Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום עשיתי בדיקת רכב במכון מורשה מבדק בהרצליה.

אני מצרף קובץ PDF של הטופס בדיקה , אשמח בבקשה אם מישהו יוכל לפרט לי קצת על

התוצאות שקיבלו X במיוחד בסעיף של שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה.

חייב לציין שהובחן ציין מפורשות שאין פגיעה בשילדה ורק ציין בדיוק כמו המוכר שהיו מכות בפח האחורי והקדמי שהוחלפו. לאחר הבדיקה פניתי גם להילוך שישי וגם שם טענו שהסעיפים נראים תקינים ומה שלא תקין דורש טיפול ואלה חלקים מתכלים.

תודה רבה לכל העוזרים.

בדיקת רכב מבדק.pdf

פורסם

תמוה מאוד,שכיפופים בגשר עליון נרשמו במשמעות נמוכה כמו עוד כמה פגיעות..

תיבת הילוכים תקינה ? מוזר מאוד,אף מכון בדיקה לא מגדיר אותה ככזו ללא כסת"חים:שמן כהה/בלאי דיסקיות/החלפה מאוחרת/לקוייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תמוה מאוד,שכיפופים בגשר עליון נרשמו במשמעות נמוכה כמו עוד כמה פגיעות..

תיבת הילוכים תקינה ? מוזר מאוד,אף מכון בדיקה לא מגדיר אותה ככזו ללא כסת"חים:שמן כהה/בלאי דיסקיות/החלפה מאוחרת/לקוייה.

נאמר לי בפירוש שאין פגיעות בשילדה , מה המשמעות של כיפופים בגשר עליון? לא נכתב שתיבת ההילוכים תקינה

פורסם

נראה רכב מוזנח, לאחר תאונה משמעותית (וכנראה) נסיעה בשטח - מאחר שמדובר ברכב שגם כשהוא תקין לגמרי הוא לא מציאה גדולה - אני הייתי ממשיך הלאה (כלומר מוותר עליו)

הפגיעות בספים אומרות שהרכב עבר חיים לא קלים - הוא לא מציאה, בטח לא בתנאי השוק הקיימים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...