Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מבין את פשר האשמות שלכם כלפי Tar,

בדיוק כמוני, גם אתם לא הייתם נוכחים באירוע המדובר,

לכן אני לא רואה שום סיבה להאשים את Tar.

באמת לא נראה לכם שיכול להיווצר מצב שבו אתם תשמרו על החוק - תשמרו על המרחק המתאים ואפילו עוד מרווח ביטחון, ובכל זאת האדם שלפניכם לא יודע לתפעל נכון את הרכב (לא צריך להיות תמימים ולטעון שאין כאלו בארצנו), ולאחר כמה נסיונות שגויים של הנהג שלפנכים תמצאו את הרכבו "מנשק" לכם את הפגוש הקידמי.

לצערי, זה נשמע מציאותי לחלוטין.

אני לא מכיר את Tar ולא את פירטיי האירוע המדובר - מכאן שאני לא מצדיק\מאשים אף אחד מן הגורמים.

אני רק מעלה אירוע שיכול לקרות במציאות, לצערי (שוב).

פורסם

אם לא קרה שום נזק תעביר את זה...

והערה לעורך הכותרת -

אם קוראים את זה נכון עכשיו זה מתפרש לטמבל שלא יודע לעשות זינוק בעליה ולכתוב סימני פיסוק :-P

Finger's gonna kill me.

פורסם

אל תדאגו יכול להיות יותר גרוע.

חבר שלי עמד ברמזור, ופגעה בו מישהי מאחור.

במשפט היא טענה שהוא הידרדר ופגע בה.

עורך הדין מטעם הביטוח שלו אפילו לא טרח לשאול אם היא יודעת כמה מרחק צריך לשמור, ואם היא יודע שרכב אוטומטי לא מדרדר בכזו קלות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ראיתי שהוא מתחיל להידרדר לכיווני

אמרתי בסדר קורה,

הוא עצר יחסית רחוק

אבל אז הוא עשה את זה כמה פעמים עד שהוא פגע בי

אבל באמת הוא אפילו לא יצא לראות אם קרה משהו

תתקן את הצופר ברכב שלך...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אם אני מבין נכון זה קרה ברמזור...

זאת אומרת הרמזור היה אדום ועמדת מאחוריו ואז הרמזור היתחלף לירוק ואז התחיל כל "התאונה" הזאת,

אם אני מבין נכון אז אתה יצאת צדיק כמו שאומרים, אין חוק שאומר לשמור מרחק מרכב שעומד!!!

החוק מדבר על שמירת מרחק רק לגבי רכבים נעים!!!

אין לי כרגע את ספר החוקים פה לידי אבל שיהיה אני יצוטט את החוק...

אז TAR אתה לא אשם אבל אם לא קרה כלום אז תעביר את זה, אם היה קורה משהו אז זה משהו אחר...

יום טוב לכולם...:-)

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
אם אני מבין נכון זה קרה ברמזור...

זאת אומרת הרמזור היה אדום ועמדת מאחוריו ואז הרמזור היתחלף לירוק ואז התחיל כל "התאונה" הזאת,

אם אני מבין נכון אז אתה יצאת צדיק כמו שאומרים, אין חוק שאומר לשמור מרחק מרכב שעומד!!!

החוק מדבר על שמירת מרחק רק לגבי רכבים נעים!!!

אין לי כרגע את ספר החוקים פה לידי אבל שיהיה אני יצוטט את החוק...

אז TAR אתה לא אשם אבל אם לא קרה כלום אז תעביר את זה, אם היה קורה משהו אז זה משהו אחר...

יום טוב לכולם...:-)

תקרא מה שכתבו כמה הודעות לפנייך.

יש חוק שאומר לשמור מרחק גם בעמידה.

וכמו שכתבו, אתה חייב לעמוד בכזה מרחק שאתה רואה את המגע של הגלגלים של האוטו לפנייך עם הכביש.

החוק הזה גם בא למנוע או לפחות לצמצם תאונות שרשרת, וגם להביא לך מקום לתמרון במקרה חרום.

יום טוב.

פורסם
תקרא מה שכתבו כמה הודעות לפנייך.

יש חוק שאומר לשמור מרחק גם בעמידה.

וכמו שכתבו, אתה חייב לעמוד בכזה מרחק שאתה רואה את המגע של הגלגלים של האוטו לפנייך עם הכביש.

החוק הזה גם בא למנוע או לפחות לצמצם תאונות שרשרת, וגם להביא לך מקום לתמרון במקרה חרום.

יום טוב.

אז אני שוב יגיד!!!!

אין חוק כזה!!!!

מה שאמרו פה זה המלצה!!!

כמו שהחוק אומר לשמור מרחק שניה אבל נהיגה נכונה אומרת לשמור 2 שניות...

אני ילך עכשיו ויביא את הספר חוקים ויראה לך...

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

אני עומד ברמזור לפני איזה שנתיים. לפני מזדה לנטיס עם איזה ילדה/נהגת עם שלט של נהגת חדשה. הרמזור מתחלף לירוק. הגברת מעבירה מ N ל- D, משחררת את הברקס נותנת לחיצה יפה ואדיבה על הגז וטסה ברברס ישירות לתוך ה GTI שלי. הבת ז**ה העבירה בטעות ל R. מזל שלא שמרתי על החוק וממש הייתי קרוב אליה אז היא לא הספיקה להאיץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira, משהו לא מסתדר לי במקרה שלך.. :?

למה לכל הרוחות היא עמדה ברמזור על ניוטרל ?!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
bagira, משהו לא מסתדר לי במקרה שלך.. :?

למה לכל הרוחות היא עמדה ברמזור על ניוטרל ?!

לא חסרים נהגים כאלה, בטח אבא שלה אמר לה שזה פוגע במשאבת ברקס לעמוד ברמזור עם ברקס לחוץ.

כבר שמעתי את הקשקוש הזה בעבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אתה רואה את הרכב מדרדר ועומד לפגוע בך אז סע רוורס כמה ס"מ וכל זה לא היה קורה, מקסימום הרכב שמאחורך היה גם עושה רוורס בקטנה.

צפירות או עימום אורות לא תמיד מונעות תאונות..

אתה רציני תגיד לי???????

לא כי אם אתה צוחק אז תזהיר אותנו קודם...

לירן

• תוכן חדש...