Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בקרוב אני עומד לקבל ב.מ.וו חדשה שהזמנתי בצבע שחור.

ההתלבטות הייתה בין שחור ולבן ולבסוף החלטתי על השחור.

לאחר שהתחלתי לחקור את הנושא ממש לעומק הבנתי שצבע שחור דורש הקפדה יתרה ותכופה יותר מצבע לבן.

מאחר ומעולם לא היה לי רכב שחור (הייתה לי מיאטה כחולה כהה) ואני נהנה לשמור על הרכב ולכן הייתי שמח לקבל עצות מה מומלץ לעשות עם קבלת הרכב ולאחר מכן כדי לשמור על הצבע.

האם כדאי בכל זאת לשקול חזור ללבן? (הרכב יהיה בחניה מקורה בעבודה ובבית).

תודה רבה מראש,

פורסם (נערך)

תדפדף כאן ומומלץ שתעבור על הנושאים בשרשור הזה גם.

בגדול בגלל האקלים שלנו תצתרך לעשות טיפולי דיטיילינג באופן תקף יותר, כלומר להקפיד על אוטם/וקס וגם ניקיון ידני(בשיטת 2 הדליים) תוך כדי שימוש במוצרים יעודיים באיכות טובה.

ואגב, תתחדש :)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...