Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמאי ברחובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה האוטו שלי היה מעורב בתאונה וכעת אני צריך לבחור שמאי.

מהרשימה של חברת הביטוח ראיתי את יניב סופר שעליו קיבלתי גם המלצות מחבר, אך הוא עובד מטעם חברת הביטוח והבנתי שזה עלול להיות בעייתי.

חבר אחר המליץ על ויקטור עידן שהוא אינו תלוי ועצמאי לחלוטין.

רציתי לדעת אם למישהו יצא לעבוד אם אחד מהם או שיש לכם המלצות על שמאי שניתן לסמוך עליו באזור רחובות.

תודה רבה והמשך יום טוב

פורסם

קרא כאן על השמאי אלי אמרן - הוא מעולה, ובמחירים סבירים תואמים לשמאי חברת הביטוח.

אפשר לתאם איתו , הוא מגיע גם לרחובות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?414196-%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%9F-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D

גם ויקטור עידן טוב מאוד, בדוק את המחיר שהוא דורש.

כי יש הגבלה במחיר השמאות שחברת הביטוח מאשרת.

אם זו תאונה מורכבת, ואתה מאמין שהנושא יגיע למשפט או חילוקי דעות עם חברות הביטוח.

שני השמאים הללו נותנים גם חוות דעת משפטיות, והם מוכרים כרציניים בשוק.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ויקטור עידן טוב במקרה של תביעה וחו"ד מומחה. אבל הוא לא בהסדר, מה שאומר שיש כאב ראש אחר כך בהחזר שכ"ט.

מי היא חברת הביטוח?

בפעמים האחרונות שיצא לי להשתמש בשרותי שמאי מהרשימה, הייתי בקשר עם אמנון ברודי. היו מקרים מאוד מסובכים והוא ממש נתן שרות מעולה לשביעות רצוני.

תבדוק אם הוא בהסדר עם החברה שלך ודבר איתי בפרטי אם כן.

• תוכן חדש...