Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר ציפ

Danny4u
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לדעת קצת פרטים על הציפ הזה אם מישהו מכיר אותו יודע אם שווה לשים אחד כזה באוטו אם זה באמת משפיע על הכוחות סוס ואם זה משפיע על הדלק ובאיזה השפעה

תודה.

פורסם

כמובן שהצ'יפ ישפר את ההספק.

אבל ב0.00001 כ"ס או 0.003 כ"ס, זה כבר אינני יודע.

באיזה רכב מדובר?

אטמוספרי או מוגדש?

ברכבים אטמוספריים השינוי יגיע במקרה הטוב ל-5 כ"ס, אך ברכבים מוגדשים השינוי בהחלט יכול להיות משמעותי.

והבהרה: העלאת הספק (ע"י צ'יפ) תמיד תהיה כרוכה בצריכת דלק גבוהה יותר!

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

לפי מה שאני יודע

סופר ציפ מוסיף כ 30-60 כוחות סוס

אבל שוב זה תלוי באוטו שלך

אם שווה לשים

משפיע זה בטוח , משפיע על הדלק בכך שהאוטו יאכל הרבה יותר דלק

וו דבר הכי חשוב זה לא בריא לאוטו ויגמור את המנוע מהר

אבל שוב גבר *** ההודעה כתובה בלשון זכר, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד ***הכל תלוי באוטו

פורסם
לפי מה שאני יודע

באמת?

אולי באוטו של שלגיה ושבעת הגמדים.

(וגם זה בתנאי שיש לה טורבו)

למה?
פורסם
לפי מה שאני יודע

אבל שוב זה תלוי באוטו שלך

אם שווה לשים

משפיע זה בטוח , משפיע על הדלק בכך שהאוטו יאכל הרבה יותר דלק

אבל שוב גבר *** ההודעה כתובה בלשון זכר, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד ***הכל תלוי באוטו

פשוט לא נכון.

לא מסוכן למנוע - הכי הרבה יגרום לזיוף. בטח לא מוסיף 60 כוח סוס ובטח לא במנוע אטמוספרי.

אכן תלוי ברכב.

לצורך העניין - ב GTI1.9 (פז'ו 205 כמובן) הצ'יפ מוסיף 8 עד 10 כ"ס.

זה הממוצע בד"כ במנועים אטמוספריים דומים.

במנועי טורבו התוספת גדולה לעיתים עד פי 2.5 - 3 כלומר עד כ 25 כ"ס נוספים. כמובן בממוצע בלבד ותלוי ברכב עצמו.

אלון

פורסם

ציפ מוסיף לרכב אטמוספרי כ10% בהספק ובמומנט לרכבים טורבו בנזין טורבו דיזל עד 30%

סופר ציפ הוא שם של חברה בריטית שמיצרת תוכנות ניהול מנוע משופרות זאת חברה ותיקה אבל מוסיפה יחסית תוספת הספק נמוכה לעומת חברות אחרות

החלפת ציפ לא גורם לעליה בתיצרוכת הדלק אלה להיפך המנוע עובד יעיל יותר ותיצרוכצ הדלק יורדת חוץ מטשר בנסיעה מאומצת !

מצורף קישור לאחת החברות המובילות בנושא הציפים יש שם הסברים טכניים וגם רשימת דגמים ותוספת הספק לאחר החלפת הציפ

http://www.upsolute.com/eng/index.html

פורסם

חברה.

אם אתם מוצאים לי מקום שמתחייב לי בדיינו ל10% יותר כח ברכב אטמוספרי ( אצלי זה עוד 15 כ"ס ו2 קג"מ ) מצ'יפ אני קונה את הצ'יפ ומשלם את הדיינו :)

אם זה לא אבל ההחלפה עליהם!

אני הולך יום חמישי בבוקר ושם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מתכוון להיתווכח אבל כך לדוגמא מנוע 1.8 טורבו של אודי פולקסווגן סופרציפ מעלים מ150 ל180 אפסולוט מ150 ל192

סופרציפ מ180ל200 אפסולוט מ180 ל211 ויש עוד דוגמאות רבות גם במנועים אטמוספריים למשל גולף וי אר 6 סופרציפ מ174 ל186 אפסולוט מ174 ל192 לא מאמין תבדוק בעצמך

פורסם
אני לא מתכוון להיתווכח אבל כך לדוגמא מנוע 1.8 טורבו של אודי פולקסווגן סופרציפ מעלים מ150 ל180 אפסולוט מ150 ל192

כמובן שגם אני לא רוצה להתווכח, אך רק אפנה את תשומת ליבך לעניין שמנוע זה הוא מנוע מוגדש, ובמנועים מוגדשים העלאת ההספק משמעותית יותר מאשר ברכבים אטמוספריים ולכן ההבדל כה משמעותי.

מה גם שמנוע ה1.8T של VAG הוא מעולה והם בעצמם מוציאים ממנו 180 כ"ס עם שינויים מינוריים בלבד (אם בכלל). וגם מנוע זה מסוגל להפיק 225 כ"ס, אך עם שינויים פחות מינוריים..

לגבי הנתונים על מנוע הVR6, נשמע לי קצת תמוה, אך מי אני שאפריכם?

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אטמוספרי = לא מוגדש (ללא טורבו)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה כנראה צ'יפ עזתי שמוחמד חוצב אותו מC4 שהוא גנב מבסיס סמוך.

שינוי מפות דלק עולה בד"כ בין 700 ל 1500 ש"ח למנוע אטמוספרי ואיזור ה2500-3500 למנוע מוגדש (מדובר על טווחי מחירים שאני מכיר מאי אנד אי ומגיא פרילינג)

• תוכן חדש...