Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל המסים משולמים מראש, נתקע במכס:

״עדכונך כי המשלוח נותב לבדיקה פיזית על ידי המכס.״

מטופל על ידי ups

למה יש לצפות עכשיו?

אפילו לשלם מסים לא נותנים כמו בן אדם...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפעמים המכס עוצרים משלוחים לבדיקה באופן אקראי.

הבדיקה יכולה להיות בדיקה של המסמכים בלבד ויכולה להיות בדיקה פיזית של החבילה.

פורסם

מתי תאריך הגעת החבילה, כפי שהובטח ע"י אמזון? האם הזמנת מאמזון עצמו או מהמוכר שמשתמש בפלטפורמת האמזון?

מניסיוני, במידה והמוכר הוא אמזון, החבילה תשוחרר מהמכס תוך כמה ימים ותגיע אליך - לא תידרש לשלם שום דבר. יכול להיות שבגלל החג העניין יקח כמה ימים נוספים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הזמנת בשירות amazon global לא תדרש לשלם כלום. באופן תמוה, 100% מההזמנות שלי בדרך זו עברו בדיקה פיזית. לא ברור לי למה המכס לא מאמין דוקא לאמאזון.

:turn-l:
פורסם
אם הזמנת בשירות amazon global לא תדרש לשלם כלום. באופן תמוה, 100% מההזמנות שלי בדרך זו עברו בדיקה פיזית. לא ברור לי למה המכס לא מאמין דוקא לאמאזון.

ברור לגמרי למה המכס לא מאמין לאמאזון.

בהרבה מקרים בהזמנה של טלפונים אמאזון מגדירים בקטגוריה של 17% מע"מ בלבד.

פורסם

אמאזון, כמו כל שולח, מצהירים על שם הפריט, ומחירו. המיסים מחושבים על ידי המכס ולא על ידי אמאזון. איך אמאזון מטעים (לכאורה) את המכס ולמה נדרשת בדיקה פיזית של החבילה?

פורסם

אני לא זוכר מה הם מצהירים על טלפון. אבל למשל על ראוטר הם הצהירו כחלק מחשב. בהחלט הטעיה. זו הסיבה שעובר למשל ללא בקשה לאישור משרד תקשורת.

פורסם

5 פעמים קניתי טלפונים באמאזון ובכולם ההצהרה היתה מדוייקת. האם כשכתבו חלק למחשב הם לא כתבו ראוטר? לא נראה לי שאמאזון מתייחס לסיווגי המכס הישראלי.

פורסם

עם כל הכבוד, אין שום בעיה עם מה שאמאזון רושמים על הצהרת המכס. הם רושמים את ההצהרה לפי נהלים בינלאומיים. זה שבארץ רשות המיסים דורשת פירוט יותר גדול - זה לא קשור לאמאזון.

בארץ יש עמיל מכס (כמדומני של חברת UPS) שמטפל בנושא השחרור ממכס, ואינני מאמין כי הוא יסכן את הרישיון שלו בשביל לחסוך לאמאזון כמה דולרים (או אפילו הרבה דולרים).

פורסם

פירוט? אני רק תוהה אם אמאזון כותבים על החבילה שלי שבתוכה יש מוטו-G האם באמת צריך לפתוח את החבילה כדי לבדוק זאת? בטח בהשוואה לבנגגוד ששולחים לי טאבלט וכותבים בהצהרה "טאבלט, $21". אני חושב שהמכס משקיע את משאביו בצורה לא נכונה, אבל אולי זה רק אני. :roll:

פורסם
5 פעמים קניתי טלפונים באמאזון ובכולם ההצהרה היתה מדוייקת. האם כשכתבו חלק למחשב הם לא כתבו ראוטר? לא נראה לי שאמאזון מתייחס לסיווגי המכס הישראלי.

לא כתבו ראוטר, חלק מחשב בלבד.

אפשר גם לראות שעל חלק מהסלולרים הם גובים את המס המדוייק ועל חלק מע"מ בלבד. מן הסתם יש הבדל בסיווג הפנימי ובהצהרה שלהם על מהות הפריט בהתאם.

פורסם
פירוט? אני רק תוהה אם אמאזון כותבים על החבילה שלי שבתוכה יש מוטו-G האם באמת צריך לפתוח את החבילה כדי לבדוק זאת? בטח בהשוואה לבנגגוד ששולחים לי טאבלט וכותבים בהצהרה "טאבלט, $21". אני חושב שהמכס משקיע את משאביו בצורה לא נכונה, אבל אולי זה רק אני. :roll:

חבר שלי הזמין Redmi note 3 מגירבסט, רשמו על החבילה טלפון סלולורי ו73 דולר כשהמחיר היה 200 דולר, המכס פתח את החבילה והבין איזה טלפון מדובר, שולמו מיסים בשווי 190 שקל והגיע מכתב אזהרה שאם פעם הבאה תגיע הצהרה "שיקרית" הוא ישלם קנס.

פורסם

[TABLE=class: dataTable]

[TR=class: odd]

[TD=class: nowrap] הטלפון עבר חצי עולם תוך יום.

וכבר שבוע הוא יושב בלוד!

[/TD]

[TD=class: nowrap] 10/16/2016 [/TD]

[TD=class: nowrap] 9:55 A.M. [/TD]

[TD]Your package is awaiting release from the clearing agency. / We've contacted the receiver. [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: nowrap] Lod, Israel [/TD]

[TD=class: nowrap] 10/11/2016 [/TD]

[TD=class: nowrap] 11:36 A.M. [/TD]

[TD]Arrival Scan [/TD]

[/TR]

[TR=class: odd]

[TD=class: nowrap] Yesilkoy Istanbul, Turkey [/TD]

[TD=class: nowrap] 10/11/2016 [/TD]

[TD=class: nowrap] 9:30 A.M. [/TD]

[TD]Departure Scan [/TD]