Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי רכב שנת 98 יד ראשונה, שמור פקה פקה פקה ( עד שאני לא רואה לא מאמין לאף אחד ). בקיצור התאור בטלפון היה ממש יפה עד סעיף הטיפולים. לרכב אין ספר טיפולים! הסיבה: קרוב משפחה בעל מוסך והוא מטפל לו באוטו. לפי התאור הטלפוני הרכב ממש שמור טוב והק"מ 90K שזה טוב מאוד.

לא יודע מה עשות, זה כאילו אין לרכב היסטוריה. הוא אמר לי איזה טיפולים עבר הרכב אבל זה באוויר ולא רשום כלום. הבחור לא רוצה יותר מדי, מחירון. לעומת זאת, יש לי רכב אחר גם 98 הק"מ 90K יד שניה ומכה בדלת ( לדברי הוא לא סידר כי צריך לצבוע את הדלת ) וכאן הבחור רוצה מחירון משוכלל ( בגלל היד והק"מ הנמוכים, ככה הוא אמר לי )

מה עושים? להמשיך לחפש?

פורסם

איזה רכב זה?

אישית, לא הייתי מתעקש כ"כ הרבה על ספר טיפולים...

נכון, זה חשוב אבל זה לא מה שקובע. אם אתה בודק את האוטו במכון בדיקה ובעוד מקום כמו מוסך שאתה סומך עליו\מוסך מרכזי (כי מכון בדיקה לא תמיד מספיק....) והכל יוצא טוב ויפה אז עם כל הכבוד לספר טיפולים, אפשר להסתדר בלעדיו.

Back to the original - NC again.

פורסם

רק בדיקה תוכל לתת פחות או יותר תמונה של מצב הרכב. אני הייתי בודק לעומק ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הרכב הוא סיביק אוט'. ומה יהיה כאשר אני אמכור את הרכב? אנשים ירצו היסטוריה, לא?
יודע מה,

בוא תקנה את הרכב שלי.

אני יד 2, היד הראשונה שלו הייתה בחיפה. היית באמת נוסע עד לחיפה בשביל לראות את הסטוריית הטיפולים של היד ה 1...?

לא.

זה לא כזה חשוב, תבדוק את האוטו בכל צורה שתוכל וזהו. יותר מזה אי אפשר לעשות.

אני מפחד לשאול איך הגעת מ 106 ראלי דור שני לסיוויק אוטומט....

Back to the original - NC again.

פורסם
הרכב הוא סיביק אוט'. ומה יהיה כאשר אני אמכור את הרכב? אנשים ירצו היסטוריה, לא?

אם תטפל ברכב שלך במוסך רציני ומסודר אז כאשר תמכור תוכל להדפיס היסטוריה של כל הטיפולים כאשר הרכב היה אצלך.

ספר טיפולים זה בונוס, לא דבר הכרחי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יודע מה,

בוא תקנה את הרכב שלי.

אני יד 2, היד הראשונה שלו הייתה בחיפה. היית באמת נוסע עד לחיפה בשביל לראות את הסטוריית הטיפולים של היד ה 1...?

לא.

זה לא כזה חשוב, תבדוק את האוטו בכל צורה שתוכל וזהו. יותר מזה אי אפשר לעשות.

אני מפחד לשאול איך הגעת מ 106 ראלי דור שני לסיוויק אוטומט....

כמו שכבר אמרתי, ירדתי מ106 ראלי. וזה הרכב הצרפתי היחיד שהייתי מוכן לקנות. ( ראלי, S16 )

אחרי הרבה לחץ מכל הכיוונים אני יורד לזנות - סיביק האצ'בק. מכמה סיבות, יפני, 1.4 " חסכוני", אוט' - הנשים במשפחה לא נוהגות בידני( ואם זאת הייתה ראלי.. לא היו מתקרבות לאוטו ) ועוד...

בקיצר אני חושב שאמצא רכב אוט' במצב טוב יותר מידנית ( ברוב המקרים ).

איך אני בודק במוסך? זה עולה כסף או שזה סתם בדיקה ויזואלית רגילה?

פורסם

משהו מוזר.

רכב יד 1 מ 98, ומהיום שהוא הוציא את הרכב מהסוכנות הוא לא טיפל במורשה הונדה בשביל לקבל שלוש שנים אחריות מלאה, אלא טיפל במוסך מוזר וויתר מיוזמתו על האחריות המקיפה?

באיזה מוסך הוא טיפל שעשה לו טיפולים בלי לפתוח כרטיס עבודה אפילו? ובמקרה הזה מעניין גם אם הק"מ אמיתי, למעשה אין לך שום דרך לדעת את זה.

מוזר...

גיא.

פורסם

שלום

אם אין קבלות על טיפול במוסך יתכן כי האוטו טופל חלקית ויתכן ש"שיפרו" את הספידומטר.

בהיעדר הוכחה צריך להניח את האפשרות הפחות סימפטית - רכב לא מטופל ושהק"מ שלו לא אמיתי.

עזוב את הרכב. כדאי להשקיע עוד זמן ומאמץ ולמצוא רכב אחר.

בהצלחה

יהודה

נ.ב לסוחרי רכב "חפרים" מאוד משתלם לקנות רכב יד 1 עם הרבה ק"מ , להקטין את כמות הק"מ ולמכור ברווח יפה.

פורסם

המוכר טוען שהרכב טופל 3 שנים בגלל האחריות במוסך מורשה ואחר כך טופל במוסך של המשפחה. ( יותר זול )

בדיוק חשבתי על הק"מ, אין דרך לבדוק אז זה.

נראה לי אמשיך לחפש...

תודה לכולם.

פורסם

בשביל מה צריך ספר טיפולים?

אם הרכב במצב טוב , תעשה לו טיפול גדול ותתחיל מבראשית את ספר הטיפולים.

הרי ספר טיפולים יותר קל לזייף מאשר קילומטרז' לכן לא הייתי מתעקש.

דרך אגב, גם אני לאחר רכישת הרכב הפסקתי לטפל בו במוסך צ'מפיון, אבל גם המוסך הלא מורשה חותם לי בספר הטיפולים :-D

אני יודע שזה לא שווה הרבה, אבל בשביל אנשים כמוך אני עושה זאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם הרכב נראה טוב, וטופל 3 שנים במוסך של הונדה, אפשר לקפוץ למוסך של הונדה (יחד עם הבעלים, לא יתנו לך את המידע הזה לבד) ולבדוק במחשב מה הק"מ האחרון שמופיע להם במחשב, ואז לראות האם הוא נראה הגיוני מול הק"מ שיש כרגע. לדוגמא אם זה נראה שבשלוש שנים הוא עשה 80K ק"מ ובשלוש שנים אח"כ רק 10K ק"מ, זה חשוד...

גיא.

פורסם

אי אפשר לזייף ספר טיפולים, אלא אם אתה נכנס למחשב של המוסך ויוצר אחד כזה.

ניתן להדפיס ספר טיפולים בכל מוסך מורשה והוא יכלול את כל הטיפולים שנעשו במוסך מורשה.

dirty old man

need love too

פורסם

לא רציתי לפתוח שירשור חדש,

מה זה בדיקה במוסך? אצלי זה היה ככה כאשר מכרתי את הקרייזלר:

הקונה: איך הרכב?

המוסכניק: שמור שמור

הקונה: לא היו בעיות איתו?

המוסכניק: לא, לא. הכל בסדר.

אני לא רוצה לקנות ככה רכב. אני נוסע מחר בערב לבדוק רכב.

מה זה בדיקה במוסך? זה בתשלום? צריך להתקשר קודם, או שזה משהו קצר וחפיף.

ועוד משהו, איך בודקים אם הרכב לא ממושכן? ( בחיים לא בדקתי את זה )

תודה חבר'ה.

פורסם

בדיקה כזכור לי עושים במכון רישוי [עולה כ420 שח משהו כזה]

רכב ממושכן כזכור לי בודקים במשרד הרישוי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...