Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית דבק להדבקת מצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי מצלמת הרכב של Ambarella, מדגם mini 0803:

http://www.ebay.com/itm/Ambarella-A7LA50D-Super-HD-1296P-0803-PRO-Mini-0805-Dash-Car-DVR-Camera-W-GPS-/111420809396?hash=item19f132a0b4:g:1mcAAOxySoJTWSwY

לאחר שחשבתי שהייתה תקלה במצלמה הסרתי את הדבק שאיתו המצלמה הגיע על מנת לתקן אותה, לבסוף התקלה הייתה בכרטיס זיכרון.

בכל מקרה אני רוצה להדביק את המצלמה מחדש ולא מצליח לאתר דבק מספיק חזק שיוכל להדביק אותה.

שקלתי לקנות כבר את הבית שלפי מה שאני רואה באייבי מגיע עם הדבק כבר.

אם יש לכם המלצות לאיך ניתן להדביק אשמח לעזרתכם.

בית המצלמה: http://www.ebay.com/itm/Car-Windshield-Mount-Comptible-For-Mini-0803-and-0805-Dash-Cam-/111444567040?hash=item19f29d2400:g:JzwAAOSwq7JTzwW0

פורסם

אם אתה צריך דחוף, אפשר לקנות בארץ M3 אדום דו צדדי ולגזור לפי מידה. באיביי זה לא יקר, אבל צריך להמתין המון זמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גש לחנויות הובי טיסנים ומסוקים,בקש דבק דו צדדי.

עמידים בחום והסליל הוא גדול ויכול להספיק ל30

הדבקות,חוץ מזה יש דבק של M3 בהום סנטר,שקוף

יקר ורב משימות.

פורסם

אין לי קישור אבל יש לי תמונה של המוצר לדוגמא.

האדם עדיף אבל גם ירוק יעשה את העבודה.

באייס והום סנטר הם עולים כפול מאשר בחניות כלי עבודה/חומרי בניין רגילות.

קניתי אתמול את האדום ב 30 ש"ח.

[ATTACH]465435[/ATTACH]uploadfromtaptalk1467791061252.jpg

פורסם

השקוף של ביגמיקי ובוקי עוד נחשב חלש. (2LBS)

תשתמש בדגם 4011 של M3. כל המתקינים שאני מכיר מדביקים איתו הכל. מפסי קישוט ועד קודניות, דיבוריות...

חזק מאד ועמיד. (5LBS)

יש בכל קרביץ לדעתי, אבל אם אתה מתעקש על קישור - קבל.

בקרביץ יותר זול...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

האדום שאני צילמת זה דגם 4010. כלומר רק שכבת ההגנה אדומה, הדבק עצמו הוא שקוף. היתרון שלא - מחזיק גם על משטחים מחספסים.

הירוק (שהוא בעצם לבן, מדבקת הגנה ירוקה) מיועד למשטחים חלקים לחלוטין, על משטחים כאלה הוא מחזיק מצויין גם כן ועולה קצת פחות מהאדום.

פורסם

מעולה תודה רבה על העזרה כולם, אני אקפוץ לקרביץ ואקנה את האדום אני מקוה שהוא אכן יעמוד בחום ויחזיק את המצלמה שתודבק מחדש לשמשה.

פורסם
האדום שאני צילמת זה דגם 4010. כלומר רק שכבת ההגנה אדומה, הדבק עצמו הוא שקוף. היתרון שלא - מחזיק גם על משטחים מחספסים.

הירוק (שהוא בעצם לבן, מדבקת הגנה ירוקה) מיועד למשטחים חלקים לחלוטין, על משטחים כאלה הוא מחזיק מצויין גם כן ועולה קצת פחות מהאדום.

הירוק לא מחזיק.

המכשיר של כביש 6 עם הירוק היה כל הזמן נופל לי, עם האדום לא.

שים לב שגם האדום זה לשימוש חד פעמי. אם הדבקת, אתה לא יכול להסיר ולהדביק שוב, בשביל להדביק שוב, צריך שכבה חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פסקל של כביש 6 מודבק עם הדבק הירוק החזיק אצלי 3-4 שנים, עד שהסרתי אותו.

(אגב, אם אתה מנוי פסקל, פסקל לא חייב להיות מותקן ברכב. כל עוד מספר הרישוי שלך מקושר למנוי פסקל, תקבל את אותם התעריפים גם אם הוא ישכב בבית. העיקר לא להעביר אותו לרכב אחר.)

כל הדבקים האלו לשימוש חד פעמי. לאחר הסרה והדבקת מחדש, חוזק ההדבקה יורד משמעותית.

לפני שימוש מומלץ לנקות עם אלכוהול את המשטחים, רלוונטי במיוחד לדבק הירוק/לבן.

פורסם

לא ידע, אצלי הירוק היה נמס תוך שעה-שעתיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העיקר שאני יוכל להדביק, לא משנה לי שקוף או לא כי זה מחזיק את הבית של המצלמה, ואם יש צורך שאני אוכל גם להסיר אותו.

אני נראה לי אקפוץ לקרביץ ואקנה את M3

פורסם (נערך)

קנה טייפ מסדרת vhb של חברת 3m

סדרה בעלת כח הצמדה עצום.

יתאים לך

3M VHB Tape 5952

4941

ורק שתיראה דוגמה מה הסדרה הזו מסוגלת להחזיק

Sent from my Note 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
פסקל של כביש 6 מודבק עם הדבק הירוק החזיק אצלי 3-4 שנים, עד שהסרתי אותו.

(אגב, אם אתה מנוי פסקל, פסקל לא חייב להיות מותקן ברכב. כל עוד מספר הרישוי שלך מקושר למנוי פסקל, תקבל את אותם התעריפים גם אם הוא ישכב בבית. העיקר לא להעביר אותו לרכב אחר.)

כל הדבקים האלו לשימוש חד פעמי. לאחר הסרה והדבקת מחדש, חוזק ההדבקה יורד משמעותית.

לפני שימוש מומלץ לנקות עם אלכוהול את המשטחים, רלוונטי במיוחד לדבק הירוק/לבן.

עשיתי מנוי פסקל ולא שמתי אותו, ואחרי כמה נסיעות שלחו לי מכתב שאם אני לא אשים את זה הם ישקלו לשנות לי את המנוי למנוי וידאו.

• תוכן חדש...