Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריספקט של מזיקים לרכבים נוצצים

שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שמתי לב שהמזיקים (אנשים מכוערים מכל מיני סוגים, וגם ילדים רעים) מהסוג ששורט רכבים במזיד, או סתם מלטף אותם עם חפץ חד תוך כדי שהוא עובר להנאתו, נטפלים דוקא לרכבים מאובקים ומלוכלכים, ואילו לרכבים נקיים ונוצצים הם נותנים כבוד ולא נוגעים בהם.

זה נכון, או שאני סתם מדמיין?

בדקתי את זה על כמה רכבים...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בנוצצים לא חסר מזיקים, שכן צר עין, ילד שההורים שלו בני דודים וכו.... יצא לי מקרה שאני מטייל עם הכלב, פתאום אני רואה מרחוק, שילד מרים את הכיסוי של האוטו, ובא עם משהו שנראה כמו מברג, שיחררתי את הכלב לשם היכרות עם הילד, הוא זרק את המברג, מרוב בהלה וריצת ספריניט!!!

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

רכב מוזנח משחיתים כי חושבים שלאף אחד כולל הבעלים לא אכפת.

רכב מושקע משחיתים מתוך קנאה.

בדרך כלל קנאה זה רגש שמעורב בכעס ומקורו ברשע ובטמטום, אז ההשחתה תהיה בהתאם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבוד מצד אנשים לרכבים נוצצים? אין סיכוי!

נזכרתי בזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?576377-%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-(%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-6-07)-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%95%D7%9C%D7%94%D7%91%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%95-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%A9%D7%A2&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

אחד הרכבים הנוצצים והשמורים מכל הבחינות שראיתי כאן.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבים שמשכים צומי מושכים גם מזיקים(נוצץ,יקר,גרמני וכך הלאה)... מס' פעמים ראיתי ילדים קנאים ומסכנים שעוברים ליד אוטו נוצץ ויפה (מרצדס וקורבט שראיתי מולי שעקרו להם תסמלים וקישטו מתכסה מנוע) ושורטים, ראיתי גם לאון שחורה דנדשה שעשו עליה סיבוב עם חתיכת חצץ.

וכמובן השיא שיצא לי ליראות זה ילדה סתומה שהלכה עם מקל מטאטה והביאה מכות לרכבים לאיזה מרחק של 50 מטר...

והקטע הכי דפוק בסיפור, כשאתה יוצא עליהם צופר להם, הם ישר רצים לאמא ואומרים שהם לא עשו כלום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה זה תלוי באיזור שאתה גר בו.

אנשים חולי נפש מסוגלים לכל דבר....

לא הכרתי את השרשור ההוא, צריך לקחת כדורי הרגעה אחרי שרשור כזה. אנשים כאלה צריך לשבור להם את כל העצמות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמתי לב שהמזיקים (אנשים מכוערים מכל מיני סוגים, וגם ילדים רעים) מהסוג ששורט רכבים במזיד, או סתם מלטף אותם עם חפץ חד תוך כדי שהוא עובר להנאתו, נטפלים דוקא לרכבים מאובקים ומלוכלכים, ואילו לרכבים נקיים ונוצצים הם נותנים כבוד ולא נוגעים בהם.

זה נכון, או שאני סתם מדמיין?

בדקתי את זה על כמה רכבים...

בקיצור, עוד לא שרטו לך את המכונית...

(בלי עין הרע)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מישהו רוצה לדפוק או להרוס הוא יהרוס, זה טמטום וזה מעשה דוחה כמובן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אין מה לעשות, כל עוד הרכב חונה במקום ציבורי הוא חשוף להשפעתו של הציבור, שמכיל גם גלמים ומפגרים למיניהם. הרכב שלי מלא סווירלים ואני פוחד לעשות לו דיטיילינג ולהחזיר את הברק לצבע (המקורי!) כי אז אני ממש אתבאס מכל שריטה ופתיחת דלת חדשה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכלס אני מבין אותך, היום שילמתי 500₪ על PDR בגלל איזו מעיכה קטנה בכנף הקדמית שהשכן עשה,

אבל לא יכולתי, זה הציק לי בעין. :oops:

ואני יודע כמובן שהאוטו ימשיך לקבל מכות בכל מיני חניונים ציבוריים, ליד הבניין, בלימודים וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכותרת מטעה.

שמתי לב שיש חומרים שהריח שלהם מושך מעופפים מיד לאחר היישום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...