Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר ציפ

Danny4u
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמרתי שזה נשמע לי תמוה לא מכיוון שאתה זה שאמרת אותם ולא אתר שמפרסם זאת, אלא פשוט בגלל שזה נשמע לי הרבה מדי.

זה עדיין נשמע לי הרבה.

סה"כ קישרת אותי לאתר שמראה בדיוק מה שאמרת - זה לא משנה לי מי אומר את זה כל עוד זה נשמע לי לא הגיוני.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תראה, החברות האלה רוצות למכור, הן לא יוכלו לשכנע אותך לעולם להוריד 1500 ש"ח על תוספת של 4-5 כ"ס ולכן הן מנפחות את הנתונים. אם חס וחלילה יקום זה שיבדוק בדיינו ויראה שעבדו עליו אז עורכי הדין שלהם ישגעו אותו בממבו-ג'מבו של הרכב כבר עם בלאי מסוים ולא במצב חדש ולכן העליה בהספק לא אופטימלית, או איזה שטות אחרת. עבדתי במשך שנים במוסך שיפורים בסגולה שהיה הסוכן הראשי של סופר ציפ בארץ,היה לנו גם את הדיינו הפרטי הראשון בארץ(במוסך,לא במכון רישוי). מעולם לא נצפתה עליה של יותר מ 8 כ"ס וגם זה, ברכבים עם מנועים צמאי טורים (כמו 205 GTI)כך שתשכחו מהנתון המופרך של 10%. התקנו הרבה ציפים בסיויקים ושם העליה הייתה קבוע על 3-4 כ"ס. מה שכן...השיפור בהספק לא כ"כ מורגש אבל, האצות ביניים ותגובת מצערת משתנות מאוד לטובה.

במנועים מוגדשים, הציפ הופך את האוטו, השיפור מדהים,במיוחד בטורבו דיזל, אבל גם שם, כל נתון מעל 30 כ"ס צריך להיות חשדן לגביו.

דא"ג, אני הולך שבוע הבא לשים ציפ בדובלו של אישתי. מעניין מה יצא מזה:-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...