Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שאסוס לי שוב התחיל לעשות בעיות החלטתי לצאת לחיפוש לאחר מכונת מלחמה אולטימטיבית.

אשמח לקבל תגובות למי שיש נסיון עם דגמים רלוונטיים.

דרישות:

מחשב שיחזיק 3 שנים.

משקל - עד 2 ק"ג.

גודל מסך - 13,3-14

עמידות בזעזועים. כולל עבודה על הברכיים ועל הבטן.

מקלדת מוארת

מסך שלא מפחד מחלונות ומקורות אור. (Anti Glare)

זיכרון לפחות 8GB.

רצוי :

שיהיה עם TRACKPOINT ולא רק טאצ'פד. כי נשחקה לי האצבע.

אחריות באתר לקוח בלבד.

שיהיה מהיר בעליה וירידה. הרבה סגירה ופתיחה.

בעל WI-FI חזק ויציב.

מועמדים:

Lenovo T460 או X1

טושיבה למיניהם

LG - אין לי שום נסיון או ידע לגביו. הבנתי שיש עם טראקפד.

אפשרות פחות טובה - Dell XPS בגלל מסך והיעדר טראק.

אולי פספסתי משהו?

תקציב לא מוגדר. בין 6 ל10 אש"ח עם עדיפות לסביבות 8.

תודה.

פורסם

משום מה תמיד נרתעתי מHP. איך הם היום? פעם היה שרות זוועה. מבלי לבדוק הדל נראה לי גדול וכבד מדי. לעובדים יש לטיטיודים והם באמת מכונות מלחמה. רק שלא כאלה ניידות.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

הלפטופ שלי בשנה האחרונה הוא t450s, עם ssd כמובן, ונראה שהוא עונה על כל הדרישות שלך. סביר להניח שה460 מתאים באותה מידה. הקודם היה hp עליתבוק, אני חושב. חרא של לפטופ. ובתור הלפטופ hp השני שהיה לי (אחד פרטי ואחד מהעבודה) אני החלטתי שלא אחזור ללפטופים שלהם עוד הרבה זמן.

פורסם

תבדוק לפטופים מסדרה עסקית של dell מדגמי הlatitude.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב. DELL לא בסקיצה עקב מסך מבריק.

לגבי HP הבנתי שהדגם הרלוונטי זה FOLIO. אבל אני רואה שיש חוסר נחת מהם.

נשאר רק להחליט האם לקחת T460 או X1.

יש דעות?

פורסם

יש לי מקבוק אייר. הבעיה שלו זה חוסר תמיכה בעברית באופיס. הוא גם מתחמם כמו מטורף. לא יודע למה.

פורסם
טוב. DELL לא בסקיצה עקב מסך מבריק.

לגבי HP הבנתי שהדגם הרלוונטי זה FOLIO. אבל אני רואה שיש חוסר נחת מהם.

נשאר רק להחליט האם לקחת T460 או X1.

יש דעות?

בE7470 רק הגרסא עם המסך מגע מבריקה,שאר המסכים הם Anti Glare רגילים

פורסם

אכן, סדרת הLATITUDE ברובה כוללת מסכים לא מבריקים. אפשר גם להזמין מארה"ב עם אחריות בין לאומית ישירות מDELL (במיוחד אם מישהו טס לארה"ב ויכול להביא). במקרה כזה אפשר לקסטם את המפרט, יש מבחר גדול של אפשרויות למעבדים, מסכים וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לי מקבוק אייר. הבעיה שלו זה חוסר תמיכה בעברית באופיס. הוא גם מתחמם כמו מטורף. לא יודע למה.

אופיס 2016 מעודכן! (דגש על המעודכן) תומך בעברית יופי טופי.

אם הורדת עותק ״מושאל״ בלי עדכונים - בעיה שלך.

לגבי המתחמם - גוף אלומיניום סופר דק וכח עיבוד סביר לגמרי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אופיס 2016 מעודכן! (דגש על המעודכן) תומך בעברית יופי טופי.

אם הורדת עותק ״מושאל״ בלי עדכונים - בעיה שלך.

לגבי המתחמם - גוף אלומיניום סופר דק וכח עיבוד סביר לגמרי.

ליביו

בעיה שלי ששילמתי כמו פראייר על אופיס 365 למק כל חודש איזה 15 דולר. הפסקתי לפני כשנה כי חבל על הכסף.

אחלה מכשיר בתור קורא קארספורום ששוכב ליד המיטה בחדר שינה. אבל גם מזה הוא מתחמם לי.

פורסם
בעיה שלי ששילמתי כמו פראייר על אופיס 365 למק כל חודש איזה 15 דולר. הפסקתי לפני כשנה כי חבל על הכסף.

אחלה מכשיר בתור קורא קארספורום ששוכב ליד המיטה בחדר שינה. אבל גם מזה הוא מתחמם לי.

אני שילמתי 400 ש״ח שנתי ומשתמשים על 5 מחשבים כמו שמותר.

שווה את הכסף.

לגבי המתחמם בזמן קארספורום - מוזר. נסה ספארי - או להוריד את הפלאש מChrome.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אסוס כבר ממש לא מה שהיו פעם, בשנים האחרונות אני שומע המון תלונות עליהם ואף חוויתי על בשרי שני ניידים שלהם מהסדרות הגבוהות שהאכילו אותי מרורים.

הפתרון שלי היה לנובו יוגה 3 פרו שאמור בקלות לענות על דרישותייך פותח השרשור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...