Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזו 307 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .ברצוני להחליף את המגאן שלי 2002 אוטומט לפזו 307 אוטומט מי שנת 2006 אד 2008 .מה דעתכם אל הרכב הזה העם הרכב אמין ?

פורסם

מומלץ בהחלט.

פחות חשוב שנת הייצור, יותר חשוב רכב שמור ומטופל וק"מ נמוך (רק כדי שיהיה יותר קל למכור).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

יש לי 307 יד 1 מנוע 1600 אוטו 2002 שנסעה רק 125 אלף , הרכב מאובזר נוח נעים , אמין מאוד!!! , חיסרון יחיד זה הגיר העצל !! הפיתרון הורדת הילוכים שיש צורך בעזרת הטיפטרוניק.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

צריך להבין את הראש של הגיר הזה, ה- AL4, ואז יודעים להעריך אותו:

זה גיר "חכם", גיר שמפרש לעצמו את אופי הנהיגה של הנהג... ואז חושב שהוא עוזר לו לעשות את אותם דברים לכאורה יותר טוב.

במה הדברים אמורים? אם התחלתם נסיעה בנחת וברוגע, הגיר מבין שאתם כאלה נהגים שככה רוצים שהוא יתנהג. ואז אם אתם רוצים לעקוף, ולוחצים על הדוושה... הוא אומר לכם (בתגובה שלו) "רציתם לנסוע בנחת, מה עכשיו? אני ממשיך עבורכם בנהיגה הרגועה שלכם. לא רוצה לעקוף!"

מה שהוא מתייחס אליו זה קצב הלחיצה על הדוושה. תדחפו את הדוושה בתנועה מהירה לרצפה, הוא יוריד הילוך, יזנק קדימה... אבל ימשיך להחליף הילוכים מאוחר, כאילו הפכתם להיות נהגי שודים.

בקרוב אכתוב יותר על הגיר הזה, שאני לא אוהב במיוחד (!), אבל, כאמור, מעריך ויש עוד סיבות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
תנסה לעשות מאמץ ולחפש לך 308.

למרות ששלחו לי התראה על ההודעה האחרונה אני אנסה להסביר.

יש לי 308 כזאת מודל 2010 1.6 מדובר ברכב לא אמין .

זה יעוץ מבוסס ממקור ראשון .

• תוכן חדש...