Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סרטון] burnout בדיינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו! יש לאוטו 1076.7 כוח סוס! איזה דברים מפחידים נוסעים ברחובות אמריקה!! שימו לב לגלגלים! שימו לב לשני השבלולים הבולטים לספק יותר אוויר למנוע! ואצלנו בארץ שמת אגזוז "free flow" ומורידים לך את האונו מהכביש!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
חברה מישהו מוכן בקשה להסביר לי מה זה burnout ומה זה Dyno?

תודה

Burnout - זהו תהליך של חידוש השכבה החיצונית של הצמיג, המלווה בעשן, לרוב נעשת בשביל לחמם את הצמיג לטמפ' העבודה הרצויה ולשיפור האחיזה.

burnout.jpg

Dyno - זהו מכשיר המודד את הספק המנוע ונתונים טכניים נוספים, דרך הגלגלים המניעם את הרכב.

Papendorf%20Lyell%20Dyno.jpg

פורסם

כתוב בשם הסרטון Chris Chow. הבחור הוא בעל סדנת שיפורים מהסוג שלא תראו בארץ, ולפני שנה הייתה עליו כתבה בPopular Science. יש לו כישרון מדהים, והוא מעלה מכוניות, סופרה במקרה של הכתבה, להספקים מעל ה1000.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יוני, אז בכל פעם שאני מפרפר אני יכול לטעון שאני מחדש את השכבה החיצונית של הצמיגים שלי לשיפור האחיזה?

יהיה מצחיק להגיד את זה לשוטר כשהוא ירצה להאשים אותי בנהיגה בקלות ראש :)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חבל שהמעמד עליו עמדה המפצלת הייתה מכוונת כלפי מטה, אני אומר הוא היה ממריא לגובה אם המכונית הייתה מכוונת לגובה והיו מנתקים אותה מן המכשיר בזמן ;)

יש פרטים במקרה על המכונית "שרירים" הזו? (חוץ מכ"ס ;))

סרטון מגניב ביותר קבל ח"ח

פורסם
יוני, אז בכל פעם שאני מפרפר אני יכול לטעון שאני מחדש את השכבה החיצונית של הצמיגים שלי לשיפור האחיזה?

יהיה מצחיק להגיד את זה לשוטר כשהוא ירצה להאשים אותי בנהיגה בקלות ראש :)

אופס...שכחתי לציין עניין שולי - הפוזה וחוסר השליטה, ואולי גם "קצת" הנאה :lol:.

• תוכן חדש...