Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום לכם,

לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל בין חברות ההרשמה השונות (מגער מילגם עמידר)

למה שאעדיף אחת על פני השניה?

למיטב הבנתי אפשר להשתתף בכל הגרלה ללא קשר לקבוצה שדרכה נרשמתי, אז בכל זאת, מה ההבדלים?

תודה מראש לכל העונים נכונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין הבדל, לך לאן שיותר נוח מבחינה גיאוגרפית

אה, הבנתי!

עכשיו כשאפשר לבצע את כל ההרשמה דרך האינטרנט כנראה שזה אפילו פחות משנה...

תודה על התשובה!

פורסם

אין טעם להוציא אישור מבלי פרוייקט רלוונטי, נכון?

אחרת סתם הלכו 240 ש"ח אם אחרי שנה לא התחיל פרוייקט שרלוונטי עבורנו?

פורסם

מתעלק על השרשור,

נרשמתי למחיר למשתכן ועכשיו אני צריך לחכות שתיפתח הגרלה.

השאלה שלי איך אני יודע מתי נפתחת הגרלה?

באתר שלהם: https://www.dira.moch.gov.il/

רשום על הדירות בראש העין "טרם נפתח" , עכשיו חוץ מלעקוב אחרי ההגרלות יש אפשרות לדעת צפי של פתיחת ההגרלות?

פורסם

תודה Fitch, אני מכיר את הפייסבוק שלהם וכמובן את האתר.

אבל באתר יש פרוייקטים שעוד לא נפתחו להרשמה כמו של חברת דונה חברה להנדסה ובניין בע"מ ברה"ע.

השאלה שלי אם יש דרך לדעת מתי הם מתכננים להתחיל את ההרשמה(אפילו חודש/שנה משוערת) או שזה עדיין בתהליכים בירוקרטיים ואין שום סיכוי לדעת?

פורסם

תלוי בועדות ובאישורים. לפני שנפתחת ההרשמה, בדר"כ יש כתבות בנושא וחודש להירשם. כמעט בלתי אפשרי לפספס.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...