Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניווט קולי ב WEZE

- XM -
שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לילה טוב,

יש לי אייפוד של אפל עם אפליקציית וויז', קניתי לרכב סוג של סטיק עם סים שיהיה WI-FI ברכב,

וכך אני מתחבר לרשת ומפעיל ניווט,

אך נתקלתי בבעיה הוויז' כותב שאין תקשורת GPS והוא אינו נותן ניווט קולי בכלל, רק סימון מפה עם כל הפניות והמרחקים,

יש אפשרות שהמכשיר כן יקלוט GPS ויהיה גם ניווט קולי?

מיותר לציין שהאפליקציה מעודכנת והמיקום מופעל והכל בסדר, רק העניין הזה שהבנתי שהוא בעיה קצת ידועה,

תודה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעייה היא לא בקול אלא שככל הנראה אין למכשיר אנטנת gps.

יש אנטנות gps באייבי בסביבות ה200₪, בחיבור בלוטוס' אני מעריך שזה מה שייפתור את הבעייה.

Sent from my U7 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שים לב שכדי לחבר GPS BLUTOOTH למכשיר של אפל, המכשיר חייב להיות פרוץ JAILBROKEN.

לאחר מכן יש צורך באפליקציה שנקראת ROQY BY על מנת להתחבר למקלט בלוטות.

http://www.roqy-bluetooth.net/wp/?page_id=155

מכשיר לא פרוץ וללא האפליקציה הזו - יוכל להתחבר רק למקלטי מבוססי WIFI שיותר נדירים ויקרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...