Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מגיע עוד מעט ל 100K ק"מ וצריך להחליף את המצתים. מצתים מקוריים עולים כ 140 ש"ח לאחד (וצריך 6) כך שחיפשתי אותם יותר בזול. בקבוצה של מרצדס המליצו לי על http://www.ebay.co.uk/itm/MERCEDES-E280-4MATIC-Estate-05-09-BOSCH-Double-Platinum-Spark-Plug-YR7MPP33-/381613689688?hash=item58d9f2cb58:g:AtQAAOSw6kxXIQej שיוצא כ 300 ש"ח לשישיה, האם בארץ ניתן להשיג אותם במחיר דומה? אני מעוניין להמנע מכל הכאב ראש של ההזמנה אם ההפרש קטן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כרגע מדחס המזגן לא עובד, מה שדורש להכניס את הרכב לטיפול, אז על הדרך אעשה כבר את טיפול ה 10 וטיפול ה 100. אני עומד להזמין מצתים והתסתכלתי שוב באתרים לפני ההזמנה ומשהו לא מובן לי.

-ה NGK Laser Platinum Spark Plug set Part Number: PLKR7A תואם למנוע (272.964) במחיר של 251 ש"ח.

-ה Bosch YR7MPP33 - Spark Plug; OE Version Plug Double Platinum תואם לפי מספר השלדה (E350 211.056) במחיר של 277 ש"ח.

מהם המצתים המקוריים של מרצדס?

איזה משניהם עדיף?

פורסם

זה לא באמת משנה, בשני המקרים מדובר על חברות שמייצרות לחלק גדול מיצרני הרכב לכן לא משנה במי מהן תבחר, אני הייתי הולך על הזול מביניהם.

פורסם

טוב, אז הלכתי על בוש. מקווה לקבל בשבועיים הקרובים (דואר רגיל, הבנתי שהוא עדיף על חברות השילוח במקרה בו רוצים להמנע מהעיכובים במכס)

• תוכן חדש...