Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לעבור לדו גלגלי מהסיבה של חיסכון לעומת רכב.

יש בידי רישיון 5 שנים לרכב, האם אני יכל להוציא ישר ל500 סמק עם כמה שיעורים ומבחן שליטה? ואם ארצה ללא הגבלה מה הלאה?

הבנתי שלמי שיש רישיון 3 שנים התהליך להוצאת רישיון לאופנוע ממש קל.

האם יש סוכנויות שעושות טרייד אין לאופנוע על רכב? הכוונה נותן רכב מקבל אופנוע ( ואם צריך להוסיף כסף אוסיף)

פורסם

כמה שיעורים ומבחן שליטה יקנה לך רשיון A2 (עד 14.6 כוחות סוס ועד 11 קילוואט)

רשיון "500 סמ"ק", A1 (עד 47.46 כוחות סוס (35 קילוואט)) יצריכו אותך לעשות את מינימום השיעורים הנדרשים + טסט מלא.

בשביל רשיון "ללא הגבלה", A, תצטרך שנה ותק עם רשיון A1.

בכל מקרה, רשיון רכב מקנה לך פטור מתיאוריה למיטב זכרוני, בכל אחד מהשלבים.

בנוגע לטרייד אין, בזמנו חיפשתי סידור דומה, והיבואן היחיד שהציע משהו כזה היה לובינסקי.

פורסם

תיאוריה אתה כבר פטור, לשאר הדברים כבר ענו לך

שים לב שחיסכון זו לא הסיבה הנכונה לעלות על אופנוע. למרות שצריכת הדלק מצחיקה לעומת רכב, יהיו הרבה הוצאות אחרות:

ביטוח - 5K לשנה חובה בלבד עד 250 סמק, למקיף תצטרך למכור כליה

מיגון - קסדה מעיל כפפות וכו׳ מאיכות טובה יעלו לך עוד כמה אלפים

מרווח טיפולים קצר - טיפול כל 4k

תיקון תאונות קלות - החלקה אחת וכבר תצטרך להוציא כמה אלפים

כמו כן אופנוע זה לא רכב, אם אתה צריך לסחוב כמה דברים, סל קניות וכבר אתה בבעיה עם האופנוע

לבסוף נהיגה בגשם או בחמסין זה תענוג מפוקפק

בהצלחה

פורסם

כרגע יש לי אוטו רק הלוך חזור מהעבודה וסידורים מהעיר, סתם יקר מדי כל ההחזקה בשביל השימוש הזה.

תודה על התשובות אפשר לנעול

• תוכן חדש...