Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני חייל לפני שחרור ורוצה לקנות רכב עד 35 אלף שקל ואפילו עדיף 30(35 אני אשקיע אם באמת אני ימצא מציאה)

בהתחלה חשבתי על הסוויפט עם המראה הספורטיבי לאחר מכן על המאזדה 2 אבל לאחר חיפוש הבנתי שרכב עם נתונים טובים מגיע כבר לכיוון ה40 אלף.

המשכתי לחפש רכבים וקפצה לפני עכשיו הi10 שבאותו מחיר של סביבות ה30-35 אני מקבל רכב של כ3-4 שנים חדש יותר(אני מדבר כרגע על שנת 2011 שבשנה זו גם שינו קצת את הרכב ומנוע 1100)

אשמח לקבל עצה האם ללכת על הi10 ולקבל רכב חדש יותר או להמשיך ולחפש סוויפט או מאזדה 2 באותו מחיר אבל רכבים ישנים יותר)

נ.ב את מרבית הנסיעות שלי אני עושה בתוך העיר

פורסם

בתקציב כזה אם לא חשוב לך הגודל (i10 רכב ממש קטן) עדיף ללכת על הרכב הכי חדש שתוכל,זה יחסוך לך הרבה כסף בהמשך על טיפולים יקרים לרכב ישן.

נסה לחפש ניסאן מיקרה,גם רכב חסכוני וטוב וקצת יותר מרווח מi10.

בסה"כ i10 רכב נחמד מאוד,נסעתי על הדגם עם מנוע 1.25 שהוא סוחב יפה מאוד.

• תוכן חדש...