Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סובארו B4 שנת 2011. כפתור השליטה בווליום לא מגיב להגברת הקול אלא רק להנמכה. הרכב אצלי יומיים ובהתחלה הכפתור כן הגיב. האם יש פונקציה שמגבילה את הגבהה הקול או שמדובר בתקלה?

זכור לי ששיחקתי עם ההגדרות של מערכת השמע והיה משהו על עוצמת שמע מקסימלית בהתאמה למהירות אולם כנראה שזה לא קשור שכן ביטלתי את ההגבלה.

אשמח להכוונה.

תודה מראש

אביתר

פורסם

מערכת שמע מקורית או אפטר מרקט סינית?

עריכה - אני ארחיב קצת ואסביר למה אני שואל.

לי יש B4 2010 שמורכבת בה מערכת סינית אפטר מרקט - דאבל דין שקר כלשהוא שאבא שלי קנה בזמנו.

זו לא המערכת הראשית שלי, אני משתמש בטאבלט אבל אני שומר את הדאבל דין בשביל מצלמת רוורס, רדיו FM וגם במידה והאשה נוהגת ברכב שלא תתחיל להסתבך עם הטלפון שלה - שיהיה פשוט.

בכל מקרה - במערכת המקורית של הרכב הפיקוד מההגה עובד פיקס.

כמובן המערכת המקורית מפורקת.

במערכת הסינית יש בדיוק כמו אצלך בעיה עם אחת מפקדי הווליום - רק אחד מהם מתפקד אם אני זוכר נכון אכן רק ההנמכה עובדת.

אבל זה לא לגמרי נכון - זה עובד לסירוגין!

מה שאבא שלי ואני הצלחנו לשים לב אליו זה שבמזג אוויר קר או כשהרכב קר - זה לא עובד.

במזג אוויר חם, רכב שהה בשמש למשל - זה לפעמים חוזר לעבוד וניתן להגביר את עוצמת השמע.

תנסה גם להחזיק את כפתור הווליום + לחוץ למעלה משניה או שתיים ותראה אם פתאום זה מגיב.

---- הפתרון - לצערי זה מתאפס כל פעם מתישהו מחדש

להגדיר מחדש את מתאם ההגה של המערכת שלך אל מול לחצני ההגה.

זה מחזיק מעמד תקופה מסויימת ואז התופעה חוזרת.

ההשארה שלי היא שמדובר במערכת אפטר מרקט סינית עם מתאם הגה פנימי.

זה לא אמור לקרות עם מתאם הגה חיצוני שהוא איכותי יותר.

הסיבה לדעתי - הפרשי התנגדות מאוד קטנים על פקד הווליום שכנראה מתאם לא רגיש מספיק לא מצליח להבין משם איזו פקודה נשלחת אליו ולכן הוא לא מגיב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא זכור לי שיש הגדרות לזה במערכת המקורית - זה הצ'יינג'ר עם השישה דיסקים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בספק אם יש שם הגדרות שקשורות לשליטה מההגה - הייתי מנסה אולי לנתק את הצמה ולחבר אותה בחזרה או פשוט לנתק מינוס למצבר.

מעבר לכך אמליץ גם להתייעץ עם מוסך מורשה\מרכזי סובארו אם הם מכירים תקלה כזו - תנסה את מרכז שירות סובארו בגיסין 80 פתח תקווה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה איל.

בלתי אפשרי להשיג אותם טלפונית.

האם יש אפשרות להחליף את הפקדים אצל סובארו? במידה וכן, בכמה מוערכת העלות? האם אפשר להביא את החלק בעצמי?

אודה להתייחסותך.

תודה מראש

פורסם

אני אשים את זה כאן:

http://www.maagar.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D/8270

במידה ואתה חושב שזו אכן הבעיה.

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למען הדורות הבאים...

הצעת המחיר לחלק המקורי (לפני עבודה) במוסך מורשה יבואן עמדה על כ1,600 שח לפני מע"מ.

מדהים.

פורסם

לא מפתיע - ארץ הקויידעש

אבל אני חייב לציין, אני מטפל בB4 שלי במרכז שירות מרכזי בפ"ת ואני מאוד מאוד מרוצה מהם!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...