Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערבא טבא.

זקוק לניסיונכם שוב:

מעוניין להחליף ארון באמבטיה. הארון יכיל מן הסתם חומרי ניקוי ופרפורמריה, ועליו יונח/ יעמוד כיור עילי.

על אילו דברים אסור לי להתפשר (מבחינת חומרים העומדים בפני לחות ומים) ?

כלומר - מהן הדרישות המינימליות לארון ש"על הניר" לא יכזיב ?

כ"כ - אם למישהו יש המלצה לנגר טוב ואיכותי, או נגריה כזו, ורצוי לא יקר עד מאוד (יען כי חצי רומני וחצי פרסי הנני) - אודה לו. מוכן להתפשר על מחיר (אפילו כלפי מעלה) אך לא על איכות העבודה.

(קיבלתי המלצה לנגר ושלחתי אליו סקיצה. קיבלתי מחיר כזה, שאני חושב שהייתי יכול לרכוש בו ארון קיר גדול עד מאוד (לבגדים, אבל אולי כבר איני בקיא בסכומים שמבקשים בעלי מקצוע היום... :oops:).

חן חן למגיבי החן.

alfa 156 2.5.

פורסם

איקאה.

ארוניות יפות, כולל משטח וכיור במחיר נח.

אצל נגר תצטרך גם משטח (אבן / קוריאן / עץ) וכיור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

אני קניתי את ארוניות האמבטיה מתצוגה בחנות הקרמיקה והכלים הסניטריים. במקרה שלי "חרש", אבל סיור באזור הקרמיקה בעיר מגוריך עשויה לספק לך את ההזדמנות בהרבה מאד חנויות.

בדירה הקודמת נרכשה ארונית אצל אד מיצרני רהיטי הפלסטיק - לא זוכר אם "כתר" או אחר- וכללה גם משטח אבן קיסר וכיור אובאלי. אבל זה היה לפני כ-20 שנה, אולי לא רלונטי להיום, פשוט רעיון לעוד מקום לחפש בו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה הזה - נייט לאיקאה.

כיור רכשנו כבר לחוד - מאלה שמונחים על המשטח ולא "נטמעים" בו (יפה זה לא. אבל זה היה התור של האישה לבחור).

alfa 156 2.5.

פורסם

נגר יעלה יותר ממוצר מוכן. מצטרף להמלצה לעשות סיבוב בחנויות הקרמיקה בעירך ולבחור מהקיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בקשר לבחירה - כן, זה נראה דומה למה שבתמונה כאן.

הסבר לבחירה ? - לי כיור כזה נראה "תלוש", סתם גרנדיוזי ולא פרקטי (שוב - לא בחירה שלי) דורש איטום כשמונח על משטח. בעיני אחרים - אולי זה יפה. שיהיה. עניין של טעם - מה יש להסביר.

ברור שנגר יעלה יותר אבל המוצר יהיה גם מתאים יותר ואולי עמיד יותר ממשהו מוכן (וראינו גם ארונות מוכנים - לא התרשמנו יותר מדיי).

alfa 156 2.5.

פורסם

דגשים לחומרים:

גוף הארון יהיה מMDF ירוק (חסין מים) או מסנדוויץ' איכותי (בירץ'/אוקומה בלבד).

יש לוחות סנדוויץ' שעולים פחות מסיבית ושווים לת*ת. יש סיבית איכותית יותר מסנדוויץ'. (היא כמעט לא מגיעה לארץ כלוחות, וחלק מהנגרים נוטים להשתמש בלוחות סנדוויץ' נחותים, ולכן ההמלצה הראשונה היא ללוחות MDF ירוק של בירמן).

הנ"ל יחופה בחומר גמר לפי טעמכם (פורניר לגימור עץ, או פורמייקה כדי לקבל מראה מודרני יותר) .

לגבי חזיתות (דלתות/מגירות) ישנה אפשרות להשתמש בחומר הגוף, וישנה אפשרות די חדשה שנקראת פראפן.

אתה יכול למצוא דיונים על החומר בשמות המסחריים שלו- ניולק, גלוסיסטון, ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע. (אברבוך מייבאים עכשיו אחד איכותי)

זה חומר פולימרי דחוס, מגוון הגוונים לא גדול, אבל החומר עמיד מאד במים ושריטות, מאחר והוא "פול בודי" ובעצם, פלסטיק מאד מאד דחוס...

אפשרות עמידה נוספת היא חיפוי פולימר (נקרא גם היי גלוס או מט גלוס). מיושם על אותו MDF ירוק בכבישה בלחץ גבוה. יתרון בולט- הקנטים וגב הלוח יוצאים בצבע זהה לחזית, כמו בצביעה אפוקסית, רק בעמידות משופרת.

לגבי מחירים- צפה לכ-1500$ למ"א ארון לא כולל משטח וידיות.

אני מצטרף למציעים לעשות חיפוש בחנויות קרמיקה מובילות (נגב, אחים לוי, חזי בנק). אתה עשוי להיות מופתע לטובה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מה 1500$ למטר?

במחיר כזה מחליפים ארון 4 פעמים.

אני קניתי עכשיו ארון תלוי (של בן יהודה) 80 ס"מ כולל מראה ב 1350 ש"ח כולל מע"מ והובלה.

עריכה: המחיר כולל כמובן כיור ומשטח ולא כולל ברז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין מקום להשוואה בין מחיר ארון מוכן למחיר ייצור אישי אצל נגר איכותי.

כ"כ, המחיר תלוי מאד בפרזול ובחלוקה הפנימית.

תרשה לי לנחש שבמחיר הזה קיבלת (בעיקר) דלתות.

ושהארון שלך עשוי סיבית ומצופה מלמין/פורניר פשוט.

מגירות-מייקר.

עגלת בקבוקים (לחומרי ניקוי)/עגלת כביסה נשלפת- מייקר מאד

ידיות אינטגרליות שקועות- מייקר.

פרזול טריקה שקטה/שליפה מלאה מיצרן איכותי- מייקר.

נראה שפות"ש מכוון יותר לרמה הנ"ל.

פורסם

דווקא מגירות טריקה שקטה.

הארון עשוי MDF מצופה אפוקסי. אין ספק שזה לא מחיר של הזמנה אישית וגם לא איכות ל 20 שנה. בגלל שהוא תלוי אני מניח שאת ה 8-10 שנים הוא יחיה ואז נזרוק ונקנה חדש. פשוט גם כשקונים איכות צריך לבדוק יחס עלות תועלת (בדיוק כמו שפעם קנו מוצרי חשמל לבנים מאוד יקרים כדי שיחזיקו והיום קונים בזול ומחליפים).

עריכה: כם הידיות אינטגרליות אבל היום בעידן ה CNC בייצור המוני לא רק שזה לא מייקר אלא זה יותר זול מלהרכיב ידיות אחר כך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מניסיון אני יכול לומר לכם שגם הארונות הכי פשוטים ב500ש"ח עושים יופי של עבודה למס' שנים.

כמובן, ארון לא תלוי ובעל דלתות בלבד, אבל כולל כיור ומראה.

ב1000 - 1500 ש"ח כבר ניתן למצוא ארונות תלויים מMDF בעלי 2 מגירות טריקה שקטה, כולל כיור.

לא רואה למה לא לקנות אחד כזה ל10 שנים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כי הMDF הוא מאיכות נמוכה, והצביעה ה"אפוקסית" פגיעה, וכי הפרזול "טריקה שקטה" הוא סיני.

זה ממש לא יחזיק 10 שנים ב"רמת תצוגה".

רק שלא תבינו אותי לא נכון- יש לזה בהחלט מקום ושוק, וגם אצלי בבית הנגרות ממש אינה "בוטיק", אלא קונפקציה מהסוג הנחות ביותר, כולל איקאה (חוץ מארונות קיר בכל החדרים שקיבלתי במתנה מחבר, נגר עילית).

כל מה שאני טוען, זה שישנם הבדלי איכות שמתבטאים במחיר, וכמו כן, ביצוע של תכנון "אישי" גוזל זמן של איפוס מכונות בשביל לייצר ארון אחד, לא 100,000.

אגב, היום בכל הנגריות הרציניות (לא מישהו שיושב בסככה באזה"ת אזור) יש מכונות CNC ברמה כזו או אחרת.

• תוכן חדש...