Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כשהמתג של האורות במצב כמו בתמונה אז לאחר 5 דק' אני שומע צפצוף ארוך למשך 3 שניות מהקודן ואז למעשה הקודן "ננעל לי" כאילו שסגרתי את הרכב.

אני ממשיך בנסיעה כרגיל אבל מעניין אותי למה הוא ננעל ?

אגב אם אני מעביר את המתג ימינה או שמאלה (לאחר שהקודן כבר ננעל) אז הוא לא מפסיק לצפצף ולחפור לי.

כדי לבטל את המטרד אני נוסע עם אורות מלכתחילה (ישר לאחר ההנעה אני מעביר את הבורר ימינה - ואז הקודן לא ינעל).

מה הבעיה?

קודן.jpg

פורסם

תופעה חדשה?

הקודן מקבל מתח + אחרי סויץ' כדי להדרך מחדש רק אחרי סגירת סויץ'. כנראה מישהו חיווט חוט לא נכון (תאורה, אחרי סויץ'?).

:turn-l:
פורסם (נערך)

התופעה היא לא חדשה כי ככה קניתי את הרכב מהבחור שהיה לפניי.

פשוט עכשיו התמקדתי כי זה ממש מעצבן.

שוב,הקודן נדרך מחדש כל פעם כשהבורר במצב כמו בתמונה,גם אם אני מקיש את הקוד כל פעם מחדש באמצע נסיעה אז לאחר 5 דקות הוא נדרך מחדש.

הפתרון לזה מחייב אותי לנסוע באורות , (בורר בצד שמאל / ימין )

*אגב כשאני מכבה מנוע הנורות נשארים דולקים (בורר בצד ימין או שמאל).

כשהבורר באמצע אז רק ה DRL נשארים לדלוק והאורות הראשיים נכבים.

בגדול כל האורות נכבים רק כשאני מוציא את המפתח לגמרי וכשהבורר מסובב עד הסוף שמאלה.

עריכה אחרונה על ידי kfirg
  • תוכן חדש...