Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מושלם זהב או פלטיניום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סופרמן - העקירה היתה לצורך פינוי מקום, והתהליך היה של "הזזת" שאר השיניים. איני מצוי בפרטים, אבל התוצאה היא סידור השיניים בלסת התחתונה בקו ישר.

mystopp - אכן בתהליך היה איזה עניין של צורך בקיצוץ חוט, אבל כוונתי היתה לכך שהשהיה של 24 או 48 שעות היתה בגדר לא נעים אבל גם לא נורא. אבל אתה בעל המקצוע שבינינו - אולי תוכל להאיר את עינינו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לך לרופא פרטי, ושלם לו בנדיבות. זה לא ניתוח להוצאת פרונקל בגב, שבמקרה הכי חמור ישאיר לך צלקת.

הייתי פעם יחידה במרפאת כללית סמייל ברמת השרון ונמלטתי כל עוד שיני בגופי. אני מניח שככה בערך נראו מרפאות שיניים בגולאג.

אני עשיתי טיפול שורש מלא..בצבא :o את האמת מחזיק כבר 5 שנים בערך.

דווקא חוץ מהמתקן המזעזע בבסיס שהספיק להיסגר עקב המון בעיות תפעוליות ותבאורתיות היה ממש סבבה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני עדיין (טפו טפו) מחזיק כתרים שעשיתי בשנות ה 90

בצ'יינג מאי תאילנד,כתרמילאי צעיר (!!!)

כן ספיריאל זה הרופא שקובע,אבל גם המדיניות של המרפאה או

ההנהלה,

התחלנו בקופ''ח טיפול שיניים לאשתי שהיתה מבוטחת ופתאום

הגעו לסכומי עתק השד יודע מאיין,ואיזה חשבונות עשו שם.

ברחנו מייד לרופא פרטי שטיפל בי ובהורי בעבר,סיים עבודה מצויינת בשליש

מחיר,ויחס מצויין ואדיב,וכמו כן הסתדר איתנו על המון תשלומים נוחים.

תחשוב שבנוסף הם גם מקבלים עוד כסף מהביטוח,אז הם יקרים פי 5 יותר,

צדק מי שכתב שבדק מחירים וקצת השקיע לעומק,לרוב המבוטחים הולכים

על עוור בל לבדוק.

פורסם

mystopp - אכן בתהליך היה איזה עניין של צורך בקיצוץ חוט, אבל כוונתי היתה לכך שהשהיה של 24 או 48 שעות היתה בגדר לא נעים אבל גם לא נורא. אבל אתה בעל המקצוע שבינינו - אולי תוכל להאיר את עינינו.

אכן אין השפעה על תוצאות הטיפול, אבל חוט משוחרר יכול לעשות פציעות די רציניות בחניכיים או בלחיים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בן דודה שלי עשה בכללית , שילם 4500 במקום 16 והוא מבסוט עד הגג. ימים יגידו אם זה יחזיק טוב. כמה בערך לוקח רופא פרטי? סכום משוער לא חייב על השקל.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...