Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרמיטים בבית עץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה לא טובה נראה כי הדיירים בדירה שאנחנו משכירים גילו בה טרמיטים. מדובר בבית קרקע מעץ (כל השכונה היא בתי קרקע מעץ, אצל שכנים ששאלנו אין טרמיטים). הדברה אחרונה הייתה לפני כ-5-6 שנים.

השוכרים שלחו לי וידאו בו רואים את הטרמיטים יוצאים מחור קטן שהם עשו בקיר של האמבטיה (וידאו מצורף).

הבחור ריסס אותם עם k300, ומאז נעלמו עקבותיהם. עשיתי סיבוב בתוך ומסביב לבית, ולא ראיתי בינתיים סימנים או עקבות שלהם (המקרה קרה לפני כשבוע).

מחר על הבוקר אני אתקשר לעירייה ולכמה מדבירים שהמליצו לי עליהם כדי לבדוק לגבי ריסוס בהקדם, אבל יש לי כמה שאלות לפני כן:

1. על סמך הוידאו המצורף מישהו יכול לשער אם זה אכן טרמיטים?

2. לפי האינטרנט השיטה הנפוצה היא לקדוח בתוך קירות הבית ומסביב, ולפזר שם הדברה. המחיר עומד על כמה אלפים לבית קרקע.

יש למישהו עוד המלצות, מה לבדוק או לשאול את המדבירים לפני שמזמינים אותם וכדומה?

3. יש למישהו ניסיון עם הדברת טרמיטים בבית עץ, בתקווה שזה ניסיון חיובי?

תודה.

• תוכן חדש...