת אמינות לא מכיר בעיות רציניות.

ממליץ להוסיף גם את הספארק והi10 לשיקולים.

פורסם

מצטרף להמלצה על הספארק,זריזה יותר לדעתי נוחה יותר בטח לעומת המיקרה,מעט חיסכונית מהפיקנטו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך השוק של הספארק? אני לא רואה הרבה על הכביש.. (או שזה רק אני).

אשמח לשמוע דעות נוספות, תודה.

פורסם

אני נוסע על מיקרה ידנית ועל פיקנטו אוטומטית.

הפיקנטו שותה דלק (לא חושב שזה בגלל רכב ליסינג אנוס) והרבה פחות נוחה מהמיקרה.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם

הספארק החדשה עם מנוע 1.4 די חדשה בארץ ולכן לא רואים אותה הרבה, אבל אם תסתכל על נתוני המכירות היא דווקא תופסת לא רע. לא פיקנטו, אבל לא רעה בכלל.

למיקרה האוטומטית תיבה רציפה, שמעתי על כשלים בזו.

פורסם

אני ביצעתי נסיעת מבחן על הספארק החדשה עם מנוע 1400 אוטומטית.

לי היא הרגישה כבדה מידי. חוץ מזה השאר בסדר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
הספארק החדשה עם מנוע 1.4 די חדשה בארץ ולכן לא רואים אותה הרבה, אבל אם תסתכל על נתוני המכירות היא דווקא תופסת לא רע. לא פיקנטו, אבל לא רעה בכלל.

למיקרה האוטומטית תיבה רציפה, שמעתי על כשלים בזו.

לדעתי הספארק בעוד כמה חודשים תעקוף את היונדאי ותהיה המיני השניה הכי נמכרת.

אני חושב שגם השוק יהיה טוב,המכירות טובים,הרכב טוב ומאובזר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ביחס למה?

אם אתה לא מצפה להרבה, כנראה לא תתבאס.

זה ממש לא הרכב הכי מהיר בארץ, אבל עם 80 סוסים, תיבה רציפה ומשקל קל אתה גם לא תהייה איטי ותצטרך לאנוס את הגז תמידית, אם לא תצפה מהרכב לעלות את הקסטל עם רכב מלא+נגרר ב-120 אלא לביצועים מספקים ביומיום ואפילו יותר מכך, אז לא תתבאס מידי.

פורסם

הביצועים סבירים,ולנהג הממוצע כניראה גם יספק.

פורסם

בנוגע לדלק אולי יש למיקרה יתרון קל, בנוגע לאמינות לפי מה שאני מכיר הפיקנטו אמינה יותר, אבל במידה ואתה קונה מחברת ליסינג אתה לא מקבל את 7 שנות אחריות של הייבואן שזה חבל, בכל מקרה ממליץ לכם לעשות נסיעת מבחן על שתי המכוניות ולאחר מכן תיהיו יותר חכמים.

פורסם

האמינות וצריכת הדלק די דומות לטעמי.

השוק מומשות של הפיקנטו עדיף אז במכירה הפיקנטו תהיה קלה יותר. יש לי פיקנטו ונהגתי גם על המיקרה ולטעמי הפיקנטו קצת יותר נעימה ומפנקת ולכן גם הלכתי על הפיקנטו

פורסם

צריכת הדלק דומה? כמעט כל אחד מתלונן על צריכת הדלק בפיקנטו, אנשים מדברים על 1:10 בעיר, זה נתון גרוע לרכב מיני עם מנוע 1.2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...