Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה ב- wizzair ו- check-in

wa11a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו כל שאלה תמיד יש מי שידע לענות מנסיונו בפורום.

בעוד כשבוע וחצי אני טס לבודפשט עם wizzair ולקחתי את חבילת ה- plus שכוללת בין היתר "Free airport and online check-in ".

עם זאת קיבלתי מהם מיילים שהם מבקשים ממני לעשות check-in באינטרנט\באפליקציה.

מישהו יודע מה עדיף ? הבנתי שאם עושים באינטרנט חובה להדפיס את הכרטיסים ולהגיע איתם.

בנוסף אשמח לשמוע ממי שכבר טס איתם איפה אני אומר לנהג מונית לעצור לי ? טרמינל 1\3 ?

תודה :)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

עדיף צ'ק אין באנטרנט - במרבית החברות זה מאפשר בחירת מקום ישיבה, ומזרז את הליך מסירת המוודות. לא חייב להדפיס את כרטיס העליה למטוס, בנתב"ג מקובל להמירו לקרטון הסטנדרטי. יש שדות בעולם שמאפשרים צ'ק אין paperless ושולחים לך ברקוד לטלפון, העניין הוא שלעתים קשה לשמור אותו על המסך.

לגבי הטרמינל - בד"כ טרמינל 1, אבל מומלץ לוודא זאת באתר רש"ת החל מ-24 שעות לפני ההמראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת מקום ישיבה כבר בחרתי בהזמנת הטיסה אז לא נראה לי שזה רלוונטי.

תודה :)

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם כלום לא השתנה בשנה האחרונה, הטיסות של Wizzair יוצאות מטרמינל 3.

צ'ק אין עדיף לעשות באינטרנט. אתה יכול לבקש שידפיסו לך כרטיס בעמדה שבה אתה שולח את המזוודה (עמדת הצ'ק אין).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מדוזה - נבדק באתר רש"ת.

הצ'ק אין מתבצע בטרמינל 1, ואז יש הסע לרמינל 3, משם יוצאת הטיסה.

דברים יכולים להשתנות, לכן כדאי לבדוק לפני היציאה מהבית לכיוון השדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלעל בדכ יקרים פי 2... הטיסה שלי שבוע הבא לבודפשט הלוך חזור עם כל התוספות ומזוודה 32 קילו וזה עלה לי 1000 שח לאדם הלוך חזור.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

עשיתי את הטיסה הזאת פעמיים ואחותי נסעה בקו הזה המון. אין תלונות. מניסיוני היו מאוד מדויקים והמחיר מצוין.

שירות - בעקרון אתה לא אמור לקבל מהם דברים על הטיסה (אנחנו קיבלנו פעם בייגלה ומים כמחווה של רצון טוב). ממליץ להביא איתך בקבוק מים.

זכרוני אומר שהצ'ק אין היה בטרמינל 1 ואז הסעה ל-3. טרמינל 1 זה החלק הנוראי היחיד בעסק הזה.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

פורסם (נערך)
משהו חשוב להוסיף?

קולגה שאיבד אצלם מזוודה לפני מספר שנים ניהל מאבק ארוך לקבלת פיצוי, ואז הם החליטו שהם מוכנים להעביר את הסכום רק לחשבון בנק אירופאי. טוב שהיה לי כזה, אחרת הוא היה מתכתב איתם עד היום.

חוץ מזה כל הלואו-קוסטים די אותו דבר, כולם 'בסדר' אם רק יודעים לקרוא את האותיות הקטנות. בולטים בתחום הזה איזיג'ט לטובה וריאנאייר לרעה, למרות שגם שם המצב משתפר לאחרונה.

לשאלת פות"ש - תמיד עדיף לעשות צ'ק אין מוקדם ולהדפיס את כרטיס העלייה למטוס בבית, והם תמיד שולחים את ההזמנה. למי שדביל, סנילי או סתם בעל צרכים מיוחדים תמיד יש אפשרות לעשות זאת בנמה"ת בתוספת תשלום. במסגרת כרטיס הפלוס שלך אפשר לעשות זאת בחינם. זה הכל, וזה מופיע באתר החברה אנגלית על גבי לבן. מידע לגבי הטרמינל ניתן למצוא באתר נתב"ג. RTFM.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

וויז אייר גובים 35 יורו בצ'ק אין בדלפק. תעשה באינטרנט. אתר מאוד טוב, חברה מאוד תחמנית, אם הייתה אלטרנטיבה ליעד שאני טס אליו בדרך כלל, לא הייתי טס איתם.

פורסם

כן אבל החבילה שלי כוללת צק אין בשדה (חבילת הפלוס) אז סתם רציתי לדעת אם זה מקצר לי משהו לעשות צק אין באינטרנט

Sent from my D6503 using Tapatalk

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
וויז אייר גובים 35 יורו בצ'ק אין בדלפק. תעשה באינטרנט. אתר מאוד טוב, חברה מאוד תחמנית, אם הייתה אלטרנטיבה ליעד שאני טס אליו בדרך כלל, לא הייתי טס איתם.

מה בדיוק תחמני בהם? הכל כתוב, רשום וברור...

פורסם

חשבתי פעם אחת לנסוע לסופיה עם wizzair אבל לבסוף אלעל יצא יותר זול.

הכול תלוי בתאריכים מה שגם לwizzair אין משרדים בארץ אם לא טועה ואם נגרם לך נזק

למטען אין לך אם מי לדבר לעומת זאת אל על שהייתה לי בעיה עם מזוודה ישר קיבלתי מענה בנושא.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...