Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי מת רכב לפני מספר חודשים באמצע נהיגה בכביש 1(!), אבל היו לי שני קילומטרים של נהיגה מעוררת התראה.

כאשר מד הטורים נכבה פתאום [נסעתי 100 קמ"ש ב 0 סל"ד... חסכוני!], והאורות מתעמעמים, אתה מבין שהאלטרנטור מגמגם קשות...

הספקתי להפעיל אורות חירום ולגלוש לשוליים כשהמנוע כבה, ואני עדיין קורא לזה נס!

הקטע של בבת אחת, לגמרי בבת אחת ובלי שום התראה, הוא מוזר. וכן, זה מפחיד!

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

קרה לי בסיויק המטופלת ללא רבב.

באמצע השכונה,בכביש שהוא רק נתיב אחד בגלל הרכבת הקללה הזאת, הסיויק פשוט נפטרה בשניה. כלום!

קאבורה! תוך כדי נסיעה השתתקה.

ללא כל התרעה. גימגום וכו'.

מה הלך?

מפלג.

פתאום מת.

אמרו את זה במוסך הונדה, כן ידוע בסיויק. המפלג מת ללא התראה.

פשוט הולך

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לא מבין מה הרעיון לשמור על דגם הרכב בסוד.

אולי זאת רנו מגאן 2005...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המגאן שלי שבקה חיים פעם אחת באמצע כביש 6, בהתחלה המנוע התחיל לחתוך וקצת לפני מחלף קרית גת שבק לחלוטין.

לאחר כ10 דקות של גירוד בראש מצאתי חוט פיקוד קרוע של משאבת ההזרקה. החוט היה מתוח, כניראה בגלל סידור לקוי של הצמות בתא המנוע (מנוע לא מקורי) ולבסוף נכנע ונקרע בחיבור לפלאג מעבר בכניסה למשאבת ההזרקה.

חתכתי את החוט בצד השני של פלאג המעבר, חשפתי וליפפתי על החוט הקרוע, בודדתי והמשכתי לסוע לאן שהייתי צריך (חצרים).

יום טוב גם לך

פורסם

שום תקלת מנוע לא אמורה לגרום לכל מערכת החשמל לשבוק, כפי שתאר דב. כך גם התנתקות מצבר (האלטרנטור מספק את החשמל לרכב).

התקלה הסבירה בעיני היא ניתוק בקו החשמל המספק לאביזרי הרכב ולניהול המנוע, שגורם לדימום המנוע וכיבוי כל אביזרי החשמל השונים בבת אחת.

:turn-l:
פורסם

נוסע ברכב בחורף, חום מנוע תקין לא חסר נוזל קירור ולא שמן מנוע.

מאיץ מ90 ל100 פתאום הרגשה של מכה ואחריה צלצולים נשמעים מן המנוע, עוצר בשוליים המנוע עדיין עובד.

מכבה מנוע יוצא לבדוק, שמן מנוע נוזל לכביש.

הטלטל החליט לצאת לסיבוב מחוץ למנוע ועל הדרך לקח איתו את הרדיאטור והסטרטר.

סיטרואן ברלינגו 1.9 אטמוספרי.

טופל כמו שעון כל 10k ללא צריכת שמן חריגה (ליטר ל10k).

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

קודם כל ברור שזה לא משהו שמאפיין את יצרן/דגם הרכב המעורב (קורולה 2005). ו, לא, לא בוצעה דיאגנוזה לאחר המקרה, למרות שזה נראה לי חשוב מאוד.

הרכב מקורי ומטופל היטב, עומד רוב ימיו בחניה מוצלת...

עוד מידע שהצלחתי לגרד - אחרי התאונה התאורה "עבדה" - לא הבנתי פרטים, אבל הביטוי היה "הכל נדלק, כל האורות..." - מה שמעיד אכן על איזה נתק. אבל שוב - הרכב לא הגיע מאיזו דרך משובשת, לא קיבל מכה, הכל בנסיעה שליווה בכביש בינעירוני...

שוב תודה לכל המגיבים!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אצלי האלטרנטור היה תקול ונתן יותר מדי מתח, מה שקרה זה שנשרף המחשב מנוע וכל החשמל פשוט נשרף במכה, למזלי בדיוק השתלבתי ימינה ליד החניה של החשמלאי, אז גררתי את האוטו לבד.

פורסם

ממקרה שקרה לי, האוטו מת במכה בדיוק כמו שתיארת, אצלי הכל היה תקין, המצבר והאלטרנטור, הבעיה היתה שהמינוס של המצבר לא היה מהודק חזק והיה עליו המון קורוזיה מה שגרם בשלב מסויים לנתק.

פורסם
לך אין בעיה לגרור רכב לבד...

[emoji38]

חחח ... מזכיר לי שבאיזשהו יום אני ואסף גררנו את הגטס 400 מטר בעליה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...