Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממליץ לקנות דבר מהחנות הנ״ל, למרות המבחר העצום.

זה לחלוטין הימור יגיע/לא יגיע, שהזכויות לרעתך, יש לא מעט מקרים בארץ עם החנות, תקרא קצת.

לענייננו.

הייתי משחרר את הפוסו ובוחר באוטם קל ליישום, כמו שנאמר, menzerna powerlock, מאמין שיכול למצוא למכירה אצלנו בפורום להתנסות.

אם ממש סגור על אוטם משחתי, הייתי הולך על הקלאסיקה finishkare p1000, עמיד בטירוף, מתנהג יופי עם חום, כך שניתן למרוח גם על גאנטים ולקבל הגנה אמיתית לתקופה, ביישום נוח יחסית.

אסבך אותך עוד קצת, אם אין לך זמ להתעסקות מיותרת, מניח שהיית רוצה לוותר על יישום מדוקדק של מריחה/המתנה/ניגוב.

אולי כדאי שתבחר בספריי סילנט, רסס/נגב, כדוגמת carpro reload.

יחזיק כשלושה חודשים ביישום אחד, מוצר מעולה.

קצת טריקי לעבודה, אבל יש לו איכויות מדהימות והגנה חזקה מאוד, יכול להשתמש בו בתום השטיפה גם כאשר הרכב רטוב ולפני שלב הייבוש.

כמו שציינתי לא סגור על כלום :wink:

את ה finishkare p1000 - ניתן להשיג בארץ?

השאלה אם ספרי יתן לי את אותן התוצאות לאורך זמן?

מכיוון שאני חדש בתחום הדיטיילינג האם ישום אוטם בפורמט של נוזל מצריך עבודה ידנית או שהוא ניתן ליישום עם מכונה ובכך חוסך לי זמן?

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הפיניש אין בארץ.

איביי.

הספרי סילנט לעומת זאת כן ניתן לקנות בארץ, אך במחיר מופקע.

את שלי הזמנתי דרך detailed clean, אתר מומלץ מאוד לרכישה, מאנגליה, עלה בול חצי ממה שדורשים עליו בארץ הקודש.

חיסכון הזמן עם הספריי סילנט מגיע דווקא בגלל העובדה של היישום הידני, כאמור, רסס/נגב, דמיין נקיון של חלון, עקרון דומה מבחינת פעולה.

עניין של רבע שעה/עשרים דקות לאיטום רכב שלם, מחצית מהזמן אם הרכב רטוב.

כמובן שיש לבצע הכנה טובה הכוללת שטיפה עם סבון אגרסיבי, פלסטלינה ו-IPA לפני ביצוע היישום, כך תמקסם את משך זמן ההגנה ותקבל את התמורה הטובה ביותר להשקעתך (הפעולות הנ״ל מנקות היטב את הפח, ומבטיחות הצמדות של החומר אותו אתה מיישם לצבע).

אישית, ממליץ לצפות את הרכב כשהוא יבש בפעם הראשונה, ואחת לחודש לשלב כמה ריסוסים במהלך הייבוש (נקרא drying aid, בצע חיפוש על השיטה).

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)
את הפיניש אין בארץ.

איביי.

הספרי סילנט לעומת זאת כן ניתן לקנות בארץ, אך במחיר מופקע.

את שלי הזמנתי דרך detailed clean, אתר מומלץ מאוד לרכישה, מאנגליה, עלה בול חצי ממה שדורשים עליו בארץ הקודש.

חיסכון הזמן עם הספריי סילנט מגיע דווקא בגלל העובדה של היישום הידני, כאמור, רסס/נגב, דמיין נקיון של חלון, עקרון דומה מבחינת פעולה.

עניין של רבע שעה/עשרים דקות לאיטום רכב שלם, מחצית מהזמן אם הרכב רטוב.

כמובן שיש לבצע הכנה טובה הכוללת שטיפה עם סבון אגרסיבי, פלסטלינה ו-IPA לפני ביצוע היישום, כך תמקסם את משך זמן ההגנה ותקבל את התמורה הטובה ביותר להשקעתך (הפעולות הנ״ל מנקות היטב את הפח, ומבטיחות הצמדות של החומר אותו אתה מיישם לצבע).

אישית, ממליץ לצפות את הרכב כשהוא יבש בפעם הראשונה, ואחת לחודש לשלב כמה ריסוסים במהלך הייבוש (נקרא drying aid, בצע חיפוש על השיטה).

סליחה על הבורות אבל מה זה IPA ?

לגבי ה dry aid אתה מתכוון למשהו כמו ה Meguiar's Ultimate Wash and wax ?

עריכה אחרונה על ידי NIMRODVA

פורסם

אין לי ניסיון עם האתר, בסך הכול שיתפתי מוצרים.

שיפופו- אשמח שתעזור לי להבין למה ההמלצה גם לשטיפה עם סבון אגרסיבי וגם IPA?

IPA = Isopropyl Alcohol, כמובן שמהול במים מזוקקים.

פורסם

שיפופו- אשמח שתעזור לי להבין למה ההמלצה גם לשטיפה עם סבון אגרסיבי וגם IPA?

IPA = Isopropyl Alcohol, כמובן שמהול במים מזוקקים.

מצטרף לשאלה

פורסם

ה IPA הוא להוריד שאריות שומן ולכלוך שמשאירה הפלסטלינה, רצוי גם עם שמפו חזק לפני כן כדי להשאיר את הרכב "ערום" מלכלוך

Opel Adam S 2017

פורסם

Ipa לא קשור ללכלוך בכלל, אלא שומנים. אל תערבב בין סוג חומרים.

סבון כלים אגרסיבי מוריד שומנים, לכן השאלה של למה גם וגם, אני יכול להבין או זה או זה, ואם במקרה ונעשה ווקס או משהו כזה לאחרונה כל הרכב אז IPA עדיף, אז שוב.. יש עניין בשאלה.

פורסם

מה שהבחור מעליי אמר.

אבל לא רק:

נתקלתי בלא מעט מקרים שנשאר המון בידינג גם לאחר שטיפה עם שמפואים חזקים מאוד (גם לאחר פלסטלינה, שלב שמבחינתי לא מבטיח בכלל הורדת הגנות), הוכחה לכך שההגנה עדיין קיימת ובועטת, והשמפו לא הפשיט לגמרי את הפח.

יש גם גלייזים שלאחר נקיון מאסיבי להפשטה, עדיין ניתן לראות שהם ממסכים את הסווירלים.

IPA, (ובראשם אשם panel wipe, מוצר יעל בטירוף ואהוב עליי מאוד), מבטיח שהמשטח יהיה ברמה כמעט סניטרית לפני העבודה.

לטעמי שלב שאין לפסוח עליו, מה שגם הוא קליל, זול מאוד (אם בוחרים לא לקנות מוצר ייעודי) ופשוט לביצוע.

הכל כדי למקסם את ההשקעה שלנו בעבודה שביצענו.

"יאללה בירי".

פורסם

מובן ומקובל ויותר מזה, מסכים, רק שוב השאלה, למה שתי דברים אגרסיביים ביותר להסרת שומנים? לא כדאי לומר אוקיי תבצע שטיפה טובה עם שמפו סביר לרכב בכדי להסיר לכלוך ואז IPA להסרה יסודית של שומנים, וזהו?

אני פשוט חושב שכמה שיותר חומרים אגרסיביים זה לאו דווקא טוב יותר, לפחות זה התפיסה שלי ואשמח להבין האם יש בזה שגוי.

פורסם

רכב שלא עבר הגנה כל שהיא ( רכב חדש בן 6 חודשים ) לא יצטרך ניקיון ב ipa - כך ההגיון שלי אומר

תקנו אותי אם אני טועה .

פורסם

גם רכב בן 6 חודשים צריך IPA, לצורך BONDING טוב יותר של האוטם או הווקס עדיף להשקיע עוד כמה דקות מעבר עם IPA, זה תהליך מהיר מאוד.

פורסם
מובן ומקובל ויותר מזה, מסכים, רק שוב השאלה, למה שתי דברים אגרסיביים ביותר להסרת שומנים? לא כדאי לומר אוקיי תבצע שטיפה טובה עם שמפו סביר לרכב בכדי להסיר לכלוך ואז IPA להסרה יסודית של שומנים, וזהו?

אני פשוט חושב שכמה שיותר חומרים אגרסיביים זה לאו דווקא טוב יותר, לפחות זה התפיסה שלי ואשמח להבין האם יש בזה שגוי.

אל תפחד מהמילה ״אגרסיבי״, זה לא אגרסיבי מספיק כדי לפגוע בפח בשימוש של אחת לכמה חודשים.

תתייחס לזה כחומרים אגרסיביים כלפי ההגנה, לא כלפי הפח (שוב, בשימוש תקופתי).

כמו שנאמר קודם, זה נטו להבטיח בונדינג טוב וזה הליך סופר שגרתי.

יתרה על כך, המהדרין מוסיפים גם iron x לתפריט, בנוסף לשאר לכל, לאחר השטיפה הראשונה ולפני הפלסטלינה.

אלו שלבים שכל אחד מהם עוזר לבא אחריו.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)
אל תפחד מהמילה ״אגרסיבי״, זה לא אגרסיבי מספיק כדי לפגוע בפח בשימוש של אחת לכמה חודשים.

תתייחס לזה כחומרים אגרסיביים כלפי ההגנה, לא כלפי הפח (שוב, בשימוש תקופתי).

כמו שנאמר קודם, זה נטו להבטיח בונדינג טוב וזה הליך סופר שגרתי.

יתרה על כך, המהדרין מוסיפים גם iron x לתפריט, בנוסף לשאר לכל, לאחר השטיפה הראשונה ולפני הפלסטלינה.

אלו שלבים שכל אחד מהם עוזר לבא אחריו.

החכמתי, תודה רבה על ההסבר שיפופו.

*אגב, בכול הנוגע לבידינג, קלעת בינגו, אין ספק שזו אולי הדרך הכי יעילה לקבל משטח חלק מבידינג, ושוב תודה.

עריכה אחרונה על ידי AstoDriver
פורסם

אולי כדאי שתבחר בספריי סילנט, רסס/נגב, כדוגמת carpro reload.

יחזיק כשלושה חודשים ביישום אחד, מוצר מעולה.

קצת טריקי לעבודה, אבל יש לו איכויות מדהימות והגנה חזקה מאוד, יכול להשתמש בו בתום השטיפה גם כאשר הרכב רטוב ולפני שלב הייבוש.

שאתה מיישם carpro reload על הרכב אתה מוותר על שאר QD? (סונקס,V7 לדוגמה)

או משלב אותם ביחד? כי נראה לי יותר הגיוני/בטוח/עמיד שעוברים לשימוש בספריי סילנט כדוגמת carpro reload להשתמש רק בו ללא תוספות מעל? אכן? אני שואל כי גם לי אין הרבה זמן בתקופה האחרונה לכן אני מחפש "פתרונות מהירים" שלא על חשבון איכות כמובן.

מה לגבי SRP לפני? ניסית?

• תוכן חדש...