Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על רכב משנת 2005, שמור ומטופל היטב, עדיין בידי בעליו הראשון, לא רב קילומטרים, ללא הסטוריה של תאונות...

מת, בבת אחת תוך כדי נסיעה רגועה על כביש בין עירוני... אפילו איתות החירום לא עבד, ובגלל שהיה חשוך, נכנס בו מאחור רכב בעוצמה רבה ועשה את האוטו טוטל-לוס מוחלט.

למזלם של המעורבים, היו פציעות קלות בלבד. אני בכוונה, בשלב זה לא מציין באיזה רכב מדובר - איני יודע אם זו תופעה, ואם כן, האם היא קשורה ליצרן או לא...

אני לא שמעתי על תופעות כאלה..

תודה,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתיאור "רכב מת" - אני מניח שאתה מכוון שהרכב נכבה בפתאומיות, האם הבנתי נכון?

אם כך, אז בהחלט יכול לקרות, למשל אלטרנטור שהחזיר נשמתו, המכונית נעה מכח המצבר עד שהוא מתרוקן. יש מכוניות שאין בהן נורת טעינה (?!?!) כמו סיטרואן C4. לפני כשנה אשתי התקשרה אלי הסטרית בזמן שהסיטרואן שלה "מתה" באמצע אחד הצמתים הכי עמוסים בראשון לציון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יכול בהחלט להיות כשל כזה. זה חמור ממש אבל יכול לקרות.

עוד לא שמעתי על רכב שאין בו נורת טעינה, אבל אם יש דבר כזה והלך האלטרנטור - מן הסתם לא תדע כשהוא מת ותיסע עד לסיום האנרגיה במצבר.

פורסם

אם גם וינקרים לא עבדו אני מניח שאו שמצבר מת במקום או שקרה ניתוק של כל חשמל הרכב במכה מאיזה שהיא סיבה

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

פורסם

עוד לא שמעתי על רכב שאין בו נורת טעינה

גם אני הייתי בשוק - יש רכיבים שפשוט מטומטם לחסוך אותם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה לעונים... כמובן שאחד הדברים ההגיונייים זה ניתק של כבל - הארקה אולי? אבל כאחד שנוסע כל ימיו במכיוניות הרבה יותר ישנות, זו לא תופעה שגרתית.

אשמח לשמוע גם אנשי מקצוע, אם נתקלו...?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בזמנו היה לי קליטה שאיזה רכיב במחשב פשוט נמס באמצע נסיעה, בלי שום התראה מוקדמת, ב80 קמ''ש.

ברגע אחד אין לך תגבור הגה ובלמים

זוועה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אולי התנתק איזה חוט? אם כן, זה יכול לנבוע מטיפול בו פירקו משהו ולא הידקו היטב בחזרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בעבר הרחוק נתקלתי באונו שהיה בו קונקטור בקו הראשי מהמצבר לתיבת הנתיכים, שעקב התחממות היה מתנתק, ואז המנוע היה מדומם וכל החשמל היה כבה.

דב, אנחנו סקרנים לגבי הדגם.

:turn-l:
פורסם

יש גם כשלים שיכולים לגרום לדבר כזה.

מסוכן מאוד- ברכב מודרני ללא מנוע צריך להיות בריון בשביל לסובב את ההגה וברקס יש רק לחיצה אחת עד שלוש. לאחר לחיצה ועזיבה הראשונה שעוצמת הבלימה בה גם לא תהיה מלאה תלך ותפחת העצמה בשתיים האחרות עד לעצמת בלימה זניחה.

בהרבה מקרים זה נגמר בתאונה, רוב הנהגים אפילו לא מודעים לזה ולרוב גם מודעות לא תעזור.

הפתרון- לתחזק היטב את הרכב, לא לנסוע עד שנגמר הדלק, ולא כמו פעם לכבות בירידות :) (יש רכבים שמניעים רק ב-P עם רגל על הדוושה)

לפני כמה שנים סיפר לי משהו עם C5 שהייתה עוד באחריות שנכבתה לו ובקושי הוא הצליח לעצור ללא פגע, אחרי הוצאת מפתח מהסוויצ' הרכב הניע כאילו כלום אבל הוא כבר לא היה מוכן לנסוע בוא וחיכה לגרר שייקח אותו למוסך.

פורסם

ברכב הקודם (2002) מת לי המנוע בזמן ביצוע פנייה רגילה, זה עוד אחרי שהרכב עבר את הקטע הכי קשה בדרך (עלייה דיי רצינית עם 4 אנשים ברכב)

פורסם

קרה לי מספר ימים לאחר החלפת מצבר שאחד מהכבלים לא היה מהודק היטב והשתחרר באמצע נסיעה.

למזלי זה קרה במהירות נמוכה מאוד (אזור ה30 קמ"ש) באיילון והייתי בנתיב הימני ביותר, הזדחלתי לשול ובלמתי.

• תוכן חדש...