Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^ כואב הלב... יצא לי לראות שבוע שעבר מישו עושה רוורס עם פורשי קיין שחורה חדשה ומנצנצת השאיר שיפשוף לבן ומעיכה קטנה ולא השאיר פרטים גם באותו יום אישה שפינתה חנייה לרכב שלה ע"י דחיפה קדימה ואחורה של רכבים, נפלה לי הלסת מהאבסורד הזה:shock:

פורסם

אולי לא הגדרתי טוב את עצמי. חולי נפש מהסוג המתואר לעיל, שהולכים וחורטים במזיד על רכבים, נגדם אי אפשר לעשות שום דבר. רכב נוצץ או לא נוצץ, ברגע שבא להם לפנק את הרכב בשריטות, אז זה מגיע. נותר רק להתפלל...

אבל ילדים "תמימים", מהסוג שלא מתכוון לשרוט, רק "לצייר", כמו שהם מציירים על הקירות בבית המכוער שלהם, וכל מיני כאלה, נוכחתי לדעת שהם רוכשים כבוד לרכב נקי ונוצץ. ואני לא אומר זאת על סמך ניסיון של חודש עם הרכב החדש, אלא גם 4 שנים עם הרכב הקודם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

^^כנראה אתה גר במקום מיוחד...

ממה שאני מכיר לילדים כאלה בקרבת גני שעשועים הרכב משמש כדף פוליו לאיקס עיגול, כמה שהרכב יותר כהה יותר כיף לשחק עליו, בלי קשר אם הוא מלוכלך או מצוחצח(מלוכלך עדיף, כי לא עולה להם לראש לקחת משו שיעשה מעבר לסווירלים באמצעות אצבע ולכלוך)

פורסם

וזו הסיבה שאני לא חונה בקרבת גני שעשועים...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ברכב שלי אחרי ציור מושקע שהרווחתי על הדלת של הנהג,

עברו לגניבת פקקי ונטיל (כבר פעם שלישית)

נראה לי שאני אתחיל לברר בקשר לרישיון לאקדח.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Seat Ibiza FR

פורסם

חבל שאין פקקי ונטיל מחשמלים, יכל להיות מראה מעניין עם צילום של מצלמת DVR.

בכל אופן לא חסר אנשים חסרי חיים קנאיים ומלאי כעס כזה או אחר על הסביבה

פורסם
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: פיתרון יצירתי בהחלט :lol::lol::lol::lol::lol::lol: צריך גם ללמד אותו לקחת/לעניש פרטים מהאנשים הטובים שמשאירים סימני דלתות/לא יודעים לחנות ומטרדים האחרים שפוגעים בחיצוניות ובעוגמת נפשיינו
  • תוכן חדש...