Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סי4 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מה אומרים על הסיטרואן c4 שנת 2011?

ועזבו דעות קדומות על סיטרואן וצרפתי,

רוצה לשמוע מאנשים שחוו את האוטו או רכבים אחרים של סיטרואן באותן שנים

תודה!

פורסם
חפש מנוע thp 156

סייב אתה מתכוון "תחפש בפורום אודות מנוע זה ובעיות הקשורות אליו", או "תחפש דווקא רכב עם מנוע כזה"?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נכון. ה C4 בשנים הללו מצוייד בשני מנועים 120כ"ס ו 156 בנזין.אותו מנוע כשהשני עם טורבו מתכנון גרמני של משפחה שנקראת thp עליה דובר פה בפורום לא מעט. לא מתאים לבעלי לב חלש.

פורסם

בוא נגיד ש 95% מהמכונית מהדגם הזה שיש על הכביש הן 1.6 120 כ"ס אטומספרי עם גיר 4 הילוכים אוטומטי.

ה 5% הנותרים מתחלקים בין 1.6THP גיר רובוטי 156 כ"ס ודיזל 1.6 גם גיר רובוטי 115 כ"ס.

מי שבא לרכוש את שני הדגמים האחרונים זה מישהו שמתעניין בהם ספציפית ולפי שאתה של פותח השירשור אני מהמר די בטוח שמדובר בדגם הראשון.

פורסם

בגדול קיבלתי הצעה לקנות את דגם הטורבו עם 156 כ"ס,

מה אומרים עליו? הבנתי שהגיר קצת מעצבן לכן אעשה נסיעת מבחן,

השאלה שלי איך האוטו מבחינת תקלות ודברים כאלה, זה החשש העיקרי שלי

תודה לכולם על התגובות!

פורסם (נערך)

אז יהיו תקלות אבל הוא מאוד חזק וכייפי. הגיר קצת מסרס אותו . אם אתה מאלה שמפחדים ממוסך אז תמשיך הלאה.

אני מאמין שתחת הכפלת הטיפולים ,שימוש בשמנים איכותיים ,נקיונות מנע ,החלפת מספר חלקים שמתבלים המנוע ייסע יפה מאד. המחיר שלו ממש מפתה אבל לא אשקר, ייתכנו הפתעות. זה לא קורולה .לטוב ולרע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אז יהיו תקלות אבל הוא מאוד חזק וכייפי. הגיר קצת מסרס אותו . אם אתה מאלה שמפחדים ממוסך אז תמשיך הלאה.

אומר מניסיון או משמועות? אני מודע לכל הדיבור על התקלות המרובות של סיטרואן, השאלה אם מישהו חווה את זה בעצמו גם בשנים האחרונות.

יש לציין שאני תכף מתחיל ללמוד - אני לא נהג מסיבי, ורוב הזמן נוהג בתוך העיר.

מתעניין ברכב הספציפי הזה בגלל תמורתו למחיר , ועוד אוסיף שאין לי עניין למכור אותו אחר כך לכן העובדה שהוא לא שכיר פחות רלוונטית לי.

השאלה הקריטית היחידה אם באמת אנשים עם האוטו הזה חווים הרבה תקלות ואז אולי כדאי להמנע

פורסם (נערך)

כמובן מניסיון. תציץ בהיסטוריה שלי.

שוב , הכל תלוי עד כמה אתה סלחן. יש אנשים שלא בנויים לזה נפשית

. רואים מוסך וחוטפים התקף לב. אני נהניתי מאוד מהמנוע. זה רק עלה לי כ ₪4000 בשנה תחזוקה. המנוע בתכנון גרמני עם bmw עם מספר בעיות עוד מפס הייצור.

אני פחות מתחבר לגיר הרובוטי שבו אבל יש כאלה שממש לא אכפת להם ואפילו נהנים.

לגיר יש לפעמים תקלת נשם ונפתרת בקלות יחסית (2000₪) .

עם כל התיקונים עדיין יצא יותר זול מחלופות אחרות שבחנתי. לפחות במקרה שלי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מניסיון של 3 שנים וחמישים אלף ק"מ על הדגם של ה 120 כ"ס - אפס תקלות. ה value for money הכי טוב שניתן להשיג לדעתי בטווח המחירים הזה למי שמחפש משפחתית.

Sent from my A0001 using Tapatalk

מגאן 265

• תוכן חדש...