Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

ראשית אני שמח שמצאתי פורום מקצועי ורלוונטי בארץ :)

עד לפני שבועיים , כל הרכבים שהיו לי היו רכבים מהעבודה (ליסינגים למינהם) ולכן הטיפול ברכב ושדרוגים שונים לא ממש שינו לי ,

לפני כשבועיים - רכשתי רינג׳ רובר איווק (פיור) - 2012 יד שניה , ואני ממש ממש מרוצה מהרכב.

מה שאני לא מרוצה ממנו - זה מערכת המולטימדיה הדלה והלא רלוונטית ,

מקריאה - הבנתי שניתן להחליף אותה , אבל מכיוון שאין הרבה רכבים כאלו (ככה נראה) , לא מצאתי מישהו ספציפית שמתעסק בזה , ולכן - יש לי מספר שאלות :

1) האם זה אפשרי ? להחליף מערכת פנימית שמגיעה עם הרכב (שהריי יש פונקציות שנשלטות דרך מסך המגע)

2) האם שווה בכלל להכנס לזה ? זה יכול לגרום לתקלות שהן לא תקלות מולטימדיה כאלה ואחרות ? - דוגמא - מערכת התאורה של ה Ambient lighting נשלטת דרך המערכת הנוכחית , האם אני מאבד את הפונקצינאליות הזו ?

3) מחירים ? סדר גודל של מערכת + התקנה ? , האם כדאי לי ללכת לכיוון מערכת אינטגרטיבית שתומכת ב Apple Car או Android Car (אני היום עם אייפון ), או ללכת על מערכת מבוססת אנדרואיד לגמרי ? יש המלצות לדברים ששווה להסתכם עליהם ?

4) מישהו מומלץ שלא ישבור את האוטו ? ספציפית שכנראה מתעסק עם רכבי יוקרה ? אני לא רוצה להגיע למאכער שיתנסה על הרכב שלי

תודה לכולם !

פורסם

קודם כל תתחדש, רכב מדהים ותודה ענקית לויקטוריה בקהאם על כך!

ההמלצה שלי ברכבים כאלה תהיה להשאיר את המערכת המקורית וללכת על פרוייקט אינטגרציה כזה או אחר.

תביט ב"מדריך לאינטגרציית oem " שכתבתי בכדי לקבל יותר מושג.

תקציב למערכת טובה לדעתי יהיה באזור ה7-15 אלף שקלים כולל התקנה ובידוד של לפחות שתי הדלתות הקדמיות, כמובן ניתן בקלות יתרה להכפיל את התקציב.

השאלות הן?

מה המטרה? ווליום שפוי באיכות מקסימלית?

מערכת היי אנד עתירת הספק?

האם יש חשיבות רבה לכמות המקום והמשקל שרכיבי המערכת יגזלו?

שאלה מאוד חשובה, כמה סבלנות יש לך אם אציע לך להפגש איתי אפילו ל15 דקות? שאוכל להקשיב לך? להקשיב לרכב?

מאיפה אתה בארץ?

וכן, לעבודה הזו אמליץ על יוסי אלפיין!

אפרופו תביט גם על עוד שרשורים שלי כמו

מה לאנדרואיד ומערכות היי אנד - זה בעיקר קשור לאפליקציה בשם usb audio player pro

תחפש את הסיכור שלי על המגבר audison voce av5.1k וכאן בדביק את הסיכור שלי על טכנולוגיית full da, מוצרי פרימה וbit play של אודיסון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי lanosforce ,

ראשית , תודה על התשובה המפורטת (וגם ל Audio King )

לגביי תשובות :

1. תיקון טעות - לא התכוונתי High End במובן של רמקולים וסאונד , אני לא אודיופיל ואני מסתדר גם עם מערכת הנוכחית (יש כרגע רמקולים של מרידיאן באיזה 12 מקומות ברכב).

2. כוונתי הייתה להחליף את מערכת המקור במערכת יותר משוכללת (עם מירור לינק או משהו בסגנון) רק בשביל לצרוך מולטימדיה (אפליקציות , וויז , אולי להוסיף מצלמות מקדימה וחיישנים וכדומה) - אין לי צורך בלהגדיל / להגביר את איכות הסאונד - אני מסתדר איתה מצויין כפי שהיא :) - בין אם מדובר להוסיף טאבלט או לשנות את כל המערכת - לי זה לא משנה כל עוד אני משיג את מה שרציתי :).

תודה !

אריק

קודם כל תתחדש, רכב מדהים ותודה ענקית לויקטוריה בקהאם על כך!

ההמלצה שלי ברכבים כאלה תהיה להשאיר את המערכת המקורית וללכת על פרוייקט אינטגרציה כזה או אחר.

תביט ב"מדריך לאינטגרציית oem " שכתבתי בכדי לקבל יותר מושג.

תקציב למערכת טובה לדעתי יהיה באזור ה7-15 אלף שקלים כולל התקנה ובידוד של לפחות שתי הדלתות הקדמיות, כמובן ניתן בקלות יתרה להכפיל את התקציב.

השאלות הן?

מה המטרה? ווליום שפוי באיכות מקסימלית?

מערכת היי אנד עתירת הספק?

האם יש חשיבות רבה לכמות המקום והמשקל שרכיבי המערכת יגזלו?

שאלה מאוד חשובה, כמה סבלנות יש לך אם אציע לך להפגש איתי אפילו ל15 דקות? שאוכל להקשיב לך? להקשיב לרכב?

מאיפה אתה בארץ?

וכן, לעבודה הזו אמליץ על יוסי אלפיין!

אפרופו תביט גם על עוד שרשורים שלי כמו

מה לאנדרואיד ומערכות היי אנד - זה בעיקר קשור לאפליקציה בשם usb audio player pro

תחפש את הסיכור שלי על המגבר audison voce av5.1k וכאן בדביק את הסיכור שלי על טכנולוגיית full da, מוצרי פרימה וbit play של אודיסון.

פורסם

עם כל הכבוד ליוסי. ויש הרבה כבוד. עם רכב כזה הייתי הולך לקומפוננט מערכות. הם חיים ונושמים רכבי יוקרה ואחראים על גיור של רוב רכבי יוקרה בייבוא אישי. שם תמצא תשובה ונסיון עם הרכב הרלוונטי.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

נראה שאתה צריך מתאם פתיחת מסך , ככה יהיה לך כניסות וידאו שונות ואפשרות לאפליקציות.

קומפוננט ברמת גן מומלץ למשימות כאלה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...