Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחיר ההזוי של S2000 ביד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו כל מוצר בשוק חופשי ותחרותי, המחיר נקבע על פי מה שאנשים מוכנים לשלם. אם יש מישהו שמוכן לשלם 100 אלף שקל על הרכב הזה, אז זה מה שהוא שווה.

פורסם

אני אתחיל בזה שכן נסעתי על S2000 (לא נהגתי), אבל זאת היתה נסיעה קצרה שידידה שלי נהגה (הרכב היה של אחיה) שפחדה להעביר מעל הילוך שני , הרכב נלקח רק כדאי להוציא אותו מהחניה כי אחיה היה בחול לאיזה חודש,

בכל מקרה, אם אתם הייתם שואלים אותי , להוציא 100-120 אלף שקל על מפלצת בת 16 שנים בשם הונדה זאת בדיחה,

אם כבר הייתי זורק 100-120 אלף על רכב בן 15+שנים זה בוקסטר , קצת יותר הגיוני ...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

קצת קשה להתייחס לדעתך ברצינות, כשאתה מעיד שהנסיון שלך עם הרכב הוא בתור נוסע כשהנהגת לא עברה את בהילוך הראשון במקרה הטוב או נסעה רברס במקרה הרע.

אין לי נסיון עם הרכב, אבל התגובות שהוא קיבל מאנשים קצת יותר רציניים ממך מבלי להעליב, והעובדה שגם בארהב במכירות שראיתי הוא נסחר במחירים גבוהים אומרת משהו.

לא נכנסתי בכלל לצד הטכני נטו שכל בר דעת יכול להבין שמדובר בעוף מאוד מוזר במיוחד. משהו שלא ייצרו כנראה יותר לעולם.

אני בהחלט יכול להבין אנשים שמוכנים לשלם את המחיר בשביל חוויה כזו. אני נוטה להאמין שלא תקבל אותה בשום רכב אחר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני לא טורח לענות לאנשים שרק ישבו ברכב,כל רכב מעביר את התחושות שלו

בצורה שונה כשנוהגים,כולל הכל,היגוי שלדה רעש שינוי כיון ואחר כך אחיזה וכו...

וגם כל אחד נוהג ונהנה מדברים אחרים באותו הרכב...

גם איבו 9 יש לה מחיר הזוי,עד שאתה נוהג בה ומנסה לחפש אחת.

פורסם

לא נהגתי או נסעתי ברכב , אני בטוח שמדובר במשהו מיוחד.

אבל עם כל הכבוד זה למשוגעים בלבד אני לא מכיר שום רכב מתחילת שנות ה 2000 ששווה יותר מ 100.000 אולי פורשה למינהם.

אף אחד לא ישלם סכום כזה , מה שנקרא שיטת מצליח.

ויש הרבה כבוד לרכב !

פורסם

זה בכלל לא שיטת מצליח, גם האדם שקנה את הרכב שנה או שנתיים לפני קנה באותו מחיר אם לא יותר יקר.

אין פה עניין של "לדחוף" לך רכב זול בהרבה כסף ולראות אם יצליח, יש לרכב הזה ביקוש גדול והיצע קטן, יש רק מספר יחידות נעות על הכביש ושאחת יוצאת למכירה היא נמכרת במחיר גבוה.

פורסם

השאלה הנשאלת מה קורה במקרה של גניבת רכב זה, או תאונת טוטלוס .. אם המחירון הוא 40 ולכאורה מחיר השוק הוא 100 ..

הנפגע יקבל רק 40 אלף בזמן שיש לו ביד לכאורה 100 אלף?

פורסם (נערך)

השטויות האחרונות שנכתבו רק ממחישות שלא הבנתם את מה שכתבו לכם עד עכשיו - מבנה שוק.

הסיבה העיקרית למחיר היא לא האס 2000 עצמה כמוצלחת, אלא המחסור במתחרות (פעם נוספת, ככה עובד שוק, אחת מהסיבות שהנדל"ן מטפס היא כי אין חלופות השקעה עם ריבית 0, שוק ההון הפך לתחום קשה עם אלגוריתמים ומיסוי חזירי, יש הבנה?).

חשבתי לכתוב לכם פה הסבר מפורט על כל הרכבים האפשריים, ממש להתפרע ולהכניס לאותה המשוואה מיאטה\זד4אם\ברז\ג'יטי86\זד370, אבל ראיתי שכתבתם על פורשה והבנתי שאין טעם להיכנס להסברים.

אם אתם יכולים לקנות פורשה מעל 2009 (לא מדבר בכלל על למצוא PDK או ידנית שלא חילקו בהגרלה של מקדונלנדס) יש לכם מספיק כסף כדי שלא אשכנע אתכם (וטעם טוב ברכבים), אם אתם יכולים לקנות אחת ישנה יותר ולהחזיק אותה יש לכם מספיק כסף כדי שלא אשכנע אתכם (ואתם מזוכיסטים).

הכי קרובה באמת היא ה-370זד, אני לפני כמה שנים העדפתי לקנות אס כשהמחירים היו דומים.

היום? תמצאו לי זד ידנית, pack וקבריו במחיר שפוי... עזבו, אני סתם מפתח ציפיות.

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
מקבל לפי מחירון.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

נדמה לי שאפשר לבטח לפי שווי נקוב, אבל זה יותר מסובך משמעותית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ההגיון שלי אומר שזה דומה לרכב ביבוא אישי, עושים הערכת שמאי.

אבל גם הערכה של שמאי יכולה להיות רחוקה מאוד מהמחיר אשר שולם על הרכב.

המחירים שמשלמים על הרכבים האלו לא הכי הגיוניים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם הביטוח יעלה כמו ברכב יבוא אישי זה לא יהיה משתלם.

דוגמא 3 רכבים במחיר של 200-300:

קאררה - ביטוח 8 אלף.

אס 2000 - ביטוח 7 אלף.

קורבט ביבוא אישי - 12% מהערכת השמאי (וזה לא בגלל פיברגלאס ושטויות כאלה).

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...