Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי במשרד יש T450, T460 וגם X1.

ה-X1 מעצבן כי חסרות הרבה כניסות כמו RJ45 ו-USB. זה מציק במיוחד אם אתה נוהג לתת מצגות או להפעיל את המחשב אצל לקוחות.

ה-T460S דק כמעט כמו ה-X1 אבל יש לו את כל הכניסות שצריך. זו הבחירה שלי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אחרי קצת קריאה אני נוטה להעדיף את הדל המדובר עקב מסך בהיר יותר שלא מפחד מתאורה.

מי יכול לשפוך עליו קצת פרטים?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
אסוס כבר ממש לא מה שהיו פעם

אתקן לך: אסוס היו גרועים מאז ומעולם, פח אשפה מביך, אני לא מכיר אפילו בעלים יחיד של אסוס שלא התפגר לו המחשב בטרם עת, בשילוב תקלות מקדימות שונות. אנשים קנו אותם בגלל המחיר ותו לא.

לענייננו - דל מהסדרות היקרות (הסדרות הזולות לא מרשימות) או לנובו - כל הלנובואים המשפחתיים חיים ובועטים, כולל ענתיקה מ-2009 (הוחלף מאוורר מתי שהוא).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כך אציין שב-10 שנים האחרונות רכשתי סביב 20 מחשבים ניידים מתוצרת אסוס, מתוכם 7-8 משמשים קרובים משפחה או שימשו אותי אישית ללא דופי.

היה לי ניסיון מצוין עם אסוס עד לפני שנתיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי יש מחשב של אסוס (N76) שעובד מצויין כבר למעלה מ-4 שנים בתנאים לא פשוטים. נוסע בית-עבודה כל יום, עובד למעלה מ-14 שעות ביום, עריכת תמונות, גיימינג, כמה וכמה תוכנות שרצות במקביל. הייתה לו תקלה אחת, ווינדוס 10 שאחד הקבצים בו התחרבש ומנע עליה, מה שהביא אותי על הדרך להחליף ל-SSD. מעבר לזה, ליטרלי אף תקלה.

להורים שלי יש T300 (מתהפך כזה עם מסך מגע) שהם מבסוטים עליו ממש. לחברה שלי יש UX305, גם מבסוטה עליו.

בקיצור, אולי בסדרות ה"בייתיות" שלהם הם לא מוצלחים, אבל בסדרות הגבוהות הם בסדר גמור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קליל. בסוף נרכש T460s עם 20 ג'יגה צנועים של זכרון ו512 SSD. על פניו הייתה אמורה להיות מכונת מלחמה, אולם כעבור יומיים שימוש אני מאוכזב ומעוצבן.

1920X1200 מיותר לחלוטין במסך 14. אני לא מרגיש שהוא מהיר בכמה רמות מאסוס הישן שלי והדבר שהכי מעצבן אותי - מתחמם בדיוק כמו מקבוק אייר שלי אבל יש גם מאוורר שקודח לי במוח. הרושם הראשוני שלילי.

פורסם

אם תהיה מעוניין ב X1, אז יש לי אחד חדש מארה"ב שאמכור במחיר עלות (5500 ש"ח, חדש לגמרי ללא שימוש בכלל, עם שלוש שנים אחריות)

פורסם
עידכון קליל. בסוף נרכש T460s עם 20 ג'יגה צנועים של זכרון ו512 SSD. על פניו הייתה אמורה להיות מכונת מלחמה, אולם כעבור יומיים שימוש אני מאוכזב ומעוצבן.

1920X1200 מיותר לחלוטין במסך 14.

ל לי לינ לינו לינוק לינוקס... אה, לא, אתה צריך עברית, נדפקת.

צר לי שאתה מאוכזב.

אבל איך בדיוק רזולוציה כזאת מיותרת?

זה לא רחוק ממה שיש במקבוק פרו 13 ולטעמי זה תענוג, גם בטקסט וגם בצילומים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נו באמת. זה בערך כמו לדבר על קארט בקבוצת ג'יפאים.

גילוי נאות: הייתי מנהל מוצר תוכנה מבוססת לינוקס ושועל cli במשך לא מעט שנים. אין שום קשר בין הדברים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
אם תהיה מעוניין ב X1, אז יש לי אחד חדש מארה"ב שאמכור במחיר עלות (5500 ש"ח, חדש לגמרי ללא שימוש בכלל, עם שלוש שנים אחריות)

באיזו קונפיגורציה?

האם ניתן באשראי?

יש לי חבר שמחפש כזה.

תודה.

• תוכן חדש...