Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אפילו לא שגוי... הקוד 8518 הוא (מסתבר) קוד HTS של ארגון המכס העולמי, והוא שייך לקטגוריה:

HTS Code: 8518

Microphones; Loudspeakers; Sound Amplifier Etc, Pt

כלומר דוקא הקטגוריה הנכונה לרסיבר (ושאר ציוד אודיו?).

http://www.datamyne.com/hts/85/8518

אגב, למה המס על אזניות במחיר 200 אירו הוא מע"מ בלבד, ועל רסיבר באותו מחיר, 34%? מהו המחיר כולל משלוח?

לכל מדינה מן הסתם תעריפון מכס משלה לעיתים עם קודים שונים. עדיין על פי התקנות עליהם לרשום את תוכן החבילה, ועל עמיל המכס לסווג את החבילה לפי פרט המכס הנכון.

על אוזניות חל מע"מ בלבד, ואילו על מגברי קול יש גם מס קניה.

http://62.219.95.10/misimmerukht/

על רסיבר שלי שהוזמן גם כן מאמזון גרמניה קיבלתי בכלל את המיסים חזרה (90 יורו) וזה נשלח עם UPS ולא עם IPARCEL

להערכתי ושוב אני רק משער יש משהו בין UPS ולמכס שמבוסס על אמון, חלק מהמוצרים עוברים חלק בלי שUPS יבקשו מהמכס בדיקה

וחלק מהמוצרים כמו סמארטפון ישר מנותבים למכס, אם זה היה רנדומלי אני חושב שיותר מוצרים היו נבדקים ולא רק סמארטפונים, למעשה עבורי זה פעם ראשונה שמוצר נתקע שם וכבר הוזמנו דברים הרבה יותר יקרים עם UPS כמו XB1\רסיבר

יש לי עשרות רבות של הזמנות מהאמזונים השונים בשנים האחרונות. אמנם מנסיון שלי טלפונים נופלים יותר לבדיקה פיזית (גם בצדק! הרבה פעמים אמאזון חושבים שיש לשלם עליהם מע"מ בלבד), אבל גם חבילות אחרות לעיתים. אין חוקיות. יש בדיקות אקראיות במכס בלי קשר לכלום, וכמובן יבואן מסומן יהנה מיותר בדיקות פיזיות.

לגבי ההחזר על הרסיבר - עניין של מזל. ברור שזו טעות. למרות שבשנה האחרונה לא נתקלתי בכלל במקרה בו קיבלתי את כל פקדון המס בחזרה.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...