Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להזמין חלק למערכת גז מפולין. באתר מופיע מחיר נטו וברוטו.. שאלתי במייל למה אני צריך לשלם מחיר שכולל מיסוי פולני אם אני מזמין לישראל. כתבו לי שיש לשלם מיסים של פולין גם כשהם שולחים לחו"ל.. האם הגיוני או שהם מנסים את שיטת מצליח?

http://nagaz24.pl/lovato-smart-4-cyl-control-unit,s,4095,p,en.html

דרך אגב ובהמשך לשירשור על מחירי חלפים בארץ. המחיר של יבוא החלק מפולין כולל כל המיסוי שלהם (בארץ אולי אצטרך לשלם מיסים גם...) הוא 600 ש"ח.

בארץ, דרך חברת גז פרו כ 3000 ש"ח !!! פי 5 למי שאין מחשבון.

פורסם

בגדול זה לא הגיוני. אתה מחוייב לשלם מס אם אתה באיחוד האירופי. כול עוד אנחנו לא, אז אתה אמור לקבל החזר מס, ולשלם את המס בישראל(בהנחה והוא עובר במכס)

פורסם

1. יתכן והמוכר לא רוצה להתחיל להתעסק עם המכס הפולני. לחלופין, יתכן ולא עומד בדרישות מינימום לקבלת פטור ממס עקב מכירות מחוץ לאיחוד אירופי.

2. תבדוק האם אתה רשאי ליבא את החלק לישראל (אני לא בטוח שניתן).

3. עלות לחנות בארץ כוללת עלויות שאינך מודע להם - אז אל תעשה השוואה.

פורסם
1. יתכן והמוכר לא רוצה להתחיל להתעסק עם המכס הפולני. לחלופין, יתכן ולא עומד בדרישות מינימום לקבלת פטור ממס עקב מכירות מחוץ לאיחוד אירופי.

2. תבדוק האם אתה רשאי ליבא את החלק לישראל (אני לא בטוח שניתן).

3. עלות לחנות בארץ כוללת עלויות שאינך מודע להם - אז אל תעשה השוואה.

1יכול להיות

2 לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.. מדובר במערכת מחשב...

3להגיע מ 100 יורו ל 3000 ש"ח...באמת שאני לא מודע לעלויות...

פורסם

ב 500 שקל אתה טס הלוך וחזור עם ויזאייר לקטוביץ, עוד 200 שקל ישן באיזה AIRBNB ומביא את החלק איתך. problem solved.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...