Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן כולם.

אשמח להמלצה לרכב עם אופי ספורטיבי (הכי חשוב - מראה ודינאמיות).

נוסע יחסית מרחק קצר כל יום לעבודה אבל מדי פעם נסיעות ארוכות של שעה.

החלק היותר קשה - חשוב לי מאוד נוחות. אני לא נמוך בכלל (אזור ה-185) והג׳יפונים הישראליים עד כה די הרגו אותי בנסיעות ארוכות.

בעדיפות ב׳ - תחזוקה נוחה (כלכלית ואמינותית)

עד כה אני מסתכל בעיקר על מיני one.

תודה

עריכה אחרונה על ידי yotamavi

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

השאלה אם אתה מחפש הוט האצ' או בסגנון המיני.

הוט האצ' בעוד קצת נכנסות לך 208GTI ואיביזה קופרה חדשות מהחברה (ידניות).

כמו המיני יש את האאודי A1 מנוע ליטר DSG.

DS3 גם אופציה מול המיני והאאודי וגם הגרסה הידנית החזקה דומה ל208GTI.

פורסם (נערך)

אוי! שכחתי לומר אוטומט בלבד :wink:

והכוונה היא באמת בספקטרום יותר לכיוון המיני והמראה הספורטיבי מאשר הוט האצ׳ים

עריכה אחרונה על ידי yotamavi

פורסם

אז תתייחס לחלק השני של מה שכתבתי.

בעקרון אפשר להוסיף גם את האלפא רומיאו מיטו רק שהאוטומטית יקרה יותר מהתקציב ולדעתי בכללי כבר מיושנת.

*אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

כמעט לא סיפקת מידע - פרקטיות חשובה לך? תצורה מועדפת (4/2 דלתות)? ידני/אוטומט?

בגזרת הסופר מיני: 208GTI / איביזה קופרה - חדשה, או משומשת ועודף תקציבי

בגזרת ההוטהאצ' (משומשות): גולף GTI / ג'ולייטה תלתן (מוזמן להעיף מבט בשרשור המתגלגל בחתימה שלי)

אלו הרכבים שאני הייתי שוקל אם הייתי בנעליך כיום, בתור מי שמעוניין ברכב ידני, פרקטי יחסית, עם פלפל.

אם פרקטיות היא הגורם מס' 1: 208 / גולף (כתלות בסגמנט)

עיצוב: ג'ולייטה בהפרש ניכר, אבל זה סובייקטיבי

סחירות עתידית: לגולף יש מחירון משלה, רכב שמור יימכר בקלות. גם הג'ולייטה לא ממש מדאיגה אותי בהיבט הזה.

נוחות: מצאתי את ה208 כנוחה ביותר

זה בגדול, אתה מוזמן למקד אותנו ע"י מתן פרמטרים נוספים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אז כמו שרשמתי קודם- אוטומט בלבד. לגבי פרקטיות- נוסע 90% מהזמן לבד/+1 אז לא קריטי.

בהתחלה הייתי סגור על המיטו שהמראה שלה מהפנט בעיניי אבל ויתרתי בין היתר מהסיבות שנכתבו כאן - מחיר יקר, מעט מיושנת בפנים, תיבה ומערכת stop&go צולעות ועלות תחזוקה.

ג'ולייטה בתקציב הזה כבר תיקח אותי למודלים ישנים מדי בשבילי (מכוון ל2015+)

לגבי ה-a1, אני קצת סולד מלשלם מחיר כזה על רכב ליטר 3 צילנדרים..וגם העיצוב פנים מינימליסטי להחריד.

מה דעתכם על המיני? איך היא בנוחות בנסיעות ארוכות? (מודה שהתאהבתי בone החדשה למרות תמחור גבוה לטעמי).

פורסם

כח המנוע של המיני וה a1 מעליב בהשוואה לרכבים במחיר שלהן, כך שלא ברור לי איך זה מסתדר לך עם אופי ספורטיבי.

יש גם את הקיה פרו סיד, ולוסטר ומגאן קופה. תעיף מבט במפרטים שלהן בנוסף לרכבים האחרים שהציעו פה.

פורסם

מהביקורות , שלושת האופציות שהצעת (וגם האסטרה GTC לצורך העניין) אינן ספורטיביות אלא רק נראות ככה.

המיני לפחות מתנהגת והביצועים שלה דומים למגאן ולוולוסטר.

פורסם

המיני חלשה יותר מהולוסטר והמגאן ובעצם מכל שאר הרכבים שהוזכרו פה (הכוונה לרכב חדש בתקציב הנ"ל). לפני שנה וחצי חיפשתי בדיוק את מה שכתבת ובדיוק עם אותו תקציב. מכיוון שהייתי נעול על רכב חדש אחרי שסבלתי שנים מרכבים משומשים- המועמדות האחרונות שלי היו פרו סיד מגאן קופה וולוסטר, שנבחרה בסוף גם בגלל המראה המוחצן וגם כי זה יונדאי. כמה כבר יעלה טיפול וחלפים במקרה הצורך (דמיין את זה לעומת מיני). שנה וחצי וטפו טפו היא מסרבת לראות מוסך ומהנה מאוד לנהיגה, בעיקר בתאוצות ביניים. ספורטיבית בגרוש לעניים- וממלאת את התפקיד נאמנה.

פורסם (נערך)

אתה אומר שהמיני חלשה, הביצועים שלה קרובים עד צמודים לשלישיה שציינת, אז מה המחסור בכוח משנה בדיוק?

בוא נקח דוגמא מוקצנת- המאליבו הקודמת.

0-100 ב6.5 שניות . מישהו אומר לעצמו שזו מכונית ספורטיבית? לא.

המגאן מצוידת בגיר רציף -הגיר האחרון שהייתי שם ברכב ספורטיבי.

נראות ספורטיביות כן, מלבד זה מה ספורטיבי בהן? הפרוסיד מצוידת באותה יחידת הנעה של הסיד הרגילה.

הוולוסטר זו פחות או יותר I30 בתחפושת.

בעצם זה כנראה אותו מנוע וגיר בוולוסטר ובפרוסיד, בוולוסטר עם עוד 5 כ"ס.

ושוב , המיני לא נופלת מהן בביצועים.

ושאני חושב על זה, יש עוד אופציה רק שהיא ממותג עממי סיאט.

איביזה FR מנוע ליטר טורבו.

גם משאירה עודף בתקציב וגם עם ביצועים יותר טובים מרוב הסופרמיני שהוצעו כאן (לא כולל הוט האצ').

*במקרה של האיביזה , עדיף לחכות למבצעים , לא חסר בסיאט.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

Yotamavi, אמנם אני לא אובייקטיבי אבל לך על המיני. (בינינו, אתה הצעת את זה וכנראה יש לזה סיבה).:-)

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...