Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק שאלה...

הבטתי על הרכבים התקולים שנזקקים לריקול, לפי האתר של משרד התחבורה, לא בהכרח קשור לכריות אוויר.

המשותף לכלל הרכבים, בעיקר הצרפתיים, שרוב האחריות היא מתאריך Y 2015 עד תאריך X 2015.

האם לריקול יש סוג של תוקף?.

לדוגמא, אם ימצא שבפיג'ו 206 יש כרית אוויר תקולה, האם עליה יעשו ריקול או שזה לא "נחשב"?

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע אז ברכבי טיוטה אם אתה לא מצליח לעצור בגלל דוושת הברקס אתה נכנס בקיר ואם זה לא הרג אותך אז הכרית האוויר עושה וידוא הריגה?

פורסם

לפי הרשימה נראה לי שמדובר ברכבים לשוק האמריקאי (בגלל זה לא ציינתי אותם), לא בטוח בכלל שהריקולים האלו יהיו גם ברכבים עם תקינה אירופאית שהגיעו לארץ.

מוקדם לדעת.

Detailer.gif
פורסם

אנסה שוב..

למי אני פונה כדי לדעת אם הרכב שלי צריך ללכת למוסך ?

דיברתי עם מרכז שירות של סובארו והיא טענה שהם לא קשורים לקריאה של לקוחות בשום צורה ואין לה איך לברר/לעזור לי.

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

אפשרות ראשונה, להמתין קצת. יכול להיות שהעסק עוד מתנהל בצינורות הבירוקרטיים ועוד לא ירד לשטח. אפשרות שניה לאתר את הרכב שלך ברשימה ולאם הוא שם ליזום פניה לשירות הלקוחות של היבואןולדרוש ו\או משרד התחבורה וללחוץ עליהם.

פורסם

גם הרכב שלי מופיע ברשימה, אבל חיפוש של ה-VIN באתר של NHSTA ובאתר של Audi USA מעלה את התשובה שהרכב אינו אמריקאי ולכן אינו נכלל בריקול.

פניה שלי לצ'מפיון דרך האתר שלהם כמובן שלא נענתה.

נותר להמתין בסבלנות לבירוקרטיה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

לאבא של בת הזוג יש קורולה 2011, ע''פ אתר אמריקאי הרכב כלול בריקול אבל באתר משרד התחבורה הריקול לקורולות זה עד תאריך ייצור במרץ 2007. איך אפשר לדעת בוודאות אם יש סכנה מהכ''א?

כנ''ל לגבי מאליבו, באותו אתר מצויין כי ישנן מאליבו שנפגעו מהכ''א המסוכנת לעומת זאת בישראל מעולם לא יצא להן ריקול.

יש הסבר הגיוני?

פורסם

1. הקורולה בארה"ב הינה רכב שונה מהקורולה האירופית הנמכרת בישראל, פרט לשם ולסמל אין ביניהן קשר.

2. הריקול ענק ולכן נעשה בשלבים. כאשר יש אזורים ודגמים המקבלים עדיפות בתור לביצועו. החלוקה קיימת אפילו בתוך ארה"ב. כנראה שתורה של המאליבו בישראל עדיין לא הגיע. נכון להיום מדובר על ביצוע הריקול עד 2019, אבל בהחלט יכול להיות יותר ממושך עם גילוי התקלה בדגמים נוספים, שחלקם קיים בכמות גדולה מאד בעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...