Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן RS דור שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

אני מתעניין ברכישת מגאן RS דור שני, אך בגלל שזהו רכב לא פופלרי בארצנו הקטנה אשמח לדעת מאילו שכן מכירים, נקודות בעד ונגד, מחלות ובעצם כל דבר שיוכל לתרום לנושא.

הדרישות שלי מהרכב-

- יודע לקחת פניות במהירות גבוהה

- 160+ כ"ס

- פידבק טוב מההגה

- 3 דלתות

אם יש עוד כלי בעד 50K שעונה על הדרישות אז כמובן שאשמח לשמוע.

נהגתי על ה-RS CUP האחרונה והתחושה שלה מההגה הייתה מספקת חצי כוח, אבל מוכן לקבל את זה לעומת מה שהרכב יודע לתת על הכביש. אז גם אם יש רכב שיודע לתת ביצועים גבוהים והפידבק מההגה קצת פחות טוב, אפשר לדבר על זה :)

תודה

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם

מה בדיוק אתה רוצה לדעת ?

כי בעבר החזקתי את הרכב (עברתי ל-265) וכתבתי פה על הרכב די הרבה, כולל השוואה לחדשה. אני מניח שקראת.

אם לא היית מרוצה מההגה ב-265 אז תהיה לך בעיה ב-225, הוא קל ומנותק.

הרכב קצת רך ביחס לחדשות אבל עדיין מתנהג מעולה ורכב כיפי.

אין מחלות מיוחדות חוץ מתושבות שהולכות מהר.

למרות שיש רק 11 על הכביש, בחודשים האחרונים יש כמה למכירה, אחת נמכרה לפני שבועיים וכרגע יש 3 למכירה (למרות שרק אחת ביד2).

אגב, רשמת עד 50 אלף אבל הן נמכרות קצת מעל.

לא חושב שיש חלופות במחירים האלה.

ניר

פורסם

היי ניר תודה

עניין אותי יותר עניין המחלות.

בחדשה מפריע לי רק ההגה, שזה גם יחסי, כי יחסתי לגולף R/GTI הוא חי ונושם. כל השאר המגאן עושה מדהים.

בשלב זה נשארתי עם היאריס T, מגאן RSII ואולי קליאו RS.

אני פוזל גם לכיוון ראלי 106 שקשה למצוא אותן, אבל השאלה האם המסע אחר אחת כזו באמת שווה? כי מהבחינה של מה שאני הכי מחפש (מלבד כוח) אני מרגיש שהפג'ו תהיה הבחירה הכי נכונה.

הבעיה היא למצוא אחת שמורה..

כל רכב פה מיוחד בפני עצמו לדעתי, ולקבל אינדיקציה טובה יותר יהיה לשמוע את חוות דעתם של המנוסים מבנכם.

את האופי של היאריס הבנתי פחות או יותר. אשמח לשמוע חוות דעת על הקליאו וה-106 ראלי.

כשאני אומר שהבנתי את האופי, הכוונה היא לאופי הנהיגה שאותו רכב מאופיין בו, ובד"כ התחושות שלי משתלבות טוב במציאות. לכן חשוב לי לשמוע את דעתכם.

תודה חברים

פורסם

אני חושב שקליאו תהיה עדיפה על 106. ה-106 יותר מתנהגת אבל יהיה לך קשה להתגבר על המחסור בכח.

את ההתנהגות של הקליאו קל לרסן עם סטאפ של מתלים, צמיגים ופרונט.

אני אישית גם הייתי מעדיף קליאו על מגאן (בעיקר למי שמחפש התנהגהגות) למרות שמבחינת ביצועים המגאן משאירה אבק לקליאו.

גילוי נאות, הייתה לי בעבר קליאו לא סטנדרטית. לחברים שלי היו לסירוגין מגוון 106 ומגאנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא מבין איך אפשר לשקול לקניה את כל הרכבים האלה יחד.

יש בהחלט חוט מקשר ביניהן אבל כ"כ הרבה שוני שאתה לא אמור לשקול אותן יחד, בטוח יש לך דרישות נוספות מרכב שאמורות להפיל חלק מהאפשרויות. לא יכול להיות שאתה שוקל בנשימה אחת רכבים של 15 אלף שקל בני 20 שנה שכבר נשחטו בכל צורה אפשרית והאחזקה שלהם תהיה 'מאתגרת' (לא בכסף, בזמן שלך ובאיכות חיים) ורכבים בני 7 עם יותר מכפול כח שעולים פי 4. וסתם זרקתי כמה פרמטרים, יש עוד הרבה, אתה צריך לאסוף את מה שחשוב לך ולהחליט.

פורסם (נערך)

בדיוק מהסיבה שה-106 ישנה ושחוטה אני מתלבט לגביה. התחושה שהרכבים הישנים האלו נותנים נותנת להם את הערך המוסף הבלתי מעורער.

אני אחד שאוהב להשקיע זמן על הרכב שלו, לנקות, לטפל ולשפר אותו. אבל מעדיף שיהיה איזון נכון בין אמינות ליכולות. לכן ה-106 (שגם ככה נדיר למצוא אחת במצב טוב) עולה כשאלה נכון לעכשיו. אולי האופציות נראות רחוקות אחת מהשניה, אבל מבחינתי יש להן את הטאצ' הזה שנותן אופי מהנה יותר לנהיגה, וכמו שאמרת, זה החוט המקשר.

כרגע הגיוני מבחינתי כן לקחת שני קבוצות רכבים של בני 15 ובני 7 כי אני פשוט לא מכיר אותם, לכן כשיהיו לי חוות דעת ראליות אוכל למקד את עצמי בצורה יותר נכונה. כי משני הצדדים יש רכבים שמציעים לי את מה שאני מחפש, אבל אני לא בטוח עדיין מה יותר מתאים, לכן אני מתייעץ אתכם. וכל עוד המחיר הוא עד 50, למחיר אין פקטור אמיתי. חשוב לי יותר לעשות את הבחירה המתאימה שתישאר אצלי לתקופה לא קצרה.

redroze

תוכל לפרט יותר למה אתה מעדיף את הקליאו על פני המגאן? ומה שינית בקליאו, ואיך זה התבטא בנהיגה?

תודה חברים

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם

אני עם ניר, לצפות מרכב ספורטיבי בן 15 שעבר יותר מדי ידיים להתנהג כמו רכב ספורט זה בכלל לא קרוב למה שתקבל.

אפשר לגרום לרכב בן 15-20 שנה להתנהג כמו חדש, אבל זה פרויקט ויצריך ממך השקעה גדולה.

אם התקציב שלך הוא 50K, הייתי ממליץ לנצל את כולו ולחפש, כפי שכבר המליצו, קליאו או מגאן RS.

אני לא חושב שתהיה מאוכזב מכל אחת מהבחירות.

פורסם

יש 3 מגאן כאלו למכירה (שחורה כחולה וכסופה) אני אישית ממש לא מתחבר לעיצוב שלה אבל על טעם וריח ...

אלא אם אתה מכיר מישהו שמוכר 106 במצב טוב או שיש לך הרבה סבלנות לחכות לאחת כזאת ולשלם בהתאם ממליץ לוותר מראש

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יש 3 מגאן כאלו למכירה (שחורה כחולה וכסופה)

מדהים איך חצי מהרכבים שעלו על הכביש מוצעים למכירה באותו זמן.

כחולה וכסופה כבר נמכרו.

יש עוד כחולה שהייתה של מסלולים ושחורה ויכול להיות גם שמפניה אחת.

פורסם

קליאו ספורט 197 עלו לכביש כ13 יח' 2008-2009

קליאו ספורט 203 נעות על הכביש 11 יח' 2010-2012

זה מה שבדקתי לפני כשנה בקובץ משרד התחבורה..

• תוכן חדש...