Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא רוצה לחיות בעולם הזה יותר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא בטוח שלטווח הארוך זה יחזיק, למטרות של זיון לא צריך כל כך הרבה השקעה .

באמת ובתמים , זה לא אתגר כזה גדול .

למען הסר ספק -.לא בראד פיט, ולא דומה לו אפילו...

להכנס למסכה של חרטטן ? זאת מסכה שקשה להוריד אחר כך .

פורסם

כמות השטויות שאתם מצליחים להוציא כאן... צ'יזס, זה עוד רגע עוקף את השרשור הפוליטי וגם את ההוא של הסרטונים מהפורום הכללי..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
דבר כזה מושך משהו?

חוקרי מס הכנסה ואנשי הוצאה לפועל. אם יש לך מספיק מזל, אולי תיפול על מעקלת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזל שאני לא שאפתן באמת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מזל שאני לא שאפתן באמת.

עם כל הציניות בחיים... יש גם רגעים יפים .

יש גם הרבה רגעים שהרבה הרבה יותר יפים בזכות בת הזוג , ולא בגלל .

פורסם
ציניות שלך לא במקום. תל אביב זה המקום להכרויות.

שמעתי על זה רבות כשגרתי בקריית שמונה, כמעט שנה כבר גר בתל אביב בפועל אמנם מצבי החברתי עם גברים טוב בעשרות מונים אבל מצבי עם המין הנשי עדיין בקרשים - עדיין 0 ידידות.

מה הסוד לשינוי? אין לי אפילו סטנדרטים. רק רוצה להכיר מישהי לא אכפת לאיזה סוג של קשר אפילו. מזכיר, גר בתל אביב ואפילו בעל רכב.

פורסם (נערך)

בהתייחסות לכותרת - אין דבר כזה - "האחת". "האחת" זו אשליה שסרטי דיסני והוליווד מכרו לנו בתור ילדים ועדיין מוכרים לחברה שלנו לצערי. אין איזו אחת יחידה ומיוחדת שמחכה לנו אי שם. להאמין בזה זה כמו להאמין בפיית השיניים - זה נשמע נחמד, ומאוד רומנטי ובהחלט כיף לדמיין את זה כך, אבל זה פשוט לא מציאותי.

יש בנות טובות יותר ויש בנות טובות פחות, אבל אין איזו מישהי אחת יחידה ומיוחדת שפשוט עוד לא הצלחנו למצוא.

אני ממליץ בחום לכל האנשים שמחפשים עצות טובות, לחפש את אליוט הולס ביוטיוב ובנוסף להיכנס לבלוג The rational male של רולו תומסי ולקרוא את המאמרים המעולים שלו.

(כמובן גם לדעת לקרוא הכל עם כפית של מלח ולהפעיל שיקול דעת. לא לקבל הכל כעובדה מוגמרת. כמו בכל מידע ועצות שאליהם אנחנו נחשפים.)

אני אישית , עברתי כמה וכמה מערכות יחסים ארוכות ומוצלחות, וכמה קטנות בינהם. וגם כרגע אני בקשר .

ואם אפשר לסכם בפסקה אחת את אני מאמין שלי במציאת בת זוג ובשמירה על קשר זוגי תקין:

תמיד תשקיע בעצמך. אם זה מכון כושר ואם זה בקריירה, בתחביבים ובחיי חברה.

בנות אוהבות בנים שמרכז העולם שלהם הוא הם עצמם. בחורה לא רוצה גבר שמרכז החיים שלו זו היא. בחורה רוצה גבר שמשדר לה ולסביבה שהוא משקיע בעצמו לפני הכל, שהוא מקדם את עצמו ואת העתיד שלו לפני הכל. בחורה רוצה גבר שאפתן שיודע מה הוא רוצה ויודע מה הוא צריך בשביל להגיע לשם.

בחורה רוצה גבר להישען עליו, לא שהוא יישען עליה. בחורה רוצה גבר החלטי, וגבר שלא מרבה ליילל. אין דבר שיותר יוריד לבחורה ממך מאשר שתיילל לה או שתראה לה שאתה לא החלטי על חייך שלך.

הבעיה של הרבה גברים ישראלים, ושל גברים בכלל, זה הפחד מהלא. הפחד הזה מהלא משתק אותם ומשאיר אתם לבד לתקופות ארוכות. אתרי הכרויות, טינדר ודומיהם זה בריחה מהמציאות. בריחה קלה שלפי דעתי, מנוונת את הגברים ומורידה להם את הביטחון העצמי. אין דבר טוב יותר, מלקפוץ למים העמוקים ולהתחיל עם בנות המין השני בעבודה, בלימודים ובמסגרות החברתיות שלכם. נכון המים העמוקים קצת מפחידים בהתחלה ואפשר גם לעיתים לטבוע, אבל רק כך בסוף תלמדו לשחות, ותשחו היטב.

והנה לגימה קטנה מאליוט הולס המעולה, תתעלמו מהכותרת הצעקנית של הסרטון, ותקשיבו לתוכן המעולה:

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89
תיקונים קלים

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

בנות אוהבות בנים שמרכז העולם שלהם הוא הם עצמם.

בחורה רוצה גבר להישען עליו, לא שהוא יישען עליה.

קצת סותר לא?!

או שהתיאור שלך לא מספיק מורכב.

בהתייחסות לכותרת - אין דבר כזה - "האחת". "האחת" זו אשליה שסרטי דיסני והוליווד מכרו לנו

זה פשוט לא נכון. זה לא קשור להתניה חברתית.

זו אשליה שהמוח שלך יוצר אצלך, כשאתה מתאהב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...