Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לפרגן פה לבנאדם תותח, שתכלס בכמה שעות טובות של עבודה הפך לי את פנים הרכב לחדש. מדובר על רכב שנת 2011 שנהגה בו נהגת עם 2 ילדות קטנות. האוטו לא היה במצב קטספרופלי אבל לא חסרה שם עבודה.

חבר טוב המליץ לי על אורן מהפורום (oran corola) וטען שהוא פשוט קוסם- מה שהסתבר בסוף כunderstatment. אורן בחור נדיר, שקט, מופנם, סופר נחמד ובעל ידי זהב. בקצת יותר מ3 שעות עבודה ובמחיר הוגן מאוד, הוא גרם לפנים הרכב להיראות כאילו הרגע יצא מהחברה.

אני ממליץ לכל מי שרוצה לפנק את הרכב שלו (פנים וחוץ) להגיע לאורן. שווה כל שקל!!!! כמובן שאגיע אליו בקרוב לטיפול חיצוני לרכב.

ניתן לתמונות לדבר, למרות שבמציאות זה נראה פי אלף יותר טוב:

uploadfromtaptalk1467746151876.jpg

uploadfromtaptalk1467746164756.jpg

uploadfromtaptalk1467746175265.jpg

uploadfromtaptalk1467746187235.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
ניראה מעולה ‚ אבל מה עם תמונות ליפני ?

לא הספקתי לצלם לפני :/

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

'חבר', שלום שלום גג (:

במקרה הייתי באזור אז קפצתי לומר שלום,

אין מילים. התמונות סבבה אבל לא משקפות - הרכב במצב מדהים.

למי שלא יודע, אורן נרשם לאחרונה כעסק וכעת הוא ידוע בתור ד"ר ווש (doctorwash.co בפייסבוק) ופועל בנשר. אני לא בטוח עד כמה התואר שלו מוכר ע"י גורמים רלוונטיים באקדמיה אבל בתכלס הבחור יודע את העבודה...

(למען הסר ספק מלבד היותי לקוח-חוזר מרוצה, אין לי שום קשר מסחרי או אחר לאורן)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מנסיוני המקצועי איתו, יש לו כישרון מולד ואהבה מטורפת לתחום.

בשילוב עם הפדנטיות לפרטים הקטנים, מקבלים עולם מופלא של דיטיילינג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל בהצלחה עם העסק החדש. התוצאות נראות מעולה, גם בשרשורים האחרים.

אורן גם עושה שטיפה ידנית "רגילה" ולא מתעסק רק בדיטיילינג רציני?

צריך לקבוע תור או שאפשר לבוא חופשי כמו במכון שטיפה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קודם כל בהצלחה עם העסק החדש. התוצאות נראות מעולה, גם בשרשורים האחרים.

אורן גם עושה שטיפה ידנית "רגילה" ולא מתעסק רק בדיטיילינג רציני?

צריך לקבוע תור או שאפשר לבוא חופשי כמו במכון שטיפה?

תודה רבה לכולם על התגובות מחמם את הלב .

לגבי השטיפה אני כן עושה שטיפות יש צורך לתאם איתי מראש .

השטיפות הם קצת שונות משטיפות של רחיצה .

מה הכוונה .

אני משתמש רק בחומרי "פרימיום "

יבוש עם מגבת uber , קוראיני , באפינג סופי

שטיפה עם כפפה כמובן .

וכל מה שמסביב .

פורסם

נשר,

מחיר: אותה תשובה שיגיד לך כל בעל מקצוע - תלוי בעבודה... אני שילמתי כמה מאות שקלים על חידוש הרכב של חמיי, כשהם ראו את הרכב הם הצהירו שהיו מוכנים לשלם כפול על עבודה כזו.

והכי פשוט זה לשלוח לו ה"פ, נדמה לי שזה אפילו בחינם! (;

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...