Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מושלם זהב או פלטיניום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. רציתי לעשות בקופת חולים שלי שידרוג לביטוח הרפואי. בעקרון אני מעוניין לבצע יישור שיניים והבנתי שכרטיס פלטיניום מקנה הנחה מאוד מאוד משמעותית. אז כן , אני יודע שצריך להמתין חצי שנה. אשמח לחוות דעת למי שיודע. כנ"ל גם מה מקנה עוד הכרטיס. תודה רבה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

א, לטיפולי שיניים לא הייתי הולך לרפואה ציבורית

ב. בדוק באתר מה ההבדלים ומה כל דבר מקנה

ג. אני תמיד לוקח את הרמה הכי גבוהה, חוץ ממכבי שלי שבדקתי ואין לי מה להשיג מזה.

פורסם

תשווה מחירים.

תבקש הצעת מחיר תנסה לחשב את ההנחה אחרי חצי שנה שאתה תשלם,

בדוק אצל רופא שיניים מומלץ לשם השוואה.

אני לא אוהב את כל שירותי הפרמיום הללו של קופות החולים אבל זה לא מחייב,

פשוט קצת תתאמץ לבדוק את השטח.

פורסם

לך לרופא פרטי, ושלם לו בנדיבות. זה לא ניתוח להוצאת פרונקל בגב, שבמקרה הכי חמור ישאיר לך צלקת.

הייתי פעם יחידה במרפאת כללית סמייל ברמת השרון ונמלטתי כל עוד שיני בגופי. אני מניח שככה בערך נראו מרפאות שיניים בגולאג.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני ביצעתי יישור שיניים בכללית סמייל לפני אי אילו שנים. השיניים ישרות, הקיבוע עדיין "חי".

למה להבהיל?

כמובן שזה תלוי ספציפית באורטודנט שמטפל בך, זה שטיפל בי כבר מזמן עבר לארה"ב.

פורסם

פלטינום מחייב זהב - זאת אומרת שאתה משלם גם על זהב וגם על פלטינום. רוב הכיסויים בפלטינום לא רלוונטים לרוב האנשים

אתה חייב שזה יהיה בתוקף כל זמן הישור שזה אומר חצי שנה לפני תחילת הטיפול, ועוד כמה שנים במשך הטיפול.

לא בטוח שרופא פרטי יהיה יקר בהרבה לאורך כל הטיפול

פורסם

אני לפני טיפול שיניים גדול. התחלתי לטפל במכבי כי יש לי את כל הביטוחים וחשבתי שזה יהיה זול יותר.

לאחר השוואת מחירים הגעתי למסקנה שעדיף לטפל במרפאת שיניים פרטית ולא במכבי.

גם כי הם לא יותר זולים (חוץ מעקירות) וגם כי צריך להמתין חודשים בין טיפול לטיפול. (אבסורד לגמרי)

פורסם

יישור שיניים זה כמו פחחות - כשאתה משלם בזול, אתה נאלץ ליישר פעמיים. לך על פרטי מהמלצות בלבד של אנשים שעברו את הטיפול ואתה אשכרה יכול לבדוק להם את השיניים.

הדוגמה הקלאסית - אצלי היה יישור יחיד לפני 20 שנה אצל אורתודונטית פרטית. אשתי עברה סיבוב שני בגיל 30~ אחרי שהראשון בוצע איפה שהוא באיזו קופת חולים.

מי שילם פחות בשורה התחתונה? נכון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה שקובע אינו המסגרת אלא מי הרופא.

אחד הבנים שלי עובר בשנים האחרונות תהליך לא פשוט של יישור שיניים שכלל גם עקירות. מבוצע אצל אורתודונטית מוכרת בחיפה. מדובר בטיפול לא זול, אבל, מצד שני, גם לא מדובר בסכום ששובר משפחה נורמלית. ויתרון חשוב - במקרה של בעיה זמינה בהתראה של יומיים-שלושה (יתקנו אותי רופאי השיניים שבפורום, אבל נדמה לי שמדובר בטיפול שלא צפוי להצריך התערבויות מיידיות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהייתי בטיפול שיניים גדול אצל רופא שלדעתי הוא תותח על ופדנט ברמות גרמניות אבל גם לוקח סכומים בהתאם - קיבלתי את מספר הנייד הפרטי שלו ואמר להתקשר אליו בכל שעה גם באמצע הלילה אם צריך.

על טיפולי שיניים לא מתפשרים. וגם על דברים אחרים האמת, אם יש משהו קריטי אני הולך לרופא מומחה גם פרטי אם צריך, עם בריאות לא משחקים.

פורסם

כדי לשים דברים בפרופורציה - תראו על מה חושב פות"ש, וזה לפני פחות משבוע.

בסדר העדיפויות שלי השיניים הרבה יותר חשובות מ-200 כ"ס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנצל שרשור ולוקח את השיח על טיפולי שיניים בקופ"ח יותר לעומק.

לפני שנה בדיוק עברתי טיפול שיניים בקופ"ח, כל מה שהרופאה נגעה בו התוצאה לא טובה, טיפולים שיש לי עוד מהילדות יותר טובים כבר.

סתימות לבנות בצבע לא אחיד, chipping, מצהיבות מהר ומחוספסות (אולי מעט אבנית, אבל על סתימות לבנות מהילדות אין לי אבנית ואני לא נוטה לאבנית) וכל מיני בעיות דומות.

להתלונן לקופה? התלוננתי בעבר על איחורים, הרופאה לא אהבה את זה.

לא בטוח אם לבקש רופאה אחרת, לדרוש את אותה הרופאה "שתתקן" את העבודה שלה, או לעבור לרופא פרטי.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

sperial - אם אפשר לדעת מתוך סקרנות, כתבת שאחד מבנייך עובר תהליך של יישור שיניים, שכלל גם עקירת שיניים.

הם באמת כדאי לעקור שיניים בריאות בשביל שיניים ישרות?

זה נראה לי כמו משהו שמצריך לאחר מכן עלויות נלוות לאחר מכן. כי אם עוקרים - צריך גם לשתול לאחר מכן.

לצערי אני יודע מה זה כשעוקרים לך שן בגיל צעיר, מסיבה אחרת, בגלל אי יכולת לטפל. זה ממש לא נעים.

כי העקירה אומנם לרוב לא יקרה, ולפעמים גם מהירה ולא כואבת. אבל ההוצאות שלאחר מכן. יקרות מאוד.

ומי שלא יכול לממן שתל - אמרו לי שעם הזמן זה יכול ליצור נזק למנח השיניים. אם אין שתל במקום השן שנעקרה.

פורסם
. ויתרון חשוב - במקרה של בעיה זמינה בהתראה של יומיים-שלושה (יתקנו אותי רופאי השיניים שבפורום, אבל נדמה לי שמדובר בטיפול שלא צפוי להצריך התערבויות מיידיות).

דווקא יתכנו בלת"מים באורתו, ביחוד כאלה שנובעים מנפילה של גומיות או סמכים. אמנם אין השפעה מידית על תוצאת הטיפול, אבל חוטי אורתו יכולים לגרום לפציעות לא נעימות של הרקמה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מנצל שרשור ולוקח את השיח על טיפולי שיניים בקופ"ח יותר לעומק.

לפני שנה בדיוק עברתי טיפול שיניים בקופ"ח, כל מה שהרופאה נגעה בו התוצאה לא טובה, טיפולים שיש לי עוד מהילדות יותר טובים כבר.

סתימות לבנות בצבע לא אחיד, chipping, מצהיבות מהר ומחוספסות (אולי מעט אבנית, אבל על סתימות לבנות מהילדות אין לי אבנית ואני לא נוטה לאבנית) וכל מיני בעיות דומות.

להתלונן לקופה? התלוננתי בעבר על איחורים, הרופאה לא אהבה את זה.

לא בטוח אם לבקש רופאה אחרת, לדרוש את אותה הרופאה "שתתקן" את העבודה שלה, או לעבור לרופא פרטי.

אחרי כל מה שקראת כאן, בשילוב עם הגיון בריא, ואתה באמת עדיין מתלבט ?

תתלונן או לא תתלונן - זה ההחלטה שלך

בהחלט לעבור לרופא פרטי - מומחה - עם המלצות ואחרי שעשית עליו בדיקות בעצמך.

אם תרצה אני יכול להמליץ לך על 2 רופאים, האחד התותח על שבדברים חמורים אין לי ספק שהוא הכתובת היחידה שלי. השניה אני מטפל אצלה בשנה האחרונה, עובדת בשיתוף עם רופא חניכיים מעולה שיש לנו איתו נסיון והיא מומחית לשיקום הפה וגם עובדת בבית החולים כמרצה וגם חבר משפחה - פרופסור מומחה כשלעצמו לטיפולי שורש (הוא גם הפנה אותנו לרופא הראשון לפני הרבה שנים) מכיר אותה - זאת עקב אי יכולת כלכלית לעמוד במחירים של הרופא הראשון.

• תוכן חדש...