Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגרתי עסקה עם אקספון על תשתית וספק במהירות 100 מגה.

הציעו לי לשכור את הראוטר שלהם, אבל העדפתי לקנות משלי כדי לא לרדוף אחריהם אם ארצה להתנתק.

ביררתי איזה דגם הם נותנים כדי לקנות דגם זהה על מנת שיהיה פשוט לקבל תמיכה בהגדרות שלו.

באקספון אמרו שצריך ראוטר משולב עם מודם שתומך ב VDSL ושהם מספקים DLINK DSL-225.

אז קניתי את הראוטר מודם הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915520

בחיבור קווי אני מקבל 60-70 מגה וזה בסדר.

בחיבור אלחוטי כשאני צמוד לראוטר מקבל 45-50 מגה.

מספיק שאני עובר לחדר סמוך והמהירות צונחת ל 0.5-2 מגה והרבה פעמים האתרים לא עולים וצריך לרפרש הרבה כדי שיעלו.

מה שמוזר שהפסים של קליטת ה WIFI כמעט תמיד מלאים ורק לפעמים נעלם רק פס אחד. גם כשבכלל האתרים לא עולים והדפדפן מראה שאין חיבור, אז עדיין הפסים של WIFI מלאים ואין שום סימן של ניתוק.

הבית שלי בערך 85 מ"ר ללא ממ"ד. הקירות מבלוקים או מבטון (מה שבטוח לא מגבס).

ניסיתי לשנות את ה CHANNL אבל זה לא עזר.

ניסיתי לפנות לאקספון אבל אותם לא ממש מעניין ה WIFI. רק הקווי מעניין אותם.

מה עליי לעשות כדי לשפר את מהירות הגלישה ב WIFI (מהלפטופ)?

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בשנה האחרונה. אצלי הקירות מקרטון. אולי בעצם זה הפך את זה ליותר גרוע, כי האותות מכל השכנים בסביבה מפריעים.

השקעתי בראוטר נפרד מהמודם , Dual Band, ועכשיו הכל עובד חלק. לא ניסיתי בתדר 2.4, אבל ב 5 מקבל 90+ מב"ש בוואי פיי, בכל איזורי הבית.

פורסם

מנסיון שלי חשוב לציין את הכוכביות הקטנות והמעצבנות האלו

לא מדובר ב-100 מגהבייט, אלא עד 100 מגהבייט. נוסף על זה, התתחיבות הזו היא רק על החיבור הקווי (לא WIFI), ונוסף על זה הממוצע של מהירות הגלישה (שהם מחוייבים לו) נע רוב הזמן בחיבור קווי על 70-90.

זה מה שאני למדתי על בשרי מהתשתית והרשת של בזק שיש לי בבית.

גם לי היית בעיה (ועדיין מדי פעם יש) עם ירידה דראסטית בWIFI לק"ב בודדים, וע"פ השירות לקוחות, טכנאים, וטכנאי הרשת של בזק, זה מקובל וזה מעוגן בחוזה, כי אין כמעט שום התחייבות לנושא של הWIFI. מה שכן יכל לעזור לפעמים זה החלפת הפילטר ושימוש במגדיל טווח/מעצים טווח (שזו נראה לי הבעיה שלך), אבל אם אני לא טועה צריך להגדיר את כל התהליך הזה בהגדרות.

אגב התדר של ה5 קצר משמעותית מה2.4 ולא קיים כאופציה בלא מעט מכשירים ישנים.

פורסם

אני ניתקתי את הוואי פיי במודם ראוטר.

קניתי את ה Asus ac1200.

דוקי צודק, ה 5ghz אמור לאבד יותר מהעוצמה במעבר דרך קירות בטון ולכן יכול להיות שיהיה פחות יעיל בארץ.

פורסם

הראוטר היה מחובר דרך פילטר של בזק. שנראה כמו זה:

Capture.JPG

אין לי מושג למה שמתי אותו, כי הוא לא בא בערכה של הראוטר ואין לי טלפון קווי. פשוט היו לי כמה כאלה בבית וזה מה שזכרתי מהתקנות קודמות.

ניתקתי את הפילטר וחיברתי את הראוטר ישירות לשקע והכל עובד הרבה יותר טוב. בחדרים שבהם המהירות היתה 0.5-2 מגה עכשיו מגיע ל 30-40 מגה.

• תוכן חדש...