Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיסק SSD לנייח

bjlb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי נייח די ישן, ואני מעוניין לשדרג אותו, ולפי מה שראיתי (מנסיון על הלפטופ מהעבודה, קיבלתי עם דיסק SSD והוינדוס טס!) החלפת דיסק ל SSD יעשה עבודה לא רעה בשביל המעט שהוא עולה.

מה שיש לי היום זה:

[TABLE=width: 294]

[TR]

[TD]דיסק קשיח

[/TD]

[TD]750GB 64MB SATA2

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]זכרון

[/TD]

[TD]DDR 3 4GB / 1333

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]כרטיס מסך

[/TD]

[TD]משולב בלוח אם

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]כרטיס קול

[/TD]

[TD]משולב בלוח אם

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]לוח אם

[/TD]

[TD]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מאוורר למעבד

[/TD]

[TD]Zalman 7000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מארז

[/TD]

[TD]INFINITY Micro ATX 400W

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מעבד

[/TD]

[TD]Intel Core i3 2100

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

איזה סוג דיסק קשיח אני צריך? תכלס מספיק לי 250G, הוא ישמש רק לתוכנות, את הישן אני משאיר בכל מקרה והוא ישמש ליחסון כל השאר.

תודה,

ליאור.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין קשר בין SATA 2/3 לגבי זה אם הוא ירגיש או לא,

הייתרון הגדול של SSD זה זמן התגובה האפסי לעומת דיסק מכאני, כל כונן SSD שתשים יתן לך שיפור משמעותי על פני קשיח מכאני.

זה פחות משנה אם קצב הקריאה יהיה 200 מגה לשנייה או 400 או רק 100. עצם זה שאין חלקים זזים וזמן התגובה אפסי, זה ה-הבדל

פורסם

אז רק לחדד את התגובה שלי (למקרה שמישהו הבין אותה לא נכון),

הכוונה שלי שלא יורגש הבדל בין כונני SSD שונים בגלל שבמילא קצב הקריאה "מוגבל",

אבל ההבדל מכונן מכאני הוא פשוט עצום.

כן אפשר לנסות לבדוק אודות כוננים אמינים יותר.

פורסם

כן, כל כונן SSD יתן לך שיפור משמעותי.

אבל! בלי ספק כדאי שתרכוש אחד איכותי כי גם בין SSD שונים יש הבדלים מהותיים.

לא אלאה אותך במושגים / בלוגיקה שבה הם עובדים, אבל בתור מישהו שעובד בתחום (בתחום הפיתוח וניצול היכולות של הSSD עד הקצה) אני יכול לומר לך שכדאי שתשקיע במשהו טוב. (יש הבדלים במחזורי חיים/ מהירוות קריאה וכתיבה/ יכולת לשמור על ביצועים גם כאשר הכונן מתמלא).

אני אישית קניתי סמסונג 850 evo.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

^ מה שהוא אמר

למרות שאני עם Crucial m4, הסמסונגים נחשבים יותר מוצלחים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה זה משנה מתי הושק? הevo850 עדיין יותר מוצלח מהרבה מאוד SSDים שיצאו שנתיים אחריו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אי אפשר לטעות, לא עם הקרושל ולא עם הסמסונג (יש לי את שני הכוננים). הסמסונג יהיה בסיס טוב יותר אם וכאשר תשדרג את המערכת לכזו שתנצל את מלוא היכולות שלו בעתיד ; מכאן זה רק עניין של תקציב.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

שים לב שבשביל להתקין בנייח שלך אתה צריך לרכוש גם חיווט מתאים. עניין של כמה שקלים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מדובר בחיבור סאטה סטנדרטי, לא צריך כלום.

מבחינת הגודל הפיזי, מכיוון שזה SOLID-STATE, אין שום בעיה למקם אותו איפה שבא לך במארז, יגידו שאתה צריך מתאם ל-3.5, אין צורך בשום דבר.

• תוכן חדש...