Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני לא מצליח לפתוח באוף טופיק, אשמח אם אחד המנהלים יעביר את ההודעה לשם.

הזמנתי MINIX מחו"ל שהגיע עם HDMI PORT לא תקין (לא מציג תמונה)

כל הניסיונות הסבירים לסדר אותו לא צלחו, ובהתכתבות עם החנות שקניתי ממנה נתבקשתי לשלוח אליהם את המוצר חזרה, והם ידאגו להחליפו ולשלוח אליי, במסגרת האחריות כמובן.

מכיוון ששילמתי על המוצר התקול מע"מ (87 ש"ח), אני לא חושב שאני אמור לשלם גם על המוצר החליפי שיגיע (הוא כמובן גם יהיה ללא עלות עבורי מטעם החנות), אך לא הצלחתי למצוא כיצד לעשות את זה - לא באתר רשות המיסים וגם בטלפון לא ממש מצאתי את עצמי בין כל התפריטים...

אשמח לשמוע ממישהו שכבר מימש ככה אחריות כיצד הוא עשה את זה

תודה רבה!

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

לשלוח הודעה למוכר או לחברה ולבקש שהם ירשמו שהחבילה שווה פחות מ75$?

זה גם מה שהייתה צריך לעשות בפעם הראשונה שהזמנת...

פורסם
לשלוח הודעה למוכר או לחברה ולבקש שהם ירשמו שהחבילה שווה פחות מ75$?

זה גם מה שהייתה צריך לעשות בפעם הראשונה שהזמנת...

כן, אבל...

יש סיכון גדול שהמוצר ייתפס במכס בגלל גודלו ואז לא רק שאצטרך לשלם מע"מ אלא גם קנס לפי מה שאני יודע

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

התשובות הם כאן https://taxes.gov.il/customs/personalimport/pages/yebueshe_guide.aspx#GovXParagraphTitle19 לקראת הסוף

אבל אם תקבל מכשיר חדש תשלם מע"מ פעם נוספת אבל....

אתה יכול לבקש שיחזירו לך את המע"מ על מה ששלחת חזרה לחו"ל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...