Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2003 שתי שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על אוטומט 2.0

רציתי לדעת מה כמות שמן הגיר שקיימת ברכב ?

שנית אני מעוניין להחליף בקרוב פילטר דלק. הבנתי לפי היוטיוב שזו משימה יחסית פשוטה בדגם הזה.

איפה אפשר לקנות פילטר מתאים שעומד בתקן כמובן, מה המחיר שלו? וכמה לדעתכם יקחו על החלפתו במוסך?

זה יוצא לא יותר מאיזה 10 דקות עבודה בערך.. אולי אני טועה תקנו אותי.

תודה.

פורסם

מה דגם המנוע?

פילטר דלק בוואג בד"כ מאוד קל להחליף, הוא חיצוני ונמצא ליד הגלגל האחורי. זה הפילטר שאתה צריך:

MANN.jpg

Stay Dirty

פורסם
מה דגם המנוע?

פילטר דלק בוואג בד"כ מאוד קל להחליף, הוא חיצוני ונמצא ליד הגלגל האחורי. זה הפילטר שאתה צריך:

[ATTACH=CONFIG]460577[/ATTACH]

דגם מנוע AZJ

פורסם

זאת הכמות למילוי של כל התיבה. לדעתי תקנה 4 ליטר וזה אמור להספיק להחלפה חלקית.

תוכל לקנות את השמן בתקן המתאים, ואת הפילטר של מאן אצל אבי חלפים ברחובות.

Stay Dirty

פורסם

שמן גיר הוחלף כבר לפני כמה זמן. יש נזילה קטנה של כמה טיפות מידי פעם. רציתי לדעת מה הכמות הכוללת שקיימת כדי לחשוב האם לנסות לתקן או פשוט לבדוק אם חסר בטיפול הבא עוד 5 חודשים לערך ולהשלים במקרה הצורך. מה שנראה לי יותר זול.

פורסם (נערך)
מה דגם המנוע?

[ATTACH=CONFIG]460577[/ATTACH]

אכן קל להחליף בגולף כמעט כול חלק אבל צריך לדעת כיצד ואיך. אני לא הייתי ממליץ לבחור ללא ניסיון להחליף לבד את הפילטר מסיבה אחת פשוטה ואני אסביר.

המחברים בצנרת לפילטר הדלק הם מסוג ניתוק מהיר כלומר יש ללחוץ על שתי 'הלחצנים' בכדי לפרק את הפילטר אומנם קל ופשוט אבל במהלך השנים 'הלחצנים' האלה צוברים לכלוך ונתפסים וקשה ללחוץ עליהם ואם משתמשים בכוח עלולים לשבור את המחבר הפלסטיק ואז צריך להחליף את כול הצינור.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מסכים עם מרק, ומרק יתקן אותי אם אני טועה אבל אני חושב שגם צריך לנתק פיוז משאבת דלק, להניע לחכות שידומם, לנתק מצבר ולדאוג שבנזין לא יתפזר לכל עבר מהפילטר או לפחות לרוקן לכלי ייעודי וכמובן עם בנזין יש עניינים בטיחותיים כמו משקפי מגן שלא יכנס לעיניים, זו פרוצדורה שלא כדאי לכל אחד לעשות בפעם הראשונה, אולי עדיף לקבל עזרה/הדרכה מעשית ובפעם הבאה לעשות לבד.

אני לא מתכוון להחליף מסנן דלק לבד. קצת מפחיד אותי כל הסיפור הזה. אולי אין באמת סיבה אבל עד שלא אעשה זאת עם מישהו שידריך אותי שלב אחרי שלב וארגיש בטוח לא אעשה זאת לבד.

הזול עולה ביוקר

פורסם

לא חשבתי לעשות זאת ממש לבד. עוד לא סגור על איך.

בכל מקרה אכן יש להוציא את הפיוז וכו'. וכך אכן מתואר גם כאן.

וגם כאן

פורסם (נערך)

בהחלט צריך לנתק את הפיוז של משאבת הדלק ולהניע את הרכב עד שהמנוע כבה ורק לאחר מכן לפרק את הפילטר.

בסרטון בקישור שצורף ניתן לראות שמישהו כבר עשה קומבינה וחיבר את הפילטר בעזרת אזיקון. הפילטר צריך להיות מהודק למקומו בעזרת באנד מקורי ממתכת.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...