Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
תגדיר מה זה לא פועל נכון...

הגדירו לך מיליון פעם, אתה לא מפנים ובעיקר לא מאמין שהטעויות הן בעיקר שלך.

אבל תמשיך ככה, "מה הם מבינים אלה", הרי עד היום זה בכלל לא תקע אותך במקום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה שאתה זורק פצצה כזאת זה סבבה, השאלה מה טעות?

טעות לקלל מישהי שאהבת ויצאת? בהחלט. טעות להתנהג אליה בצורה מכבדת כמו שהיא כיבדה אותך והסתדרה איתך? לא מגדיר טעות...

טעות להיתקע על מישהי? טעות, אבל אני לא שונה מאחרים כל כך בקטע הזה.

טעות לא להעריך את עצמך? אבל יש הרבה סיבות לזה, מה תעשה עם עובדות?

פורסם

עזוב אותך, עוד לא עברת אף חוויה משמעותית איתה .

חלק מזוגיות זה גם לעבור דברים לא נעימים ודברים נעימים.

האי נעימות היחידה שלך איתה היה דרך אמצעי תקשורת חיצוני ( וואטסאפ, פייסבוק) וכן הלאה .

אנשים התגרשו מנשים שילדו להם ילדים.

אחרי משכנתאות שלקחו, אסונות במשפחה, שמחות ...

ואתה עוד תקוע על איזה ידידה שרק כאב ביצים עשתה .

נאמר באהבה בתקווה שתקח לראש ולא לריאות .

פורסם
אני לא מבין למה אתם עדיין עונים לו ברצינות (או בכלל)?

היה לי משעמם בשירותים ... ויש פה אחלה wifi .

אני פשוט מאמין שאושריקו כנה במה שהוא אומר , זה לא הופך את זה לצודק חלילה .

פורסם

הוא רוצה לקבל מכולם אישור לזה שאת טעויות שהוא עושה זו הדרך נכונה. לא יפנים לעולם שכל דבר שהוא עושה הוא שגוי. יודע שיש לו פה גדול אך לשיחה הבא לא לא מתקן את הטעות ולא סותם את הפה. בהצלחה אושריקו. עדיף תסדר את הקורולה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני לא מבין, כתבתם " איפה אושריקו" וגם קיבלתי תגובות בפרטי להגיב, וכשאני מגיב אתם מתלוננים?

אתם קצת הזויים.

מקס, אני מבין אותך, ויש לי חבר שעכשיו נפרד מחברה שלו שהייתה איתו שנתיים בגלל שהיא בגדה בו והייתה עם מישהו.

עם כל הכבוד, זה לא עוזר לי להתנחם בצרות של אחרים בכל מה שקשור לזוגיות.

לפחות הם משיגים מישהי.

אגב, לא יעזור לי לזיין במסיבות וכל השטויות האלה, אני לא רואה שום הבדל בין נערת ליווי לבין מישהי לסטוץ, בשתי המקרים אין לך אינטראקציה עם הבחורה פרט לסקס, אולי מקסימום לקנות לה גלידה ושוקולדים קצת בשביל להמתיק את החוויה.

כולם עם בנות זוג.

פורסם
אגב, לא יעזור לי לזיין במסיבות וכל השטויות האלה, אני לא רואה שום הבדל בין נערת ליווי לבין מישהי לסטוץ, בשתי המקרים אין לך אינטראקציה עם הבחורה פרט לסקס, אולי מקסימום לקנות לה גלידה ושוקולדים קצת בשביל להמתיק את החוויה.

האחת מודדת אותך עם סטופר וקופה רושמת, השניה לא.

פורסם
לא יעזור לי לזיין במסיבות וכל השטויות האלה, אני לא רואה שום הבדל בין נערת ליווי לבין מישהי לסטוץ, בשתי המקרים אין לך אינטראקציה עם הבחורה פרט לסקס, אולי מקסימום לקנות לה גלידה ושוקולדים קצת בשביל להמתיק את החוויה.

אחד המשפטים המטומטמים שיצא לקרוא כאן. ההבדל עצום, הן ברמת הבחירה והן ברמת האינטראקציה. תפסיק להתייחס לסקס כאל משהו חריג או רע, החיים שלך יהיו נוחים יותר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה לא משנה, דימה.

90 אחוז מהסטוצים נשארים כסטוצים (זה שיש נשים שמתאהבות, לא אומר שהגבר ירצה אותן מעבר) אז אפילו יותר מ90 אחוז. אני לא בגיל שאני רוצה רק את זה או צריך רק את זה.

פורסם

אתה מוכן להתאהב בכל דבר עם דופק, אבל סטוצים זה פסול. מאד הגיוני...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה לא משנה, דימה.

90 אחוז מהסטוצים נשארים כסטוצים (זה שיש נשים שמתאהבות, לא אומר שהגבר ירצה אותן מעבר) אז אפילו יותר מ90 אחוז. אני לא בגיל שאני רוצה רק את זה או צריך רק את זה.

קוראים לו רומן. זה מופיע בחתימה שלו. לא כל הרוסים זה אותו הבן אדם, אתה יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הוא לא רוסי, הוא אוקראיני.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...