Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 XS

WarDevil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת עם הדגם XS של הפגו 206 תואם לXSI

או שמה יש גם 206 XSI?

המשפחה שלי עומדת לרכוש את הרכב ורציתי לשאול מספר שאלות

1.צריכת הדלק

2.אמינות

3.מחירון לשנת 2000 ידני

4.ואיך הרכב מבחינת ביצועים האם נחשב לרכב בקטגוריה ספורטיבית?

בתודה מראש

WARDEVIL

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

שאלה מס' 1. לא יודע. אפשר למצוא באתר www.carfolio.com או ב www.parkers.co.uk את הצריכה ע"פ היצרן. היא משתנה מנהג לנהג ע"פ אופי הנהיגה, סוג הדרך (עירוני/בין עירוני) וכו'.

שאלה מס' 2. מה הכוונה ? אוטו שלא רואה מוסך ? אם תקנה אוטו תקין שטופל לפי הנחיות היצרן, לא אמורות להיות לך בעיות. (כמו בכל המכוניות, אין דגם שתוכנן מראש להתקלקל).

שאלה מס' 3. מחירון תבדוק במחירון.

שאלה מס' 4. אין לו ביצועים ספורטיביים, והוא לא נחשב ספורטיבי. הגרסה הספורטיבית היא ה-GTI.

למרות שאין לו יומרות ספורטיביות, הוא מהנה לנהיגה.

ביצועים טובים יותר כמובן שיהיו עם גיר ידני.

שאלה בלי מספר. אין 206 XSI.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב אז ככה...

לפי מה שאני רואה, אתה מחפש את הדגם של שנת 2000. לו באמת אין יומרות ספורטיביות.

יש לו הרבה מכלולים משותפים עם דגם ה 1.4.

אבל, בשנת 2001 חל שינוי. האוטו קיבל מנוע 16 שסתומים בעל 110 כ"ס. ובנוסף, הוא קיבל הרבה מכלולים מהג'י טי איי. (צמיגים, ברקסים, בלמ"ז, מושבים (מבחינת התמיכה), פנסים קידמיים, כנפיים קידמיות, הגה ועוד).

דרך אגב, באירופה היא נקראת xsi. בארץ משום מה דוד לובינסקי לא רצה כנראה שתשדר יומרות ספורטיביות כדי שלא תקח חלק מנתח המכירות של הג'י טי איי (שגם ככה כמעט ולא היה) אז הוא נתן לה את הכיתוב xs, שזה בעצם גרסה מאובזרת בפיג'ו (למרות שהיא באה רק בגרסה ידנית!). בגלל העובדה הזאת הרבה לא מייחסים לxs יכולות ספורטיביות גבוהות, ולעומתה לטויוטה יאריס ts לדוגמה, (ts=toyota sport) קוראים ה106 ראלי של הדור הנוכחי (למרות שהביצועים וההתנהגות דומים מאד ל206 xs או xsi אם תרצו).

יובל.

פורסם

יובל ^

צודק.

רק רציתי להוסיף שגם הדגם המאפן עם המכלולים של ה1.4 ה90 כ"ס והכנפיים המכוערות, מהנה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

RAZMEL,

אתה נהגת על 206 XS?

אז אני כן ורק שתדע יש לה ביצועים ספורטיביים מאוד ומאוד אהבתי אותה.

לאשתו של אבא שלי יש אחת כזו(110 כ"ס) ואני מעז ועוד איך מעז להשוות אותה למרצדס C 240 של אבא שלי יש להם אותם ביצועים למרות שאצל אבא שלי זה מנוע 2600 ו170 כ"ס.

והיא מאוד מתיימרת להיות ספורטיבית.

כמו ש pug 206 xs רשם יש לה הרבה מכלולים של הגי טי איי.

לסיכום

WarDevil זה אוטו ספורטיבי והיא מוציאה בערך 1500 שקל בחודש על דלק(היא סוחבת הילוכים כמו שלא ראיתי בחיים שלי).

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם
RAZMEL,

אתה נהגת על 206 XS?

כן. נהגתי על 206. (גם על 1.4, גם על 1.6, גם על 2.0).

ביצועים של רכב ספורטיבי ? - לביואיק לה-סייבר יש נתוני האצה טובים. זה עדיין לא הופך אותה לרכב ספורטיבי.

התנהגות של רכב ספורטיבי ? - ל-206 יש התנהגות טובה, והיא מהנה לנהיגה.

היא עדיין לא מכונית ספורטיבית.

לאשתו של אבא שלי יש אחת כזו(110 כ"ס)
זו לא כזו. זו שנת 2001 ומעלה. השואל מתייחס לשנת 2000.

אחרי שתנהג גם על מכוניות חזקות, וגם על מכוניות ספורטיביות אמיתיות, תבין שה-206 לא חזקה, וגם לא ספורטיבית.

רוצה רכב ספורטיבי - תקנה רכב ספורטיבי.

רוצה רכב "עם ביצועים ספורטיביים" - תקנה רכב מהיר.

רוצה קטן, מהנה, נעים ונח - היא מתאימה לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
טוב אז ככה...

לפי מה שאני רואה, אתה מחפש את הדגם של שנת 2000. לו באמת אין יומרות ספורטיביות.

יש לו הרבה מכלולים משותפים עם דגם ה 1.4.

אבל, בשנת 2001 חל שינוי. האוטו קיבל מנוע 16 שסתומים בעל 110 כ"ס. ובנוסף, הוא קיבל הרבה מכלולים מהג'י טי איי. (צמיגים, ברקסים, בלמ"ז, מושבים (מבחינת התמיכה), פנסים קידמיים, כנפיים קידמיות, הגה ועוד).

דרך אגב, באירופה היא נקראת xsi. בארץ משום מה דוד לובינסקי לא רצה כנראה שתשדר יומרות ספורטיביות כדי שלא תקח חלק מנתח המכירות של הג'י טי איי (שגם ככה כמעט ולא היה) אז הוא נתן לה את הכיתוב xs, שזה בעצם גרסה מאובזרת בפיג'ו (למרות שהיא באה רק בגרסה ידנית!). בגלל העובדה הזאת הרבה לא מייחסים לxs יכולות ספורטיביות גבוהות, ולעומתה לטויוטה יאריס ts לדוגמה, (ts=toyota sport) קוראים ה106 ראלי של הדור הנוכחי (למרות שהביצועים וההתנהגות דומים מאד ל206 xs או xsi אם תרצו).

יובל.

שלום

רק בשביל הפרוטוקול - אני בעלים לשעבר של ראלי דור 1 וכיום של יאריס ספורט,היפנית הקטנה באמת מזכירה את הפיגו בהיתנהגות התזזיתית .אבל מול ה206 היאריס פשוט יושבת ומיתנהגת יותר טוב ,ומבחינת ביצועים יותר מהירה ל-100 ודבר זה בא לידי ביטוי גם בתאוצות הביניים.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...