Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכסניה בקיבוץ האון וקיבוץ עין גב, תבדוק אם הם עובדים עדיין.

אני במקומכם היתי לוקח אוהל על הכינרת וזהו.

אני וידע שבחוף של הלונה גל יש צימרים שכל צימר מכיל מקום ל כ 6 אנשים. יש שם שירותים מקלחת מטבחון ושולחן אוכל וטלויזיה. אין ארוחות ואין כלום, זה רק לינה וזה יתאים לכם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נראה לי טוב החוף הזה בלונה גל או מה שזה לא יהיה , אנחנו לא צריכים ארוחות נאכל כמו ברברים אל תדאגו . נמצא לנו ג'וקים נמלים ומיני רימות .:twisted:

איפה זה נמצא , אפשר לקבל טלפון אי מייל או משהו ?

ים long time no

פורסם

עוד אופציות:

www.weekend.co.il

חד-נס אכן משופע בצימרים איכותיים אבל לא ל"חבורת צעירים פוחזים".

אלי RedR צודק. מקומות כאלו הם לסופי שבוע רומנטיים עם החברה.

(או עם החבר. בכל זאת יש פה כמה נשים)

MCS 2008

פורסם

כן גם אני האמת חושב שצימר זה לסוף שבוע עם החברה , פשוט חשבנו ללכת להתפנק כמה חברה ברמה בצימר מאובזר והכל , עכשיו זה כבר נראה לי רעיון לא משהו , עדיף ללכת לאיזה אכסניה טובה .

טוב תודה רבה חברה עזרתם מאוד ! אני וחבריי מודים לכולם מאוד .

ים long time no

פורסם

שתבין ,

אני לא רוצה להכליל ולשפוט .

במידה ואתם חבורה של גברים הומוסקסואלים שרוצים להתהולל לפני הצבא ... זה בסדר גמור , אני מבין את זה ומקבל אתכם כמו שאתם .

:)

בכל מקרה אחר צימר זה לא רעיון טוב .

פורסם

יו אחי רד מזה אנחנו לא חבורה של הומו סקסואלים רק מחפשים מקום להימצא בו בין הטיולי שטח הגבריים והמצ'ואיסטים שאנחנו הולכים לעשות :-)

לא שיש לי בעיה עם הומואים .

ים long time no

פורסם
יו אחי רד מזה אנחנו לא חבורה של הומו סקסואלים רק מחפשים מקום להימצא בו בין הטיולי שטח הגבריים והמצ'ואיסטים שאנחנו הולכים לעשות :smile:

אם אתה בכ"ז הומו, כדאי לציין את זה לקב"ן/קפ"ס לפני הגיוס.:wink:

פורסם

אין לי מושג מה הטלפון או כל פרט אחר בקשר לצימרים בלונה גל אבל אני מאמין שאם תתקשר ללונה גל יעזרו לך בנושא. אנחנו הינו שם בקיץ וגם קיבלנו כניסה חינם ללונה גל. יש שם חניה מסודרת לצימרים וחוף חופשי כמובן. לדעתי בשבילכם זה יתאים, רק תשאגו לקחת אוכל מהבית כמה שאפשר כי באיזור הזה החנויות שוחטות במחירים והכל עולה שם כפול באוכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יו אחי רד מזה אנחנו לא חבורה של הומו סקסואלים רק מחפשים מקום להימצא בו בין הטיולי שטח הגבריים והמצ'ואיסטים שאנחנו הולכים לעשות :-)

עזוב את אלי RedR.

זה פשוט מקובל יותר בהתנחלויות... :wink:

אגב, גיוס קל ושפשוף נעים. :lol:

MCS 2008

פורסם

תודה רבה .

כן כבר הפסקתי להתייחס לשטויות שלו מזמן :-)

סתם בצחוק RedR אוהב אותך , במובן המצ'ואיסטי של האהבה כמובן שלא יהיו אי הבנות :viking::2gunfire:8-)

ים long time no

פורסם

כן ,

אנחנו בהתנחלויות כל הזמן עושים אורגיות הומוסקסואליות .... זה חלק מהסדר יום פה,

עוקרים עץ זית , מרביצים לערבים ועושים אורגיות הומוסקסואליות .

:) .

נ,ב : בגלל גדר ההפרדה החדשה אני כבר לא נחשב מתנחל :) ....

• תוכן חדש...