Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לצעיר עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה , כרגע בבעלותי סוזוקי סוויפט 2008 , רכב מצוין שירת אותי יפה מאוד אבל אני רוצה להחליף לרכב מרווח יותר אני 1.94 והרכב מתחיל להרגיש לי קצת צפוף , חוץ מזה רוצה קצת לחסוך כסף ולקנות משהו זול יותר אני יודע שאני יכול למכור את הסוויפט במחיר של קרוב ל 40K , בגדול מחפש רכב מרווח , צריכת דלק יכולה להיות סבירה אני לא נוסע הרבה מידי אך כמובן עדיף שתהיה חסכונית ככל האפשר , שיהיה אמין זה בעיקר הכי חשוב וטיפולים זולים

בגדול ראיתי שתי אופציות שנראות לי נחמדות :

שברולט קרוז 2011 נראת לי מצוין אך המחיר מאוד מאוד מחשיד

וסובארו B3 2008 ~ 2009 נראת לי גם מצוין

פורסם

הרכבים שבחרת לא כזה חסכוני תלוי למה אתה מצפה , הקרוז תיהיה קצת צפופה לך ברגליים הB3 אולי תרגיש מרווח .

המלצה שלי זה קורולה 2009 ומעלה גדול ומרווח ויותר חסכוני ממה שבחרת ואמינות גבוה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

הנסועה שלי לא הולכת להיות כל כך גבוהה , ככה שאוכל לספוג את ההוצאות של הדלק

קורולה נכנסת לי בתקציב רק 2008 עם גיר רובוטי אז פחות חושב להסתכל

אם אני נכנס לקטגוריית הידני אפשר למצוא דברים מעניינים ?

למרות שהעדפה כרגע היא אוטמט

ד"א שווה בכלל לפזול לכיוון הB3 גרסת הספורט עם מנוע 2.0 ליטר

או להתרחק ולחפש את גרסת ה1500

עריכה אחרונה על ידי Mikeo
  • תוכן חדש...